• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
greenguy אמר:
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
וייס פירסם שהגישו הצעה חדשה ללוריין בסכום של 1.5 מיליון יורו והצעה משופרת גם לאברג'ל.
אומרים לך עונה פיננסית אחי נו, באים לחסוך כסף, מתים למכור את פאני ב900 אלף יורו
תדייק נשמה
אומרים שלפי ההבאה של המאמן ככה זה נראה. פירסומים בתקשורת לא מרגשים אותי שיהיו החתמות נדבר
בסוף הלוואי שהמועדון ימשיך להשתיק את כולנו,לטובת כולנו.

מרוב שפרסומים בתקשורת לא מרגשים אותך, אתה מספר כבר 10 הודעות שאתה שופט לאן נושבת הרוח. נטו על סמך פרסומים בתקשורת.

בינתיים ההחתמה היחידה היא שחקן סגל במיליון יורו ואף עזיבה של שחקן מפתח.
הדבר האחרון שאפשר להגיד על סמך העובדות היבשות הוא עונה פיננסית או שמכוונים לחסןך או חרטות כאלה.

Shocking4U אמר:
פנצווארוש מאיימים שה800 אלף שהם מציעים על אבו פאני זאת ההצעה האחרונה שלהם

במילותיו של ג׳ים קורנט @judokan
Thank you, fuck you, bye.

https://youtu.be/QoELvSBH5ok

טוב אתה! איזה רפרנס סמאוהב

Judokan אמר:
greenguy אמר:
KevinDurant אמר:
אומרים לך עונה פיננסית אחי נו, באים לחסוך כסף, מתים למכור את פאני ב900 אלף יורו
תדייק נשמה
אומרים שלפי ההבאה של המאמן ככה זה נראה. פירסומים בתקשורת לא מרגשים אותי שיהיו החתמות נדבר

מרוב שפרסומים בתקשורת לא מרגשים אותך, אתה מספר כבר 10 הודעות שאתה שופט לאן נושבת הרוח. נטו על סמך פרסומים בתקשורת.

הדבר האחרון שאפשר להגיד על סמך העובדות היבשות הוא עונה פיננסית או שמכוונים לחסןך או חרטות כאלה.
לפי המאמן אתה לגמרי חסכת,ואם קראת את ה10 ההודעות האחרונות אז בפעם האלף אמרתי שנשפוט בסוף החלון. כולם פה גם היו תמימי דעים שצריך להחליף את פיירו בחלוץ מפלצתי יותר,שוראנוב הוא יותר פרוספקט עתידי וכנראה שלא החלוץ הפותח שלך.
אז כן כרגע עובדתית! בעמדת המאמן המועדון חסך. אמרו שישפכו מליונים על שחקנים,זאת השאיפה של כולנו. בוא נמתין

greenguy אמר:
Judokan אמר:
greenguy אמר:
תדייק נשמה

לפי המאמן אתה לגמרי חסכת,ואם קראת את ה10 ההודעות האחרונות אז בפעם האלף אמרתי שנשפוט בסוף החלון. כולם פה גם היו תמימי דעים שצריך להחליף את פיירו בחלוץ מפלצתי יותר,שוראנוב הוא יותר פרוספקט עתידי וכנראה שלא החלוץ הפותח שלך.
אז כן כרגע עובדתית! בעמדת המאמן המועדון חסך. אמרו שישפכו מליונים על שחקנים,זאת השאיפה של כולנו. בוא נמתין
זה שלא מחליפים את פיירו לא אומר שהולכים לעונה פיננסית.

ממתי התחלתם להשתמש בכלל במושגים של עונה פיננסית
מכבי חיפה כל שנה מוציאה סכומים קטנים ביחס להכנסות שלה, אז מה, כל שנה זה עונה פיננסית?
מציע לעבור להשתמש במונחים של עונה טובה אל מול עונה חרא
וכן ברגע שבכר עזב ודגו הגיע במקומו זה נראה שאנחנו בדרך לעונה חרא

Apoc אמר:
ממתי התחלתם להשתמש בכלל במושגים של עונה פיננסית
מכבי חיפה כל שנה מוציאה סכומים קטנים ביחס להכנסות שלה, אז מה, כל שנה זה עונה פיננסית?
מציע לעבור להשתמש במונחים של עונה טובה אל מול עונה חרא
וכן ברגע שבכר עזב ודגו הגיע במקומו זה נראה שאנחנו בדרך לעונה חרא
מכבי חיפה כל שנה בערך מוציאה אותו סכום כסף בלי תלות במה שקורה בפועל במציאות ומה התוצאות שלה עושה (אני מסכים אתך)

גם בעונות הגרועות הוציאו פה הרבה כסף על זה שהחליפו כל שנה 10 שחקנים והחליפו 3 צוותי מאמנים וכו'

בשנתיים-שלוש שנים האחרונות במיוחד אנחנו מוציאים הכי הרבה דמי העברה בליגה ועושה רושם שהשנה זה הולך להימשך.

מה גם ששכר השחקנים עלה, גם מבחינת הכמות וגם מבחינת הכמות שחקנים שמרוויחים הרבה כסף

[mention]ברק.י[/mention]

https://sports.walla.co.il/item/3582481

הנה רק עכשיו מדווחים בתקשורת על זה שאברג'ל הוריד עוקב
אמרתי לך שהם מדברים על מה שמדברים פה בפורום פשוט לפעמים הם מגיעים באיחור מאוד גדול ממה שמדברים פה

KevinDurant אמר:
greenguy אמר:
Judokan אמר:

זה שלא מחליפים את פיירו לא אומר שהולכים לעונה פיננסית.
טוב יודע מה אני יענה לך כמו שאני עונה לאשתי. אתה צודק. חבל על הוויכוח המיותר.
דיברנו על דגו וזאת עובדה שהמועדון חסך פה. אתם יכולים לייפות את זה ולהגיד שמאמן זר נכשל פה והוא מכיר את המערכת ובלה בלה.. המועדון חסך נקודה.
שיביאו שחקנים ושדגו ישתיק אותי אלף פעם אמן

Apoc אמר:
@ברק.י

https://sports.walla.co.il/item/3582481

הנה רק עכשיו מדווחים בתקשורת על זה שאברג'ל הוריד עוקב
אמרתי לך שהם מדברים על מה שמדברים פה בפורום פשוט לפעמים הם מגיעים באיחור מאוד גדול ממה שמדברים פה

אכן צדקת. זה מפתיע אותי מאד שמפרסמים את זה רק עכשיו.

אם הוא עשה עוקב ואז הסיר אותו כנראה שלשתי הפעולות אין משמעות.

אליאור אמר:
אם הוא עשה עוקב ואז הסיר אותו כנראה שלשתי הפעולות אין משמעות.

אם אתה מתחיל לראות סרט זה אומר שהמעטפת (טריילר, דיבור ברשת, דיבור בסביבה הקרובה) עניינה אותך מספיק בשביל לתת צ'אנס לעניין
זה עדיין לא אומר יותר מדי על הדעה שלך על הסרט
אם אתה יוצא מהסרט באמצע, זה דווקא כן אומר הרבה על הדעה שלך על הסרט

וואן: אצילי עוזב

בהצלחה לנו בפלייאוף התחתון

SaTla אמר:
עונה קלאסית שבלבול חוזר ומצליח

אני באמת מעדיף שנרד שתי ליגות מאשר לראות את בלבול חוזר לפה

Apoc אמר:

הכתבה אומרת שאל עין מעוניינת ושבמועדון משלימים עם העזיבה שלו.
בפועל, אין שום חידוש בכתבה.
גם אם זה נכון שאצילי בדרך החוצה, הדברים שבן דור כותב אלו אותם דברים שנכתבו אתמול בניסוח אחר.
לא מבין למה שהחרדה תעלה יותר מאתמול בעקבות הכתבה הזו.

הכל מושלם. המאמן הטוב בארץ לא עזב אותנו והשחקן הכי טוב בליגה לא עוזב אותנו. תהיה רגועים.

ברק.י אמר:
Apoc אמר:

הכתבה אומרת שאל עין מעוניינת ושבמועדון משלימים עם העזיבה שלו.
בפועל, אין שום חידוש בכתבה.
גם אם זה נכון שאצילי בדרך החוצה, הדברים שבן דור כותב אלו אותם דברים שנכתבו אתמול בניסוח אחר.
לא מבין למה שהחרדה תעלה יותר מאתמול בעקבות הכתבה הזו.

גם פשצקי. בקיצור יישור קו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה