דם ירוק!!!
משחק בשביל הסמל
אם יציעו לו יותר כסף הוא ילך לשם....
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:שלמה וויס אמר עכשיו אצל קטן שמעל ל95 אחוז שאצילי עוזב
וגם קניאס שמכיר אותו קצת אמר שאצילי עוזב וצריך להתרגל לעידן אחרי אצילי
Shocking4U אמר:מצד שני הוא התעלה כשהיית צריך אותו לא מעט פעמים. אם אצילי עוזב אז המועדון לא יכול להרשות לעצמו לאבד עוד שחקן מפתח כמו פאני. בטח להצעות שהן אפילו לא שדרוג משמעותי כלכלית או מקצועית כמו פנצווארוש.כובע קש אמר:מכל המועמדים לעזוב דווקא על אבו פאני הכי פחות כואב לי, הוא שחקן חשוב מאוד בסגל אבל הריצפה שלו נמוכה והיו לא מעט משחקים בשנתיים האחרונות שהוא הסריח את הדשא ובניגוד לאצילי וסבע, לו דווקא כן יש תחליפים.
Apoc אמר:Shocking4U אמר:שלמה וויס אמר עכשיו אצל קטן שמעל ל95 אחוז שאצילי עוזב
וגם קניאס שמכיר אותו קצת אמר שאצילי עוזב וצריך להתרגל לעידן אחרי אצילי
אני אומר לך 100% שהוא עוזב אתה צריך יותר מזה?
אולי דיי לנתח אחוזים של שחקן שעזב כבר?
צריך שני זרים להתקפה, חלוץ ואחד לאגף ימין במקום אצילי. דוידה בדש כל אלה צריכים להחליף את צ'יבוטה לא יותר מזהכובע קש אמר:דילן חייב להישאר בלי שום קשר לאצילי או לזר חדש. הוא בלם מוכח והתאקלם מצויין ואנחנו נצטרך אותו בעונה הבאה.
אפשר ל"התפשר" על סק וגולדברג..ובלם ישראלי כגיבוי..קשר זר ברמה גבוהה זה חובה !!!כובע קש אמר:דילן חייב להישאר בלי שום קשר לאצילי או לזר חדש. הוא בלם מוכח והתאקלם מצויין ואנחנו נצטרך אותו בעונה הבאה.
Jerry אמר:כל הבלאגן הזה והמנהיג על הקווים יהיה מסאי דגו, אני מקווה שכל העוזבים יעזבו לפני המחנה לפחות אחרת אני לא רואה אותו עומד בלחץ עוד לפני שהעונה מתחילה
Jerry אמר:צריך שני זרים להתקפה, חלוץ ואחד לאגף ימין במקום אצילי. דוידה בדש כל אלה צריכים להחליף את צ'יבוטה לא יותר מזהכובע קש אמר:דילן חייב להישאר בלי שום קשר לאצילי או לזר חדש. הוא בלם מוכח והתאקלם מצויין ואנחנו נצטרך אותו בעונה הבאה.
Shocking4U אמר:מה קרה ששניכם אומרים את אותו דבר בו זמנית?Nirgreen אמר:אשתו של סונגרדן לא רוצה להתאזרח.
לא מוכנה לוותר על התנאים בשוודיה ועוד מדינה.
בחיים צריך לעשות פשרות. אם אצילי עוזב אין אף שחקן ישראלי שתוכל להביא שיתקרב אפילו לרמה שלו. להביא מחליף לאצילי יותר חשוב מבלם שלישי.כובע קש אמר:דילן חייב להישאר בלי שום קשר לאצילי או לזר חדש. הוא בלם מוכח והתאקלם מצויין ואנחנו נצטרך אותו בעונה הבאה.
אפשר לפתור את זה עם רכש, בהתקפה אין ישראלים בכלל. אני מסכים שלא אידאלי אבל חייב איכשהו להביא שחקן שמסוגל להתקרב למספרים של אצילי. הדיבור על דוד וחזיזה שיקחו יותר אחריות מזכיר לי את ריאל שבנו על איסקו ובייל במקום רונאלדו. רק זר מוכח עד כמה שאפשר יוכל למלא את החסרכובע קש אמר:Jerry אמר:צריך שני זרים להתקפה, חלוץ ואחד לאגף ימין במקום אצילי. דוידה בדש כל אלה צריכים להחליף את צ'יבוטה לא יותר מזהכובע קש אמר:דילן חייב להישאר בלי שום קשר לאצילי או לזר חדש. הוא בלם מוכח והתאקלם מצויין ואנחנו נצטרך אותו בעונה הבאה.
אם אתה משחרר את דילן אתה נשאר עם בור בהגנה, מה עשית בזה?
ואף אחד לא מבטיח לך שהזר שתביא במקום אצילי יספק את הסחורה.
Shocking4U אמר:בחיים צריך לעשות פשרות. אם אצילי עוזב אין אף שחקן ישראלי שתוכל להביא שיתקרב אפילו לרמה שלו. להביא מחליף לאצילי יותר חשוב מבלם שלישי.כובע קש אמר:דילן חייב להישאר בלי שום קשר לאצילי או לזר חדש. הוא בלם מוכח והתאקלם מצויין ואנחנו נצטרך אותו בעונה הבאה.
Jerry אמר:אפשר לפתור את זה עם רכש, בהתקפה אין ישראלים בכלל. אני מסכים שלא אידאלי אבל חייב איכשהו להביא שחקן שמסוגל להתקרב למספרים של אצילי. הדיבור על דוד וחזיזה שיקחו יותר אחריות מזכיר לי את ריאל שבנו על איסקו ובייל במקום רונאלדו. רק זר מוכח עד כמה שאפשר יוכל למלא את החסרכובע קש אמר:Jerry אמר:צריך שני זרים להתקפה, חלוץ ואחד לאגף ימין במקום אצילי. דוידה בדש כל אלה צריכים להחליף את צ'יבוטה לא יותר מזה
אם אתה משחרר את דילן אתה נשאר עם בור בהגנה, מה עשית בזה?
ואף אחד לא מבטיח לך שהזר שתביא במקום אצילי יספק את הסחורה.