Judokan
פסל מחוץ לאיצטדיון
Shocking4U אמר:בול. תקרת השכר של שחר גומרת את המועדון ועוצרת אותו מהאמת לפרוץ קדימה.Ganjot אמר:Judokan אמר:מעניין אותי איך התיאוריה ששחקנים בכירים עוזבים בגלל המינוי של דגו מתיישבת עם העזיבה של פלאניץ' אחרי העפלה לליגת האלופות בנסיבות לזה של אצילי (ותחת בכר)
או עם העובדה שסבע מראש הכניס סעיף עזיבה בחינם כמעט לאמירויות (תחת בכר)
או שפאני עשה בדיוק את אותן פעולות כדי לעזוב בעונה שעברה (תחת בכר).
אכלנו אותה עם נסיבות מבאסות, עכשיו מבחן ממשי לאלברמן להתמודד איתו. בפעמים האחרונות בנסיבות כאלה הוא הביא בלחץ זמן שני מחליפים שלא נופלים מפלאניץ' והבריק עם הישיבה על האוזן של סבע.
מצב בעייתי מאוד, אבל לפחות יש גורם מקצועי ראוי, ולא יענקלה שחר, לקבל את ההחלטות במצב הזה.
אלה נסיבות "מבאסות" שבסוף אם באמת רוצים יש שליטה עליהן.
בסוף, המשכורת של אצילי זה משכורת בדיחה, בלי קשר למה שהציעו לו שם.
שחקן העונה שנתיים רצוף, 5 אליפויות רצוף בישראל, והבן אדם מקבל פחות או יותר כמו ניר ביטון/דור פרץ/יונתן כהן, בזמן שזהבי מרוויח 1.2 מיליון יורו.
לא מצפה שיתנו לו עכשיו מיליון יורו משכורת, אבל כן הייתי מצפה לשדרוג אמיתי כבר בחוזה האחרון שחתם עליו (ואולי אז גם היה אופציה להוריד את סעיף השחרור כתנאי לשכר גבוה).
הרבה בזכותו כל העיר בטירוף על המועדון, כל הילדים הקטנים רואים אותו ככוכב כמו שאנחנו ראינו את כוכבי הילדות שלנו.
הכסף שכנראה "נאבד" מזה שהוא לא יישאר פה, הוא גבוה בהרבה לאורך זמן מאשר שדרוג לשכר שלו.
פלאניץ' עוד מילא, זר הולך זר מגיע.
אין אף אחד שאפשר להביא במקום אצילי.
שחקן כמו אצילי היה צריך לשבת פה ממזמן על חוזה של 650 אלף יורו בעונה כיאה לתרומה שלו. במקום זה הוא רואה איך דור פרץ מרוויח יותר ממנו ויונתן כהן מרוויח כמוהו.
מסכים עם כל מילה בנושא תקרת השכר, היה צריך להעלות אותה מזמן במועדון.
אבל גם עם שכר גבוה יותר, עדיין היה נשאר לאצילי סעיף השחרור, זו הייתה דרישה חד משמעית להכניס סעיף כזה.
ואתם באמת חושבים שאם קבוצה מהאמירויות מעוניינת בו והייתה מוכנה לשלם 2 מיליון, היא תתקפל על 2.5? זה היה קורה בכל מקרה.
ועדיין השאלה שלי היא מה הקשר של כל זה למינוי של מסאי דגו, שזו התיאוריה שהתחילו להריץ פה.