• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
עלי אומר שהוא נשאר בוודאות.

הנחתי שהוא לא יעזוב כל עוד התושבות שלו היא ארעית ועדיין, זה מרגיע.
נקווה גם שיאריך חוזה פה לטווח ארוך.

מישהו יודע אם יש התקדמות עם הממתק אברג'יל?
שפאני יעזוב, גם ככה מיצה את עצמו פה.
הוא יחזור כמו גדול בעוד שנתיים בכל מקרה

בצרפת שוב מעלים את קראסו. קשה לי להאמין שזה באמת אקטואלי.

https://twitter.com/treize013/status/1661722534679642118?s=46&t=QSxFdgOaFBoHUNtFLZ4k9A

לא מתייחס ברצינות לשמות של שחקנים זרים. כל עוד אנחנו מלאים בזרים אין מה לדון בזה

Smurk אמר:
לא מתייחס ברצינות לשמות של שחקנים זרים. כל עוד אנחנו מלאים בזרים אין מה לדון בזה

תראה, גם אני סקפטי בגלל מגבלת הזרים, בגלל שגם ככה יש לנו כבר שלושה חלוצים בקבוצה (ואת מאוויס וסבע, נכון להיום) ובגלל שמדובר בקראסו, שחקן שלפי הפרסומים מועמד גם לקבוצות בטורקיה, בליגה הגרמנית ובכוכב האדום.

יחד עם זאת, הסתייגות - פה זה פרסום יחיד, אבל אם היית רואה חמישה פרסומים שונים השבוע על שחקנים זרים, גם היית אדיש לזה?
זה מעלה תהיות אם רואים אופק בנוגע לאזרוח של סונדגרן (עלה בשבוע האחרון בספורט 5) או אם שוקלים להיפרד מפיירו במידה ותהיה אופציה טובה יותר בשוק.

ברק.י אמר:
Smurk אמר:

תראה, גם אני סקפטי בגלל מגבלת הזרים, בגלל שגם ככה יש לנו כבר שלושה חלוצים בקבוצה (ואת מאוויס וסבע, נכון להיום) ובגלל שמדובר בקראסו, שחקן שלפי הפרסומים מועמד גם לקבוצות בטורקיה, בליגה הגרמנית ובכוכב האדום.

יחד עם זאת, הסתייגות - פה זה פרסום יחיד, אבל אם היית רואה חמישה פרסומים שונים השבוע על שחקנים זרים, גם היית אדיש לזה?
זה מעלה תהיות אם רואים אופק בנוגע לאזרוח של סונדגרן (עלה בשבוע האחרון בספורט 5) או אם שוקלים להיפרד מפיירו במידה ותהיה אופציה טובה יותר בשוק.

תוסיף לזה את העובדה שקראסו שחקן חופשי בסוף העונה, ושהבאנו שחקן עם תכונות דומות לאלה של פיירו. כמובן שהכל ספקולציות בינתיים.

Smile אמר:
מישהו יודע אם יש התקדמות עם הממתק אברג'יל?
שפאני יעזוב, גם ככה מיצה את עצמו פה.
הוא יחזור כמו גדול בעוד שנתיים בכל מקרה

לא חושב שתהיה התקדמות עד לסיום העונה של הצרפתים ב3.6

ברק.י אמר:
בצרפת שוב מעלים את קראסו. קשה לי להאמין שזה באמת אקטואלי.

סתם דיווח שחוזר על שמות שהועלו בהקשר שלנו כבר
לא רואה בזה שום דבר חדש, וגם לי קשה להאמין שקראסו זה משהו שיש בו ממש בשלב הזה לפחות

קופר אמר בפוד שלו שלדעתו שוראנוב לא מתאים לשחק עם פיירו ושאם הביאו את שוראנוב אז כדאי להחליף את פיירו בחלוץ עם תכונות אחרות

האופציה על סך 1.2 מיליון יורו מומשה על בטובינסיקה

Apoc אמר:
האופציה על סך 1.2 מיליון יורו מומשה על בטובינסיקה
לא מתאים לך ככה לדברר משהו שיגאל גולדשטיין אהובנו מפרסם

אם זה באמת המחיר אז לדעתי זאת עסקה לא טובה, הרבה יותר מדי יקר.

אני לא דואג לקופת המועדון
אז במקום בפלוס 20 מיליון יורו נהיה בפלוס 19

בשביל מה טוב עידן עופר אם הוא לא יכול אפילו לעשות ג׳סטה? אני די בטוח שהקבוצה הפורטוגלית לא שילמו עליו בכלל אז אני לא ממש מבין איך אחרי עונה סבירה שהוא עשה שם הוא פתאום שווה 1.3. שיורידו אותם ל800 אלף וכבר שילמנו איזה מאה אלף על השאלה

Shocking4U אמר:
בשביל מה טוב עידן עופר אם הוא לא יכול אפילו לעשות ג׳סטה? אני די בטוח שהקבוצה הפורטוגלית לא שילמו עליו בכלל אז אני לא ממש מבין איך אחרי עונה סבירה שהוא עשה שם הוא פתאום שווה 1.3. שיורידו אותם ל800 אלף וכבר שילמנו איזה מאה אלף על השאלה

בעולם שקארצב שווה 2.5 מליון יורו אפשר להגיד שהוא נתן לנו את דילן בכלום כסף לפי דעתי הוא בלם ששווה יותר ממה שאנחנו משלמים עליו

Shocking4U אמר:

עונה סבירה? אוקיי
הוא בלם יותר טוב מפלאניץ ולדעתי עם תקרת זכוכית יותר גבוהה משל סק. כמה אתה רוצה שיעלה בלם כזה?
יש מהלך אחד של המועדון שלא תראה באור שלילי?

אגב בטובינסיקה זה בלם בן 27, הוא יכול להיות פה גם עוד 10 שנים

1. לא יודע אם לסמוך על המספרים המדווחים. כבר חודש מדברים על שזה שבשיחות מנסים להגיע למחיר נמוך יותר והמחיר לא ירד אפילו ב-100 אלף.
2. מוזר גם שסוגרים את עסקת דילן כבר עכשיו. זה או סימן לזה שקשרים יהודים/ישראלים חדשים בדרך או לזה שאכן מקדמים את אזרוח סונדגרן.

The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:

עונה סבירה? אוקיי
הוא בלם יותר טוב מפלאניץ ולדעתי עם תקרת זכוכית יותר גבוהה משל סק. כמה אתה רוצה שיעלה בלם כזה?
יש מהלך אחד של המועדון שלא תראה באור שלילי?
1. לדעתי הוא לא יותר טוב מפלאניץ
2. דיברתי על העונה שלו בפורטוגל. לא כאן.
3. אני לא נגד המהלך אני פשוט חושב שאפשר לנסות להוריד את המחיר עוד. אנחנו עוד נצטרך את הכסף הזה כדי לסגור שחקן אחר כמו אברג׳ל

בקישור יש רצון להתחזק בקשר אחורי ישראלי, כאשר שמו של לורן אברג'ל עדיין נמצא חזק בתוכניות אבל הדבר מותנה בהסכמת קבוצתו לוריין, שמנסה לשדך את הקפטן שלה לקבוצות אחרות תמורת סכום הרבה יותר גבוה מהסכום שחיפה מוכנה לשלם בסך 1.3 מיליון אירו.

בן דור

אם אברגל לא מגיע אז כל הפאזל מתפרק. בגלל זה אני לא מבין למה רצים לממש את האופציה על דילן. כי אם אברגל לא יגיע בסוף אתה תצטרך להעיף זר כלשהו.

ואני לא קונה את הסיפורים על האזרוח של סונדגרן. זה כבר נהיה ספין שכתבים דוחפים פעם בחודש לכתבות כדי שהם יוכלו להנפיץ שמות של זרים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה