• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
חשוב לא לשרוף גשרים עם אצילי שיוכל לחזור אחרי עונה וקצת שם. שיענקלה לא יעשה יענקל’ה ויעשה איתו ברוגז כי הוא עוזב ״אחרי כל מה שהוא עשה בשבילו

אם אצילי יוצא לשם, תהיה בטוח שהוא הולך ל3 שנים כדי לא לשלם שקל מס.
אצילי ברח מספרד עם הזנב בין הרגליים אחרי שנה. הוא לא בנוי לחו״ל. תוך שנה שנתיים הוא מתקפל משם והוא צריך לחזור אלינו ושזה לא יפול על האגו של יענקל’ה

hezildo אמר:
כוס אמא של אל-עין האלה. רק חסר שיהיה שלום עם סעודיה, גם הם יקחו לנו שחקנים. טפי עליהם.

מי היה צריך את הנורמליזציה הזאת בכלל

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
חשוב לא לשרוף גשרים עם אצילי שיוכל לחזור אחרי עונה וקצת שם. שיענקלה לא יעשה יענקל’ה ויעשה איתו ברוגז כי הוא עוזב ״אחרי כל מה שהוא עשה בשבילו

אם אצילי יוצא לשם, תהיה בטוח שהוא הולך ל3 שנים כדי לא לשלם שקל מס.
אצילי ברח מספרד עם הזנב בין הרגליים אחרי שנה. הוא לא בנוי לחו״ל. תוך שנה שנתיים הוא מתקפל משם והוא צריך לחזור אלינו ושזה לא יפול על האגו של יענקל’ה

אתה משווה ברצינות את הכדורגל הספרדי (ועוד בקבוצת תחתית) לליגה האמירתית?
כמו שסבע היה כוכב שם, גם אצילי יכול להיות בקלות.

ימים קשים חברה

שכל אחד יחבק את האהובים שלו

אנחנו נוכחים לגלות שהכל בחיים האלה לצערי זמני ומתכלה

תעריכו את מה שיש לכם כל עוד הוא אצלכם

Shocking4U אמר:
ימים קשים חברה

האמת שידעתי שהכל יתפרק מהקיץ כבר הרבה זמן(מי שזוכר דיברתי בדיוק על מה שקורה עכשיו עוד באוקטובר)
ההשלמה הזאת וההכנה המנטלית לא ממש עזרו להמתיק את הגלולה. עדיין מבאס מאוד לראות אותנו דועכים ומתפיידים ככה.

אשמח מאוד לראות את האחים קצב מוקצים במכבי חיפה מחמת מיאוס. שילכו הם ואח של ערן לעזעזאל.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
ימים קשים חברה

האמת שידעתי שהכל יתפרק מהקיץ כבר הרבה זמן(מי שזוכר דיברתי בדיוק על מה שקורה עכשיו עוד באוקטובר)
ההשלמה הזאת וההכנה המנטלית לא ממש עזרו להמתיק את הגלולה. עדיין מבאס מאוד לראות אותנו דועכים ומתפיידים ככה.
ידעתי שבכר ופאני יעזבו אבל האמת לא ציפיתי שאצילי יעזוב. זה כבר באמת מכה אחת יותר מדי

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
ימים קשים חברה

ידעתי שבכר ופאני יעזבו אבל האמת לא ציפיתי שאצילי יעזוב. זה כבר באמת מכה אחת יותר מדי

זוכר שרשמתי שבכר לביא חזיזה ופאני יעזבו לא זוכר אם רשמתי גם אצילי, נראה מחר אני אחפש את הנושא

הנרטיב:

אי אפשר להחליף את אצילי בשחקן אחד אבל דוידה+ סוף פודאגרנו שחוזר מהפציעה ישלימו את החסר וצ׳יבוטה יקח על עצמו יותר

מתי לוקחים אותי להחליף את דודו?

טוב מה אני אגיד לכם היו 3 שנים מדהימות. אין לנו סיכוי להתחרות בסכומים האלה.חשבתי הם יהיו ספונסרים שלנו בסוף הם רק לוקחים לנו שחקנים. שובו של הג׳נטלמן

הרבה זמן לא כתבתי פה בפורום, אבל אני חושב שהפאניקה פה מוגזמת מאוד. מבחינתי שנה הבאה היא מותרות. לזכות ב4 אליפויות ברצף זה הישג מאוד נדיר, שלא בטוח ששווה להקריב את השושלת הבא בשבילו.
היה ברור שהשנה הזאת היא סוף השושלת הנוכחית, וזה בסדר. המטרה עכשיו מבחינתי צריכה להיות להכין תשתית שתרוץ שנים קדימה, גם אם לא נזכה באליפות. מה זה אומר? מבחינתי למכור את כל מי שלא יהיה בריצה לאליפות בעוד 3 שנים. בעונה הקרובה מבחינתי גם מקום 2-3 זה בסדר גמור, בתנאי שאנחנו נזהה בסיס של 5-6 שחקנים שנדע שיובילו אותנו בשנים הקרובות.
צריכים לקבל החלטות חכמות אסטרטגית, וכן גם לעתים לממש רווחים, אני לא רואה עם זה בעיה, גם במחיר של איבוד אליפות.

אבו פאני גם דורש לעזוב ושיבואו לקראתו במחיר

צפו להתפתחויות מחר

Liberman אמר:
אתן את משנתי בנושא ולא אחפור על זה שוב.
היום גם קיימתי שיחה עם אלכס בנושא הזה והאמת היא שהגעתי לאיזשהי שלוות נפש עם עצמי שפשוט צריך להפסיק לאכול חרא בערימות כמו מה שאתם עושים פה.
זה הכי זין בעולם שאצילי וסבע אולי לא ימשיכו וזה לא בידיים שלנו.
העונה עוד לא התחילה, עוד לא סיימנו את הרכש, נאדה.

אני אוהד מכבי 30 ומשהו שנה וראיתי שחקנים אדירים עוזבים, לצד זאת לא שוכח איך שחר במו ידיו פירק אותנו אחרי קמפיין אלופות.

למרות הכל, אני שם מבטחי אצל אלברמן, יש לו המון עבודה. בוא נראה אותו יוצא מהפלונטר שנקלע אליו.
לאכול חרא? בוא נחכה כמה מחזורים, איזה רכש יבוא... ועד אז? חפשו אותי כי אין לי כח לחרא שאכלתי שנים.

+1
כתבתי את דברים דומים לשלך פה לפני כמה ימים.

הבעיה היא לא האובדן של אצילי אלא הצטברות של הרבה דברים שמייצרות בצדק (לתחושתי) תחושה ופחד מהתפרקות. אנשים פה עברו עשור חשוך ומפחדים מאוד לחזור אליו.

Liberman אמר:
קצת סדר בנושא מס-
כל עוד ״ההכנסה הפירותית״ התרחשה בישראל - ממוסים בישראל.
אם ההכנסה הפירותית הופקה מחוץ לישראל רק אז בוחנים את משך הזמן שבו העובד שהה מחוץ לישראל.

בתור חובב דיני מיסים לשעבר (עבר המון זמן יתכן ודברים השתנו) כדי להיות פטור מתשלום מס בישראל על הכנסה שצמחה בחו״ל, על העובד להיות לפחות 5 או 7 שנים מחוץ לישראל כדי להיחשב לתושב חוזר.
לגבי נכסים ונדל״ן וכו׳ - זה שיש לאצילי פה בתים או וואטאבר לא ישפיעו על החלטת ביהמש בעניין המיסוי כל עוד מרכז חייו באמירויות.

כמו שנאמר יש מגבלת ימים שמותר לו להכנס לארץ. נושא הנדלן ייבחן רק אם כאמור אצילי מבקר בישראל בדירתו ומרכז חייו הוא בישראל.

עדיין נבחן מרכז חייו - ואם יש לו דירות ועסקים בבעלותו, אז מרכז חייו לא באמת באמירויות.
בנוסף יש את עניין המשפחה שלו, שאם לא תבוא איתו אז חד משמעית מרכז חייו לא יהיה שם.

הם יכולים לנסות לבוא לסבע ולהגיד לו שאם אצילי הולך הוא הופך לשחקן המרכזי של הקבוצה ושיבנו סביבו והוא יהיה שחקן באנקר בהרכב בצד ימין כולל לקבל נייחים ופנדלים אז שווה לו להישאר פה.

אני לא אופטימי בעניין של אשתו. היא היחידה שיכולה להפיל את העסקה הזאת אבל התחושה שגם היא תסכים כי זה סכום מטורף.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה