• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Smurk אמר:
כי אין מה להציע כסף למועדון, זה עניין של לסגור את הדבגים מול השחקן ולהפעיל את הסעיף. אתמול ישבו בפאנל וייס, בן דור ונחמני והייתה שם תמימות דעים שהעניין הזה רציני מאוד ושאצילי גם עידכן את המועדון שיש לו פנייה מהאמירויות.

אם הייתה פנייה או הצעה אז הוא היה מעדכן, לכן רשמתי שעדיין לא הייתה כזאת .
אתמול טענו שם ברדיו שאצילי בעצמו עדכן את המועדון שהייתה פנייה ושהוא שוקל את זה

אני בטוח שהם לא משקרים, אבל אני גם בטוח שהם שמעו את זה מהסוכן שלו ולא מהמועדון עצמו.

בירקי אמר:
Kaka אמר:
Smurk אמר:
כי אין מה להציע כסף למועדון, זה עניין של לסגור את הדבגים מול השחקן ולהפעיל את הסעיף. אתמול ישבו בפאנל וייס, בן דור ונחמני והייתה שם תמימות דעים שהעניין הזה רציני מאוד ושאצילי גם עידכן את המועדון שיש לו פנייה מהאמירויות.

קניאס טען אתמול שהמועדון עודכן על ידי עומר בנושא…

זה לא היה קניאס אלא וייס ונחמני. אני משוכנע שהעדכון הזה הגיע מהסוכן שלו ולא מהמועדון כי מבירור שנעשה אין עדיין הצעה.

אם ניסן שהוא השופר שלו התייחס לכל הנושא ברצינות רבה (הוא עוד שנייה בכה שם) אז העסק רציני.

Kaka אמר:
בירקי אמר:
Kaka אמר:

זה לא היה קניאס אלא וייס ונחמני. אני משוכנע שהעדכון הזה הגיע מהסוכן שלו ולא מהמועדון כי מבירור שנעשה אין עדיין הצעה.

ניסן אמר בפירוש שיש הצעה.

נו בסדר יש הצעה אז שילך כמה אפשר לטחון מים

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
אתמול טענו שם ברדיו שאצילי בעצמו עדכן את המועדון שהייתה פנייה ושהוא שוקל את זה

אני בטוח שהם לא משקרים, אבל אני גם בטוח שהם שמעו את זה מהסוכן שלו ולא מהמועדון עצמו.
במקרה של קניאס אני מאמין שהוא שמע את זה מאצילי עצמו. השאר אכן ניזונים מהכתבים. במיוחד בן דור שהוא שופר של האחים קצב

Smurk אמר:
Kaka אמר:
בירקי אמר:

ניסן גם אמר בפירוש שכנעאן יהיה פה...

אני אוסיף שהוא גם אמר שיענקלה הסכים לשלם לג'קי 2 מיליון יורו עליו.

Kaka אמר:
Smurk אמר:
Kaka אמר:

אתה בעצמך יודע מה ההבדל בין ניסן מדבר על רכש למכבי חיפה לבין ניסן מדבר על עומר אצילי

Smurk אמר:
Kaka אמר:
Smurk אמר:

אתה בעצמך יודע מה ההבדל בין ניסן מדבר על רכש למכבי חיפה לבין ניסן מדבר על עומר אצילי

אני גם יודע שניסן חרטטן גדול ואינטרסנט עוד יותר גדול.

Kaka אמר:
Smurk אמר:
Kaka אמר:

חרטטן אש. יש מקרים שהוא בקיא יותר

Smurk אמר:
Kaka אמר:
Smurk אמר:

אתמול כשהוא עלה לשידור ובכה הזכיר לי אחד לאחד את העונה שעברה שהוא צרח בתוכנית שבלי 2 קשרים לא תיהיה אליפות, הם לא יעמדו בעומס וחייב את קארצב וכנעאן. כשהוא דיבר עם האוהדים בווצאפ הוא אמר להם שזה ניסיון להפעיל לחץ על המועדון כדי להביא רכש.

חרטטן לא חרטטן, דבר אחד אפשר להגיד על קניאס שהוא 100 אחוז אוהד ו100 אחוז רוצה בהצלחת המועדון. שלא כמו הפאנליסטים האחרים שם שהם קודם כל עיתונאים.
שינהל קמפיין גוועלד כמה שהוא רוצה, אם זה מקדם משהו אפילו קצת זה שווה את זה

הכותרת של השופר המשני- במועדון לא אמרו נואש לגבי אברזל ככה זה שאתה צריך למלא פסיקה בכתבה.

Kaka אמר:
Smurk אמר:
Kaka אמר:

אתמול כשהוא עלה לשידור ובכה הזכיר לי אחד לאחד את העונה שעברה שהוא צרח בתוכנית שבלי 2 קשרים לא תיהיה אליפות, הם לא יעמדו בעומס וחייב את קארצב וכנעאן. כשהוא דיבר עם האוהדים בווצאפ הוא אמר להם שזה ניסיון להפעיל לחץ על המועדון כדי להביא רכש.

וואלה גברי שלו

הם ממשיכים לחפור ולא מבינים שעד סוף העונה של צרפת אין מה לדבר עליו
רק מיום ראשון בעוד 6 ימים יהיה על מה לדבר

Smurk אמר:
Kaka אמר:
Smurk אמר:

וואלה גברי שלו

ניסיון נחמד שלא עזר. בגלל זה אני בטוח שמה שהוא עשה אתמול זה סיפור דומה. כי גם אתמול חזר מאה פעם על זה שחייב לשמור על הכוכבים ולתת להם שכר גדול. כנראה שיש ניסיון של הסוכן שלו להביא הצעות אז ניסן פתח בקמפיין לעשות את הכל כדי שיישאר.

אני פה עם ליברמן, אין מה לטחון מים. אם מגיעה לו הצעה על 1.5-2 מיליון יורו שכר בעונה אין על מה לדבר בכלל וגם למכבי חיפה אין סיי בנושא ככה שאני לא מבין מה יש לטחון מים בנושא

רז אמיר מאשר בוואן שהגשנו הצעה לבלטקסה וטוען שמכבי ת''א לא יכנסו "למלחמות" אתנו על שחקנים

כתבה ממוצעת בחלון העברות:
שחקן א יכול להיות יחתום, הקבוצה שלו רוצה להעלות לו את השכר אבל גם רוצה לבדוק הצעות מקבוצות אחרות
בהנהלה מוסרים שאמנם רוצים שיחתום אבל יש להם עוד שחקנים
מקורבים לשחקן מוסרים שאולי יחתום אבל יש לו עוד הצעות מקבוצות אחרות ובמקביל השחקן שוקל להאריך חוזה
סוכנים נוספים מנסים להציע לקבוצה גם את שחקן ב שמצידו נוטה להאריך חוזה אבל לא פוסל הצעות אחרות
בגזרת שחקן ג אומרים שאולי ימשיך בקבוצה אבל יש לו הצעות נוספות
אייל משומר עדיין מתאמן על הגבהות בכפר גלים ומאור לוי מאמין שהוא שחקן

מלחמה? על בלטקסה? כמה שהמצב עם הישראלים קשה חחח
חייב להמשיך לנסות רק יהודים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה