ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:בכרמל עדיין מנסים לעשות כל שבאפשרותם כדי להשאיר את הכוכב, אך מבטיחים: “אם אצילי יעזוב, נביא בהשקעה כספית גדולה זר ברמה לא פחות גבוהה, שיהווה תחליף הולם”.
התדרוכים נשמעים כמו הודעות של אוהד בפורום
״נביא זר מפחיד במקום אצילי בהמון כסף״
נטו מסרים לנסות להרגיע את הקהל ועוד מדברים איתנו על כמה כסף הוא יעלה.
שיורידו ראש ויעבדו במקום להתעסק בספינים בשקל וחצי לגידי ליפקין שלא עובדים על אף אחד.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:בכרמל עדיין מנסים לעשות כל שבאפשרותם כדי להשאיר את הכוכב, אך מבטיחים: “אם אצילי יעזוב, נביא בהשקעה כספית גדולה זר ברמה לא פחות גבוהה, שיהווה תחליף הולם”.
נטו מסרים להרגיע את הקהל
אחי מה אתה רוצה שיגידו
אמיתי מה היה מספק אותך? ״נביא את אמיר עגייב״?
ליפקיןSmurk אמר:Shocking4U אמר:בכרמל עדיין מנסים לעשות כל שבאפשרותם כדי להשאיר את הכוכב, אך מבטיחים: “אם אצילי יעזוב, נביא בהשקעה כספית גדולה זר ברמה לא פחות גבוהה, שיהווה תחליף הולם”.
נטו מסרים לנסות להרגיע את הקהל ועוד מדברים איתנו על כמה כסף הוא יעלה.
מי אמון על השפרור הפעם?
מסכים איתך. אומר לך גם מידיעה כמישהו שהסתובב בברנז’ה הזאת שמדובר באחד היצורים הנאלחים עלי אדמותחזיזוש אמר:אין מילה אחת של גידי ליפקין שאני מאמין לה
הוא לא שופר של אף אחד הוא לכאורה אני לא רופא אבל לכאורה האיש הכי מעורער במדינת ישראל, אין איש תקשורת גרוע ממנו בעולם אהרונוביץ׳ לידו זה איתי אנגל
לא יהודי. זה נבדק בעבר והוא גם מתעצבן ששואלים אותו על זה.Kozmo אמר:יאללה להחזיר את קארים פריי (חייב להעלות את השם שלו לפחות פעם בחלון עד שיפרוש, אם זה לא קרה כבר loll )
מה עם ג'ונתן לוי? היו דיבורים על זה שיש לו אבא/אמא/סבא/סבתא יהודיים והוא על אותה עמדה של אצילי. בינואר הוא עבר משבדיה לאיזה קבוצה בליגה ההונגרית לדעתי.
Shocking4U אמר:מסכים איתך. אומר לך גם מידיעה כמישהו שהסתובב בברנז’ה הזאת שמדובר באחד היצורים הנאלחים עלי אדמותחזיזוש אמר:אין מילה אחת של גידי ליפקין שאני מאמין לה
הוא לא שופר של אף אחד הוא לכאורה אני לא רופא אבל לכאורה האיש הכי מעורער במדינת ישראל, אין איש תקשורת גרוע ממנו בעולם אהרונוביץ׳ לידו זה איתי אנגל
לצערי אני אומר אבל שהאיש מקושר. משום מה יענקל’ה וסביבתו מדברים איתו לא מעט. הוא גם איש מאוד כוחני בצורה דוחה.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:מסכים איתך. אומר לך גם מידיעה כמישהו שהסתובב בברנז’ה הזאת שמדובר באחד היצורים הנאלחים עלי אדמותחזיזוש אמר:אין מילה אחת של גידי ליפקין שאני מאמין לה
אפשר לזהות את הכתיבה שלו מקילומטרים, אין עילגות כזאת גם לא בבוק ריפורט בכיתה ד׳
Shocking4U אמר:שיורידו ראש ויעבדו במקום להתעסק בספינים בשקל וחצי לגידי ליפקין שלא עובדים על אף אחד.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:התדרוכים נשמעים כמו הודעות של אוהד בפורום
נטו מסרים להרגיע את הקהל
אחי מה אתה רוצה שיגידו
ברק.י אמר:Shocking4U אמר:שיורידו ראש ויעבדו במקום להתעסק בספינים בשקל וחצי לגידי ליפקין שלא עובדים על אף אחד.חזיזוש אמר:אחי מה אתה רוצה שיגידו
העבודה של בזק לא סותרת את של אלברמן וטוב שהם מנסים להרגיע את הרוחות, אחרי מה שהלך פה וברשתות החברתיות ביומיים האחרונים. זה עלול לפגוע בעסקאות שאלברמן מנסה לסגור ובסיכויים של הקבןצה להתחיל את העונה עם דף חלק.
צריך להתאבד על סבע ופאני בכל מחיר. אברג׳ל חייב גם להיות פה. לדעתי גם ויתור על דילן וכנף זר נוסף וכמו שאמרת עוד שחקן יצירתי בקישור. זה לא אצילי אבל זה מה יש.ברק.י אמר:בראש ובראשונה, צריך לעשות אול אין על אברג׳ל ולהציע לסבע בונוס כלכלי וקרדיט משמעותי (באגף ימים ב433 וכחלוץ שני ב352), בתנאי שיתחייב להישאר לפחות לעונה הקרובה. אלו שני צעדים שימנעו פגיעה ביכולת של ההרכב הפותח.
בהמשך לזה, הייתי מעבה את הקישור ההתקפי בשחקנים שיכולים לתרום מהספסל ולהוביל את הקבוצה בעתיד, עד שיתפנה מקום לזר ונבחן את הצרכים של חוליית ההתקפה שלנו מחדש. דוידה, לאיוס, כנעאן או שם אחר, מי שהמועדון חושב שיתאים.
Shocking4U אמר:ברק.י אמר:Shocking4U אמר:שיורידו ראש ויעבדו במקום להתעסק בספינים בשקל וחצי לגידי ליפקין שלא עובדים על אף אחד.
העבודה של בזק לא סותרת את של אלברמן וטוב שהם מנסים להרגיע את הרוחות, אחרי מה שהלך פה וברשתות החברתיות ביומיים האחרונים. זה עלול לפגוע בעסקאות שאלברמן מנסה לסגור ובסיכויים של הקבןצה להתחיל את העונה עם דף חלק.
תדרוכים בוואן לא מרגיעים אף אחד. מה שירגיע את הקהל זה החתמות והתקדמות במו״מ עם שחקנים. העבודה תדבר, לא התדרוכים לבן דור ופשכצקי.
Shocking4U אמר:צריך להתאבד על סבע ופאני בכל מחיר. אברג׳ל חייב גם להיות פה. לדעתי גם ויתור על דילן וכנף זר נוסף וכמו שאמרת עוד שחקן יצירתי בקישור. זה לא אצילי אבל זה מה יש.ברק.י אמר:בראש ובראשונה, צריך לעשות אול אין על אברג׳ל ולהציע לסבע בונוס כלכלי וקרדיט משמעותי (באגף ימים ב433 וכחלוץ שני ב352), בתנאי שיתחייב להישאר לפחות לעונה הקרובה. אלו שני צעדים שימנעו פגיעה ביכולת של ההרכב הפותח.
בהמשך לזה, הייתי מעבה את הקישור ההתקפי בשחקנים שיכולים לתרום מהספסל ולהוביל את הקבוצה בעתיד, עד שיתפנה מקום לזר ונבחן את הצרכים של חוליית ההתקפה שלנו מחדש. דוידה, לאיוס, כנעאן או שם אחר, מי שהמועדון חושב שיתאים.
אתה מגזיםLiberman אמר:לא נעים לי להיות לא פופולארי אבל לדעתי השארות של דיע סבע חשובה יותר משל אצילי.