• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בלם יהודי ריאלי למקרה שדילן לא ממשיך
https://www.transfermarkt.com/philippe-sandler/profil/spieler/340460

Shocking4U אמר:
פשכצקי עם כתבה לא קוהרנטית מדווח שבמועדון מבינים שצריך להביא זר במקום אצילי אבל בכל זאת הולכים לממש את האופציה על דילן ואז אולי להשאיל או למכור אותו. במקרה הזה למה לא פשוט לא לממש את האופציה? לפי מה שהוא אומר היום זה גם היום האחרון למימוש האופציה.

סיכוי טוב שכבר מימשו אותה והוא לא יודע בכלל

greenor אמר:
אין דיון עקר כמו אם כדאי עכשיו להיות אופטימי או פסימי.
המציאות היא מה שהיא, ואין אדם בעולם שיכול לשנות אותה, אלא אם מביאים למכבי שייח סעודי שישלם לאצילי 2 מיליון יורו לעונה.
עכשיו השאלה היא מה עושים עם זה.
גישה אחת היא לנסות למצוא פתרונות (כאלה או אחרים, להנחית פה מספרים של אצילי לא נצליח)
גישה שניה היא להתמרמר ולהגיד שאם בכר היה פה אצילי היה נשאר כי סיבות.

יאללהההההה. להתקדם.
יהיה טוב, או שלא, אבל it is what it is, עכשיו לעבוד.

מבחינתי זה לא היה דיון על אופטימי פסימי. זה מבחינתי דיון על גישה של חורבן בית ורק לבכות או להיות מעשיים ולנסות לראות את נקודות האור שאפשר להיאחז בהן ודרכם להיות פרקטיים ולהמשיך קדימה.
כך או כך מסכים איתך בגדול.

Ganjot אמר:
מעניין אם מישהו במועדון חושב על אופצית כנעאן.. לא כחיזוק לעונה הקרובה, אלא כהשקעה לעתיד.
במצב הנוכחי ג'קי לא יכול לבוא ולדרוש 4 מיליון על שחקן עם קרע ברצועה, מניח שעם הצעה כספית יפה + שחקנים שיעברו אליו, אפשר להגיע לעסקה נורמלית ואז נרוויח את כנעאן מאמצע עונה הבאה.
כל החלומות שלהם של לדרוש 700 מיליון עליו ולהוציא אותו לאירופה נגמרו עם הפציעה הזו

כנעאן?
אחרי הפציעות שלו לדעתי הוא מיכאל אוחנה 2.
מתקשה לראות איך הוא יחזור לאינטנסיביות שלו ולרמה שלו לאורך זמן.

Shocking4U אמר:
פשכצקי עם כתבה לא קוהרנטית מדווח שבמועדון מבינים שצריך להביא זר במקום אצילי אבל בכל זאת הולכים לממש את האופציה על דילן ואז אולי להשאיל או למכור אותו. במקרה הזה למה לא פשוט לא לממש את האופציה? לפי מה שהוא אומר היום זה גם היום האחרון למימוש האופציה.

לא יודע כמה אני מסכים עם ההחלטה הזו, בהתאם למה שאני הולך לכתוב, אבל זה ההיגיון לדעתי:
בפרוטוגל לא הסכימו להתגמש במחיר שלו מול המועדון כי לטענתם יש עליו הצעות גדולות יותר.
גם אם לא, טוב לנעול נכס כזה אצלך לעונה הבאה או לזו שאחריי (מי יודע עד מתי סק יישאר פה) וכמובן שיש לזה גם את הערך שהוא לא יגיע לאחת היריבות ככה.

בכל מקרה, אני חושב שלאף כתב לא יהיה מושג וכולם יתחילו לזרוק הרבה השערות באוויר בתקווה לפגוע.

Smurk אמר:

יש לו היסטוריית פציעות של ניר ביטון ואייל גולסה.

Kaka אמר:
Smurk אמר:

נכון אבל העונה נראה שהוא מאחורי זה והשלים 20 משחקי ליגה אחרי שנים שלא הצליח לשחק. הוא גם לא מיועד להיות בהרכב אז אפשר לקחת את הסיכון

לא מן הנמנע שבלטקסה יהיה הבלם השלישי אחרי שון וסק, אם באמת מתכננים למכור/לחתוך את דילן.

לא חושב שיביאו בלם יהודי.
ואם כבר אמרתם בלם יהודי, חייבים להזכיר את שמו של סטיב בירנבאום המלפפון האגדי.

יש את סטירס ובירנבאום בMLS. שמות שכבר עלו בעבר בהקשר שלנו, צהבת ואפילו ב״ש לדעתי. המועדון מכיר את כל השמות האלה.

Smurk אמר:
Kaka אמר:
Smurk אמר:

נכון אבל העונה נראה שהוא מאחורי זה והשלים 20 משחקי ליגה אחרי שנים שלא הצליח לשחק. הוא גם לא מיועד להיות בהרכב אז אפשר לקחת את הסיכון

לאנשים כאלה אין דבר כזה "מאחורי זה".
הוא יפצע בהמשך. ככה קורה לכל שחקן שעבר פציעות קשות מספר פעמים.

אני קורא שרוצים להביא את דוידה כמחליף זה אמיתי ?

זה הקיץ הכי גרוע של קבוצה אלופה מזה שני עשורים

Ganjot אמר:
מעניין אם מישהו במועדון חושב על אופצית כנעאן.. לא כחיזוק לעונה הקרובה, אלא כהשקעה לעתיד.
במצב הנוכחי ג'קי לא יכול לבוא ולדרוש 4 מיליון על שחקן עם קרע ברצועה, מניח שעם הצעה כספית יפה + שחקנים שיעברו אליו, אפשר להגיע לעסקה נורמלית ואז נרוויח את כנעאן מאמצע עונה הבאה.
כל החלומות שלהם של לדרוש 700 מיליון עליו ולהוציא אותו לאירופה נגמרו עם הפציעה הזו

בעיני, זה תלוי במחיר שידרשו עליו. מצד אחד, זה הימור להביא שחקן כזה פציע שלא ברור כמה ישרת אותך על המגרש או ממכירה עתידית. מצד שני, עד כה, בכל פעם שהוא חזר מפציעה למגרשים, הוא נתן הופעות מעולות, המחיר שלו קפץ והוא הפך למועמד לכל הגדולות.

Kozmo אמר:
Ganjot אמר:

כנעאן?

לפי ההיגיון הזה גם לא היה צריך להביא את חזיזה. הוא עבר פציעות יותר קשות משל כנעאן לפני שהגיע לכאן.

Kaka אמר:
Smurk אמר:
Kaka אמר:

אם הוא נותן לי 20 משחקי ליגה כמו בהולנד העונה לקחתי.

Kozmo אמר:
Ganjot אמר:

כנעאן?
אולי כן, אולי לא.
יש השקעות שלא צולחות, זה חלק מהכדורגל.. צריך לקחת הימורים לפעמים.
החוכמה היא גם לזהות הזדמנויות.. אולי השיקום יקח חצי שנה במקום 8 חודשים, ובסוף אוקטובר כבר ייכנס לעניינים?
המצב הנתון הוא ששרי מזדקן וכרגע אין לו מחליף בהנחה שגם סבע יעזוב (שזה משהו שהיה בעייתי מאוד אצלנו עד שסבע הגיע).
אם נביא את כנעאן גם יהיה פה שחקן חיזוק משמעותי וגם נבטיח ישראלי לשנים שאחרי.

סביר להניח שלא סתם רוצים את בלטקסה, כנראה שזה או קשור לדילן או שמניחים שסק יעזוב במהלך הקיץ ודילן יהיה הבלם הזר על חשבונו, ואז בלטקסה בלם שלישי

Smurk אמר:
Kaka אמר:
Smurk אמר:

אם הוא נותן לי 20 משחקי ליגה כמו בהולנד העונה לקחתי.

אני חושב שכולנו היינו לוקחים אבל אצלו הסיכוי להיפצע הוא מאוד גדול ולכן לא כדאי. אתה תגיע למצב ששוב חסר לך בלם.

רעיון, אני לא פוסל לעבור לפילוסופיה שנה הבאה של שלושה קשרים חזקים באמצע. אם אברג'יל חותם ומצליחים להשאיר את פאני(שוב, אםים גדולים), בעיניי אפשר לפצות על המספרים שעומר יוצר מכלום ושום דבר עם לחץ מטורף קדימה שיוצר מצבים מאיבודים של היריבה. בעונה הראשונה של ברק לפני שאצילי הגיע שיחקנו ככה (רודריגז, פאני, נטע) והגענו לכמות מצבים הזויה רק מהלחץ. כמובן שזה לא נוגד את העובדה שחייב להביא מחליף ראוי

Nirgreen אמר:
אני קורא שרוצים להביא את דוידה כמחליף זה אמיתי ?

זה הקיץ הכי גרוע של קבוצה אלופה מזה שני עשורים

יהיה לנו קשה לנצח את הקיץ של ב"ש אחרי האליפות השלישית, אבל כרגע זה בהחלט נראה בדרך לשם

הבעיה עם דוידה שיש הבדל גדול אם הוא היה מגיע עכשיו לקבל כמה דקות בכל משחק או אם הוא מגיע להציל את המולדת במקום אצילי
הוא הולך לקרוס בצורה מטורפת אם יזרקו אותו להרכב ויגידו לו תחליף את עומר אצילי

אני לא רואה היגיון בלממש את האופציה על דילן בהתחשב בהתפתחויות. מוכן גם להסתכן בלאבד אותו לקבוצה שתשלם עליו כסף, בסוף צריך לתעדף פה משהו ולהביא שחקן כנף משמעותי להרכב זה יותר חשוב מבלם שלישי. אני לא רואה את ההיגיון בלסגור לעצמך עכשיו משבצת אחרונה של זר כשאתה מבין שתזדקק לה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה