ברק.י אמר:ירוקי אמר:משפתי חתם בת"א.
ברמה האישית, זה לא ממש מעניין אותי ולא חושב שאנחנו מפסידים יותר מדי, אבל נשגב מבינתי מה הוא מרוויח מהמעבר הזה.
כסף
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברק.י אמר:ירוקי אמר:משפתי חתם בת"א.
ברמה האישית, זה לא ממש מעניין אותי ולא חושב שאנחנו מפסידים יותר מדי, אבל נשגב מבינתי מה הוא מרוויח מהמעבר הזה.
הוא לא עזב אותנו כי הוא רצה להיות שוער ראשון? כמה הבדל כבר בכסף הוא מקבל בשביל להיות שם שוער שני מאחורי פרץ?Kaka אמר:ברק.י אמר:ירוקי אמר:משפתי חתם בת"א.
כסף
Shocking4U אמר:אליאור אמר:רק לציין משהו.
יש תגובות יותר רציונליות בפורום ויש כאלה שהן יותר רגשיות וכרוכות בכעס, האשמות ופסימיות.
הביקורת על התגובות הרגשיות היא לגיטימית, מוצדקת ונכונה, וטוב שיש אותה. אבל תזכרו גם שבסופו של דבר כולנו בני אדם שרוצים לשחרר את התסכול מדי פעם, גם אם אנחנו לא תמיד מאמינים לגמרי במה שאנחנו רושמים.
לדעתי גם חלק מאלה שמאשימים פה את הקבוצה בעזיבה של אצילי לא באמת מאמינים בזה.
סלייק
יש מקום גם לפסימיות וגם לאופטימיות. שכל אחד יביע את דעתו.
Kaka אמר:ברק.י אמר:ירוקי אמר:משפתי חתם בת"א.
כסף
Shocking4U אמר:עם כמה שאני לא מחזיק בטירוף ממשפתי הוא עדיין עדיף משמעותית כשוער שני על כיוף או רועי פוקס. אם הוא מוכן להיות שוער שני לא ברור לי איך הפסדנו אותו לצהבת
אליאור אמר:מישהו כאן ראה את כיוף ויודע להגיד אם הוא יכול להיות שוער שני פה?
Shocking4U אמר:עם כמה שאני לא מחזיק בטירוף ממשפתי הוא עדיין עדיף משמעותית כשוער שני על כיוף או רועי פוקס. אם הוא מוכן להיות שוער שני לא ברור לי איך הפסדנו אותו לצהבת
משפתי (192 ס"מ), שילבש את החולצה מספר 90, אמר לאתר הרשמי לאחר החתימה: "זה רגע מאושר עבורי בקריירה ואני מאושר להצטרף למועדון בסדר גודל של מכבי. גדלתי בראשל"צ ורוב העיר אוהדת את מכבי כך שאני יודע בדיוק כמה המועדון גדול ואיזה אוהדים נפלאים יש לו. אני כבר מחכה לרגע בו אשחק מולם בבלומפילד".
המעבר שלו לא מזיז לי אלא ההצטברות של הדברים. זה מרגיש כמו מפולת שנמשכת ונמשכת…The real Tsepo אמר:מודה שזה אפילו לא קצת מזיז לי
Nirgreen אמר:טוב אין מה לעשות , צריך לעשות הכל שקינדה ורפאלוב וינחתו פה.