• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בעונה הבאה אנחנו צפויים להיות בסגל עם כיוף, אלימלך, סוף, שוראנוב ויתכן שגם חג׳ג׳. כל כך הרבה קראו לשילוב צעירים בתקופת בכר ופמפמו שמות של שחקני נוער ומושאלים. אני מאד מקווה שבקבוצה יבחנו את כולם וישאירו רק את מי שבאמת בשל. אי אפשר לאבד את מה שנבנה רק לשם שילוב צעירים וזה גם לא טוב עבורם להיקבר על הספסל. מה שקרה פה עם זערורה בינואר חייב להיות הזדמנות ללמידה בנושא.

ברק.י אמר:
מילה על שוראנוב - האוהדים ברשתות החברתיות אוהבים אותו, אבל מדברים על זה שהוא לא משקיע מספיק, למרות הכישרון הגדול שלו. אחרים טוענים שקשה להראות מה אתה שווה כשאתה לא מקבל דקות. למרות הסטטיסטיקה שלו של שער אחד ב-18, הוא עשה העונה בסה״כ 340 דקות במצטבר (פחות מהדקות של עפרי ארד במכבי חיפה העונה!). לכן, הנתון הזה של כמות המשחקים מטעה לרעתו. עכשיו עולה השאלה - מה הביצה ומה התרנגולת? הוא לא משקיע ולכן גם נמחק מהרוטציה או שהוא לא מצליח להיכנס לעניינים ולקצב כשהוא מקבל דקות משחק בגלל שהוא בקושי רואה דשא?

נשמע מהחוזה הצפוי שבמועדון יתנו לו את הקרדיט. נותר רק לראות מה הוא יעשה איתו.
ממה שראיתי גם מבחינת סגל יש להם הרבה חלוצים ומכל הסגל רק שחקן אחד כבש מעל 2 שערים או משהו כזה. לא מצב אידיאלי

Jerry אמר:
הייתי מנסה לשחק עם סוף כמגן

כנף שמאל ב3-5-2 לא יותר מזה
שאגב זה יכול להיות חלופה מדי פעם כשקורנו לא כשיר
חזיזה בכנף ימין סוף בכנף שמאל
לא רע

סיכום חדשות היום;
- ינסו שוב את השקר הזה של האזרוח של סונדגרן
- רוקאביצה כנראה לא ימשיך בניגוד למה שנטען תחילה, אז צריך חלוץ רביעי (חלאילי או אחר)
- אין התקדמות בגזרת אברג'ל

Apoc אמר:
Jerry אמר:

לא רע

למה לא ברביעייה גם? ממה שראיתי ממנו בצעירה ובנוער אין לו בעיטה והוא בעיקר שחקן של דריבל, עם כוח הפריצה שלו והפיזיות הוא יכול לתת דחיפה אדירה מקו שני כמגן

Jerry אמר:
Apoc אמר:
Jerry אמר:

לא רע

למה לא ברביעייה גם? ממה שראיתי ממנו בצעירה ובנוער אין לו בעיטה והוא בעיקר שחקן של דריבל, עם כוח הפריצה שלו והפיזיות הוא יכול לתת דחיפה אדירה מקו שני כמגן

כי הגנתית זה לא מתאים

Apoc אמר:
Jerry אמר:
Apoc אמר:
לא רע

כי הגנתית זה לא מתאים
אם לסוף יש קצת ראש והוא מסוגל להיות ממושמע אז לא רואה סיבה שזה לא יעבוד. שוב עם הפיזיות שלו אני מדמיין אותו לוקח 90% מהשחקנים בליגה במאבקים של כתף מול כתף. אבל כמו שאמרתי לא ראיתי אותו מספיק

Apoc אמר:
סיכום חדשות היום;
- ינסו שוב את השקר הזה של האזרוח של סונדגרן
- רוקאביצה כנראה לא ימשיך בניגוד למה שנטען תחילה, אז צריך חלוץ רביעי (חלאילי או אחר)
- אין התקדמות בגזרת אברג'ל

- אזרוח סונדגרן עם פתיחת החלון נשמע כמו הכנה לעזיבה של סבע כי 10 ישראלי ברמה ובטח לא כזה שיכול לעזור גם באגפים.
- אין צורך בחלוץ רביעי וראינו את זה בשלוש השנים האחרונות. בטח כל עוד סבע כאן. כך או כך, לא הייתי קובר פוטנציאל כמו חלאיילי בקצה הספסל. מעדיף שניקיטה יהיה בחדר ההלבשה לשנת פרישה, למרות שהתרומה שלו על הדשא היא כמעט אפסית.
- לא מאמין לוואן שבינתיים לא יודעים דבר מלבד החשיפה של שוראנוב. הם כבר שינו את הדיווחים שלהם בנוגע לכל מיני דברים שקשורים להכנה בשבועיים האחרונים. מעבר לזה שהדיווחים שלהם בנוגע לאברג׳ל סותרים כרגע את כל המידע שכן עולה בנושא במקומות אחרים. נקווה שיצליחו לסגור את זה בהקדם.

אלא אם יש תכנון מכוון לשחק עם 2 חלוצים (מה שאני לא מאמין שיקרה, בעיקר בגלל אצילי), אין טעם להחזיק 4 חלוצים בסגל.

שבמידת הצורך אפשר לאלתר עם מישהו מהנוער/לשחק עם צ'יבוטה בשפיץ ב2 חלוצים (התפקיד שהכי מתאים לו לדעתי)

Daholio אמר:
Smurk אמר:
לפי בן דור אין התקדמות עם אברג'ל ויש קשיים בעסקה.

הייתכן שהדיווח על "עסקה כמעט סגורה" בדיוק בימים שהחתימו את דגו היו כדי לרכך את הקהל?

זה בדיוק מה שחשבתי שפרסמו את זה, כי זה בא בתזמון עם השחקן השני שאמור להגיע ודי מהר אחרי כל הרעש על דגו
וגם כתבתי בנושאים אחרים שאאמין לזה כשיהיה חתום.

יחד עם זאת, בן דור לא יודע כלום מהחיים שלו, וסביר להניח שמה שאפוק רשם זה מדויק

dyarok אמר:
לכל מי שבונה על פיינגולד כשחקן סגל.
ממש לא ברמה. הכי חלש בנבחרת, חורים בהגנה, לא מספיק תומך בהתקפה ופנדל זול מבית היוצר של מכבי חיפה.
אכזב מאוד אתמול. במיוחד הקפיצה הזאת ברחבה עם הידיים פרושות לצדדים. דבר כזה אצלנו והוא לא רואה דשא יותר.

מקווה שזה סתם משחק נפל שלו.

אף שחקן נוער לא צריך להשתלב בבוגרת. הרוב הגדול עדיין לא בשל והמעט שאולי אפשר לחשוב שכן, עדיף שיקבל דקות משמעותיות בקבוצה אחרת, במקום לקבור פה שחקנים בקצה הרוטציה.

פיינגולד שחקן טוב וחכם, אבל לחלוטין לא כזה שיכול להשתלב בבוגרת כרגע ובטוח שנכון להיום הוא לא עדיף על רז מאיר.

במקביל, בחיפה עובדים על חלופות ונמצאים בשיחות מתקדמות מול קפטן לוריין, לורן אברג'ל וכן מול קבוצתו. בכרמל רוצים מאוד לסיים את העסקה. גולדדטיין. לפני יומיים הוא כבר סגר אותו, עכשיו שיחות מתקדמות. נראה לי חרטטן

Smurk אמר:
במקביל, בחיפה עובדים על חלופות ונמצאים בשיחות מתקדמות מול קפטן לוריין, לורן אברג'ל וכן מול קבוצתו. בכרמל רוצים מאוד לסיים את העסקה. גולדדטיין. לפני יומיים הוא כבר סגר אותו, עכשיו שיחות מתקדמות. נראה לי חרטטן
כי כלום לא סגור.
כמו שקאקא כבר אמר פה השחקן עצמו סיכם את התנאים בעל פה (אחרי שדיבר עם קורנו בין היתר לפי התקשרות) ויש מו"מ מול קבוצתו. גולדשטיין מיהר בשביל הפרסום הראשון אבל לא נהוג שקבוצה כמו לוריין בליגה הראשונה של צרפת תתעסק במו"מ מתקדם של שחקן מרכזי לעזיבה שלו כשהעונה עצמה עדיין לא הסתיימה, לעזאזל אתמול הוא היה בהרכב זה היה ברור שאין שום סיכום וסגירה מול הקבוצה שלו. לפחות לא עכשיו בשלב הזה. לוריין תסיים את המשחקים האחרונים ואז תהיה התקדמות ככל שתהיה מול לוריין והם התעסקו בזה, כמו שאפוק אמר פה כמה עמודים אחורה.

GreenGlory אמר:
Smurk אמר:
כי כלום לא סגור.
כמו שקאקא כבר אמר פה השחקן עצמו סיכם את התנאים בעל פה (אחרי שדיבר עם קורנו בין היתר לפי התקשרות) ויש מו"מ מול קבוצתו. גולדשטיין מיהר בשביל הפרסום הראשון אבל לא נהוג שקבוצה כמו לוריין בליגה הראשונה של צרפת תתעסק במו"מ מתקדם של שחקן מרכזי לעזיבה שלו כשהעונה עצמה עדיין לא הסתיימה, לעזאזל אתמול הוא היה בהרכב זה היה ברור שאין שום סיכום וסגירה מול הקבוצה שלו. לפחות לא עכשיו בשלב הזה. לוריין תסיים את המשחקים האחרונים ואז תהיה התקדמות ככל שתהיה מול לוריין והם התעסקו בזה, כמו שאפוק אמר פה כמה עמודים אחורה.
אתה בעצם אומר מה שאמרתי.

Smurk אמר:
GreenGlory אמר:
Smurk אמר:
כי כלום לא סגור.
אתה בעצם אומר מה שאמרתי.
אני אומר שלא היה צריך לרשום את ה"נראה לי" לפני החרטטן, ברגע שהידיעה הזאת יצאה בניגוד לכל מה שמפורסם בתקשורת בחו"ל ומה שרץ בכללי ברשת ולאור העובדה שהוא משחק בהרכב ונשאר לקבוצה עוד שתיים שלוש משחקים אחרונים אפשר להבין על הדקה שתיים הראשונות שזה חרטה, בלי הנראה לי, זה הכל אח.

GreenGlory אמר:
Smurk אמר:
GreenGlory אמר:
כי כלום לא סגור.
אתה בעצם אומר מה שאמרתי.
אני אומר שלא היה צריך לרשום את ה"נראה לי" לפני החרטטן, ברגע שהידיעה הזאת יצאה בניגוד לכל מה שמפורסם בתקשורת בחו"ל ומה שרץ בכללי ברשת ולאור העובדה שהוא משחק בהרכב ונשאר לקבוצה עוד שתיים שלוש משחקים אחרונים אפשר להבין על הדקה שתיים הראשונות שזה חרטה, בלי הנראה לי, זה הכל אח.

סאח

אזרוח סונדגרן זה סתם ספין של כתבים שהם מכניסים לכתבות כדי שיוכלו לכתוב שאז מכבי תביא עוד זר

ברק.י אמר:
אף שחקן נוער לא צריך להשתלב בבוגרת. הרוב הגדול עדיין לא בשל והמעט שאולי אפשר לחשוב שכן, עדיף שיקבל דקות משמעותיות בקבוצה אחרת, במקום לקבור פה שחקנים בקצה הרוטציה.

פיינגולד שחקן טוב וחכם, אבל לחלוטין לא כזה שיכול להשתלב בבוגרת כרגע ובטוח שנכון להיום הוא לא עדיף על רז מאיר.
בארץ זה רק סיסמאות ואגדות.

כל מי שאומר שצריך לעלות שחקנים מהנוער לא ראה משחק נוער.

לא משחקים שם כדורגל בכלל זה שכונה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה