ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:ברק.י אמר:Apoc אמר:וואן: אצילי עוזב
בהצלחה לנו בפלייאוף התחתון
הכתבה אומרת שאל עין מעוניינת ושבמועדון משלימים עם העזיבה שלו.
בפועל, אין שום חידוש בכתבה.
גם אם זה נכון שאצילי בדרך החוצה, הדברים שבן דור כותב אלו אותם דברים שנכתבו אתמול בניסוח אחר.
לא מבין למה שהחרדה תעלה יותר מאתמול בעקבות הכתבה הזו.
גם פשצקי. בקיצור יישור קו
ירוק זה אני אמר:כנראה שהוא כבר ידע כשהוא התראיין ודיבר על הצעה יוצאת דופן שתגרום לו לעזוב.
לא משנה מי יגיע במקומו, עכשיו גם צריך להביא חלוץ במקום פיירו שיביא מספרים, וביחד עם שאר ההתקפה ישלימו את המספרים של אצילי.
אין מה לעשות מול הצעות כאלה, בעונה אחת שם הוא עושה יותר ממה שהוא יעשה פה עד סוף החוזה שלו, וזה החוזה הכי גבוה שיהיה לו פה.
Apoc אמר:ירוק זה אני אמר:כנראה שהוא כבר ידע כשהוא התראיין ודיבר על הצעה יוצאת דופן שתגרום לו לעזוב.
לא משנה מי יגיע במקומו, עכשיו גם צריך להביא חלוץ במקום פיירו שיביא מספרים, וביחד עם שאר ההתקפה ישלימו את המספרים של אצילי.
אין מה לעשות מול הצעות כאלה, בעונה אחת שם הוא עושה יותר ממה שהוא יעשה פה עד סוף החוזה שלו, וזה החוזה הכי גבוה שיהיה לו פה.
אתה לא יכול להחליף אותו, אין משהו שיחליף אותו
ברור שהמועדון לא צריך להרים ידיים ולעשות תמיד את הטוב ביותר שהוא יכול
אבל אנחנו כאוהדים צריכים להשלים עם זה שאין סיכוי שמישהו יחליף אותו ויתן את השערים שהוא נתן, גם לא 3 שחקנים שונים (מי בדיוק?)
ירוק זה אני אמר:Apoc אמר:ירוק זה אני אמר:כנראה שהוא כבר ידע כשהוא התראיין ודיבר על הצעה יוצאת דופן שתגרום לו לעזוב.
אתה לא יכול להחליף אותו, אין משהו שיחליף אותו
ברור שהמועדון לא צריך להרים ידיים ולעשות תמיד את הטוב ביותר שהוא יכול
אבל אנחנו כאוהדים צריכים להשלים עם זה שאין סיכוי שמישהו יחליף אותו ויתן את השערים שהוא נתן, גם לא 3 שחקנים שונים (מי בדיוק?)
לא מחפש להחליף אותו, לא נביא שחקן שיביא את המספרים שלו.
אבל המחליף שלו ביחד עם חלוץ שמביא מספרים(יותר מפיירו), ועוד אקסטרא שהשחקנים שכבר נמצאים בקבוצה יביאו, ביחד זה אמור להתקרב למספרים של אצילי.
אבו פאני כנראה יברחNOSFERATU ZODD אמר:הסיבה העיקרית היא חוזה ענק וסעיף שחרור מצחיק.
מה שכן אני לא אתפלא אם עכשיו תראו נסיון בריחה של עוד כמה שחקנים.
מנסים לגזור קופון בשיא.
Shocking4U אמר:ממש לא בא לי שהעונה הקרובה תפתח
ברק.י אמר:ברור שאין מישהו שיכול להביא את המספרים של אצילי.
המועדון צריך לבנות את הקבוצה באופן שבו השערים יתחלקו בין יותר שחקנים ויכול להיות שמעבר למערכים עם שני חלוצים (3-5-2 לדוג') או הזזה של סבע ימינה (אם יישאר) יהיו הפתרונות.
NOSFERATU ZODD אמר:הסיבה העיקרית היא חוזה ענק וסעיף שחרור מצחיק.
מה שכן אני לא אתפלא אם עכשיו תראו נסיון בריחה של עוד כמה שחקנים.
מנסים לגזור קופון בשיא.