• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
Nirgreen אמר:
אני קורא שרוצים להביא את דוידה כמחליף זה אמיתי ?

זה הקיץ הכי גרוע של קבוצה אלופה מזה שני עשורים

יהיה לנו קשה לנצח את הקיץ של ב"ש אחרי האליפות השלישית, אבל כרגע זה בהחלט נראה בדרך לשם
הם הביאו כל מה שזז והוציאו מלא כסף. זה שזה נכשל בטירוף זה כבר עניין אחר אבל הם הוציאו שם סכומים חסרי תקדים.

The real Tsepo אמר:
רעיון, אני לא פוסל לעבור לפילוסופיה שנה הבאה של שלושה קשרים חזקים באמצע. אם אברג'יל חותם ומצליחים להשאיר את פאני(שוב, אםים גדולים), בעיניי אפשר לפצות על המספרים שעומר יוצר מכלום ושום דבר עם לחץ מטורף קדימה שיוצר מצבים מאיבודים של היריבה. בעונה הראשונה של ברק לפני שאצילי הגיע שיחקנו ככה (רודריגז, פאני, נטע) והגענו לכמות מצבים הזויה רק מהלחץ. כמובן שזה לא נוגד את העובדה שחייב להביא מחליף ראוי
ואיפה שרי ישחק? הוא בעונה ההיא שיחק בכנף, הוא מבוגר יותר בשנתיים והוא לא יכול לשחק בכנף יותר.

The real Tsepo אמר:
רעיון, אני לא פוסל לעבור לפילוסופיה שנה הבאה של שלושה קשרים חזקים באמצע. אם אברג'יל חותם ומצליחים להשאיר את פאני(שוב, אםים גדולים), בעיניי אפשר לפצות על המספרים שעומר יוצר מכלום ושום דבר עם לחץ מטורף קדימה שיוצר מצבים מאיבודים של היריבה. בעונה הראשונה של ברק לפני שאצילי הגיע שיחקנו ככה (רודריגז, פאני, נטע) והגענו לכמות מצבים הזויה רק מהלחץ. כמובן שזה לא נוגד את העובדה שחייב להביא מחליף ראוי
תמו להם הימים ששרי יכול לשחק באגף

Nirgreen אמר:

עזוב. מעבר לזה שלכתבים כרגע אין מושג והם יורים לכל מיני כיוונים (וזה כיוון הגיוני לירות אליו), הניסוח של הבאת דוידה כמחליף לאצילי הוא שגוי שלעצמו כי ברור שהוא לא יגיע בשביל להיןת עם אותו מעמד וקרדיט לשל שאר שחקני הקישור ההתקפי שלנו. הוא יגיע לעבות את הרוטציה כי נהיה קצרים בה.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Nirgreen אמר:

יהיה לנו קשה לנצח את הקיץ של ב"ש אחרי האליפות השלישית, אבל כרגע זה בהחלט נראה בדרך לשם
הם הביאו כל מה שזז והוציאו מלא כסף. זה שזה נכשל בטירוף זה כבר עניין אחר אבל הם הוציאו שם סכומים חסרי תקדים.

מה זה עוזר להוציא סכומים אם אתה מוציא אותם על בינוניים
למה שנרצה דבר כזה כמו מה שהיה בב"ש באותו קיץ?

אפשר גם להחזיר את חזיזה לימין. בכל מקרה זה עדיין אומר שנצטרך להביא שחקן כנף (לשמאל)

ברק.י אמר:
Nirgreen אמר:

עזוב. מעבר לזה שלכתבים כרגע אין מושג והם יורים לכל מיני כיוונים (וזה כיוון הגיוני לירות אליו), הניסוח של הבאת דוידה כמחליף לאצילי הוא שגוי שלעצמו כי ברור שהוא לא יגיע בשביל להיןת עם אותו מעמד וקרדיט לשל שאר שחקני הקישור ההתקפי שלנו. הוא יגיע לעבות את הרוטציה כי נהיה קצרים בה.

בעולם שבו סבע ואצילי בסגל שלך אז הוא יגיע לעבות את הרוטציה
בעולם שבו הם הולכים והדבר היחיד שמגיע זה דוידה אז הוא יגיע על תקן הרכב בין אם המועדון יתכוון לזה או לא כי ככה זה יתפס
גם כל מיני פיראס מוגרבים לא הגיעו פה להרכב, זה תמיד בסוף יוצא שהם מוצאים את הדרך בגלל העדר העומק בסגל

Shocking4U אמר:
אפשר גם להחזיר את חזיזה לימין. בכל מקרה זה עדיין אומר שנצטרך להביא שחקן כנף (לשמאל)
לאיוס + לתת לצ'יבוטה כמות דקות משמעותית יותר.
לדעתי זה עדיף על המצב הקיים שבו חזיזה תורם גול ובישול בעונה שלמה.

Shocking4U אמר:

רשמתי כבר
סוף, בדש, דוידה, חזיזה, צ'יבוטה
עם זה אפשר לאלתר כנפיים ימין ושמאל
ובינואר אם סונדגרן מקבל אזרוח (אם גדול, תמיד זה אם איתו) אז יהיה אפשר להביא זר לכנף

Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:
לאיוס לא שחקן שבשל להיות משהו מעבר לשחקן רוטציה במכבי חיפה. צריך להגיע שחקן הרכב זר לאחד מהאגפים, פשוט לדעתי גם להזיז את חזיזה ימינה זה אופציה.

Shocking4U אמר:
The real Tsepo אמר:
ואיפה שרי ישחק? הוא בעונה ההיא שיחק בכנף, הוא מבוגר יותר בשנתיים והוא לא יכול לשחק בכנף יותר.
בחלק מהמשחקים מן הסתם זה בסדר לפתוח איתו בשלישיית קישור, בחלק יעלה אס מהספסל ובחלק מסויים לדעתי יכול לתת 45-60 דקות כשחקן אגף שכל הזמן נכנס לאמצע.
כך או כך הusage שלו והתלות בו שנה הבאה חייבת לרדת, זו דרך טובה לעשות את זה.

Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:
לאיוס לא שחקן שבשל להיות משהו מעבר לשחקן רוטציה במכבי חיפה. צריך להגיע שחקן הרכב זר לאחד מהאגפים, פשוט לדעתי גם להזיז את חזיזה ימינה זה אופציה.

דווקא ללאיוס הייתי נותן את הדקות של חזיזה שיתחרה איתו, לאיוס יכול להיות הברקה בדיוק כמו שחזיזה היה בזמנו
אבל על משבצת הכוכב של אצילי זה רק זר מה שכרגע לא יקרה

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

רשמתי כבר
סוף, בדש, דוידה, חזיזה, צ'יבוטה
עם זה אפשר לאלתר כנפיים ימין ושמאל
ובינואר אם סונדגרן מקבל אזרוח (אם גדול, תמיד זה אם איתו) אז יהיה אפשר להביא זר לכנף
אני לא בונה על סוף לכלום ואני מקווה שהמועדון גם לא. זה שחקן שחוזר מצולבת וכמעט ולא שיחק כדורגל בוגרים בחייו.

בכרמל עדיין מנסים לעשות כל שבאפשרותם כדי להשאיר את הכוכב, אך מבטיחים: “אם אצילי יעזוב, נביא בהשקעה כספית גדולה זר ברמה לא פחות גבוהה, שיהווה תחליף הולם”.

התדרוכים נשמעים כמו הודעות של אוהד בפורום

״נביא זר מפחיד במקום אצילי בהמון כסף״

נטו מסרים לנסות להרגיע את הקהל ועוד מדברים איתנו על כמה כסף הוא יעלה.

גיא לוזון מבטיח שעונה הבאה תהיה פה בומבה של קבוצה

Apoc אמר:
גיא לוזון מבטיח שעונה הבאה תהיה פה בומבה של קבוצה
אתה יודע שהמצב לא משהו כשהמועדון מנסה לפייס את האוהדים עם זר בומבה בהרבה כסף

Shocking4U אמר:
בכרמל עדיין מנסים לעשות כל שבאפשרותם כדי להשאיר את הכוכב, אך מבטיחים: “אם אצילי יעזוב, נביא בהשקעה כספית גדולה זר ברמה לא פחות גבוהה, שיהווה תחליף הולם”.

נטו מסרים לנסות להרגיע את הקהל ועוד מדברים איתנו על כמה כסף הוא יעלה.

מי אמון על השפרור הפעם?

The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:
The real Tsepo אמר:
בחלק מהמשחקים מן הסתם זה בסדר לפתוח איתו בשלישיית קישור, בחלק יעלה אס מהספסל ובחלק מסויים לדעתי יכול לתת 45-60 דקות כשחקן אגף שכל הזמן נכנס לאמצע.
כך או כך הusage שלו והתלות בו שנה הבאה חייבת לרדת, זו דרך טובה לעשות את זה.
נניח שסבע עוזב, בחלומי:
גוש
קורנו שון סק דניאל
לורן
פאני עלי
זר אכזר (לשמאל) חזיזה/שרי חולקים את אגף ימין
חלוץ זר.

אם רוצים לפתוח עם שרי באגף אפשר לפתוח עם דולב כמגן ימני כששרי כל הזמן נכנס לאמצע

Shocking4U אמר:

נטו מסרים להרגיע את הקהל

אחי מה אתה רוצה שיגידו
אמיתי מה היה מספק אותך? ״נביא את אמיר עגייב״?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה