KevinDurant
נשיא המועדון
אני הרבה יותר אאשים את ההנהלה והמועדון אם פאני יעזוב מאשר סבע ואצילי.Liberman אמר:נו בסדר שיפתחו לפאני את החוזה אם רוצים להשאיר אותו, שיעלו לו בעוד 50-100 אלף דולר לעונה, מי ישמע.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני הרבה יותר אאשים את ההנהלה והמועדון אם פאני יעזוב מאשר סבע ואצילי.Liberman אמר:נו בסדר שיפתחו לפאני את החוזה אם רוצים להשאיר אותו, שיעלו לו בעוד 50-100 אלף דולר לעונה, מי ישמע.
NOSFERATU ZODD אמר:הסעיף של סבע תופס רק לקיץ או גם לינואר?
החדשות הטובות ממשיכות לזרום. מאיפה זה בא?Kaka אמר:סונגרן לא יקבל אזרחות גם אם יתחתן
אשתו לא רוצה לעשות את ההליך.
Shocking4U אמר:החדשות הטובות ממשיכות לזרום. מאיפה זה בא?Kaka אמר:סונגרן לא יקבל אזרחות גם אם יתחתן
גם כשאני טועה אני עדיין צודק (אמרתי שלא תהיה אזרחות) איכשהוKaka אמר:Shocking4U אמר:החדשות הטובות ממשיכות לזרום. מאיפה זה בא?Kaka אמר:סונגרן לא יקבל אזרחות גם אם יתחתן
זה מה שאומרים במועדון. יש לה כבר 2 אזרחויות. היא לא רוצה לעשות את התהליך ובלי זה סונגרן ייחשב זר.
מה קרה ששניכם אומרים את אותו דבר בו זמנית?Nirgreen אמר:אשתו של סונגרדן לא רוצה להתאזרח.
לא מוכנה לוותר על התנאים בשוודיה ועוד מדינה.
Smurk אמר:אין שום קשר לשר הפנים. זה הליך חוקתי, גם אם אבי נימני יהיה שר הכל יצא לפועל כל עוד הכל נעשה לפי החוק. לא מדובר באיזה ג'סטה סטייל עלי/ויטור/סאבוריט. הכל תלוי בגברת השבדית.
Shocking4U אמר:מה קרה ששניכם אומרים את אותו דבר בו זמנית?Nirgreen אמר:אשתו של סונגרדן לא רוצה להתאזרח.
לא מוכנה לוותר על התנאים בשוודיה ועוד מדינה.