Smurk אמר:עלי אומר שהוא נשאר בוודאות.
הנחתי שהוא לא יעזוב כל עוד התושבות שלו היא ארעית ועדיין, זה מרגיע.
נקווה גם שיאריך חוזה פה לטווח ארוך.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:עלי אומר שהוא נשאר בוודאות.
Smurk אמר:לא מתייחס ברצינות לשמות של שחקנים זרים. כל עוד אנחנו מלאים בזרים אין מה לדון בזה
ברק.י אמר:Smurk אמר:לא מתייחס ברצינות לשמות של שחקנים זרים. כל עוד אנחנו מלאים בזרים אין מה לדון בזה
תראה, גם אני סקפטי בגלל מגבלת הזרים, בגלל שגם ככה יש לנו כבר שלושה חלוצים בקבוצה (ואת מאוויס וסבע, נכון להיום) ובגלל שמדובר בקראסו, שחקן שלפי הפרסומים מועמד גם לקבוצות בטורקיה, בליגה הגרמנית ובכוכב האדום.
יחד עם זאת, הסתייגות - פה זה פרסום יחיד, אבל אם היית רואה חמישה פרסומים שונים השבוע על שחקנים זרים, גם היית אדיש לזה?
זה מעלה תהיות אם רואים אופק בנוגע לאזרוח של סונדגרן (עלה בשבוע האחרון בספורט 5) או אם שוקלים להיפרד מפיירו במידה ותהיה אופציה טובה יותר בשוק.
Smile אמר:מישהו יודע אם יש התקדמות עם הממתק אברג'יל?
שפאני יעזוב, גם ככה מיצה את עצמו פה.
הוא יחזור כמו גדול בעוד שנתיים בכל מקרה
ברק.י אמר:בצרפת שוב מעלים את קראסו. קשה לי להאמין שזה באמת אקטואלי.
לא מתאים לך ככה לדברר משהו שיגאל גולדשטיין אהובנו מפרסםApoc אמר:האופציה על סך 1.2 מיליון יורו מומשה על בטובינסיקה
Shocking4U אמר:בשביל מה טוב עידן עופר אם הוא לא יכול אפילו לעשות ג׳סטה? אני די בטוח שהקבוצה הפורטוגלית לא שילמו עליו בכלל אז אני לא ממש מבין איך אחרי עונה סבירה שהוא עשה שם הוא פתאום שווה 1.3. שיורידו אותם ל800 אלף וכבר שילמנו איזה מאה אלף על השאלה
Shocking4U אמר:בשביל מה טוב עידן עופר אם הוא לא יכול אפילו לעשות ג׳סטה? אני די בטוח שהקבוצה הפורטוגלית לא שילמו עליו בכלל אז אני לא ממש מבין איך אחרי עונה סבירה שהוא עשה שם הוא פתאום שווה 1.3. שיורידו אותם ל800 אלף וכבר שילמנו איזה מאה אלף על השאלה
1. לדעתי הוא לא יותר טוב מפלאניץThe real Tsepo אמר:Shocking4U אמר:בשביל מה טוב עידן עופר אם הוא לא יכול אפילו לעשות ג׳סטה? אני די בטוח שהקבוצה הפורטוגלית לא שילמו עליו בכלל אז אני לא ממש מבין איך אחרי עונה סבירה שהוא עשה שם הוא פתאום שווה 1.3. שיורידו אותם ל800 אלף וכבר שילמנו איזה מאה אלף על השאלה
עונה סבירה? אוקיי
הוא בלם יותר טוב מפלאניץ ולדעתי עם תקרת זכוכית יותר גבוהה משל סק. כמה אתה רוצה שיעלה בלם כזה?
יש מהלך אחד של המועדון שלא תראה באור שלילי?