ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:המעבר שלו לא מזיז לי אלא ההצטברות של הדברים. זה מרגיש כמו מפולת שנמשכת ונמשכת…The real Tsepo אמר:מודה שזה אפילו לא קצת מזיז לי
כובע קש אמר:Shocking4U אמר:עם כמה שאני לא מחזיק בטירוף ממשפתי הוא עדיין עדיף משמעותית כשוער שני על כיוף או רועי פוקס. אם הוא מוכן להיות שוער שני לא ברור לי איך הפסדנו אותו לצהבת
הוא ממש לא עדיף משמעותית מכיוף. אמנם הוא טוב ממנו אבל לא בהפרש גדול
Judokan אמר:כובע קש אמר:Shocking4U אמר:עם כמה שאני לא מחזיק בטירוף ממשפתי הוא עדיין עדיף משמעותית כשוער שני על כיוף או רועי פוקס. אם הוא מוכן להיות שוער שני לא ברור לי איך הפסדנו אותו לצהבת
כיוף בעיניי שוער מאוד חלש, מלא מעט משחקים העונה ובשנה שעברה בלאומית. לא סתם הוא שנתיים וחצי שם ולא הצליח להתקדם לליגת העל.
יש לו נתונים טבעיים מעולים ואחד על אחד לא רע בכלל. אבל הבעיה העיקרית היא שהוא פוזאיסט על - תמיד מתעדף את הזינוק האקרובטי על פני פעולה פשוטה. ואם חשבתם שג'וש בעייתי בגובה, אז כיוף הוא אחד מתופסי האוויר הגדולים אי פעם.
לדעתי נחלשנו מאוד בגזרה הזו, וצריך להתפלל שג'וש יחזיק את העונה בכשירות מלאה. אם כיוף ייכנס להיות שוער ראשון, יש לי חששות גדולים להתערבות שלי עם שוקינג.
Shocking4U אמר:רואה את האוהדת המשוגעת שלנו ששונאת את אצילי חוגגת בטוויטר על זה שהוא עוזב ונהיה לי עצוב בלב
Smurk אמר:Shocking4U אמר:רואה את האוהדת המשוגעת שלנו ששונאת את אצילי חוגגת בטוויטר על זה שהוא עוזב ונהיה לי עצוב בלב
לינק
עם פציעה טורדנית קשה בגב ולא אותו שחקן. בגלל זה גם שוחרר משםToniKroos אמר:מביא טננבאום
למכבי חיפה תחת שחר יש תקרת זכוכית מאוד ברורה. זה לא סתם שכל פעם אחרי עונות מוצלחות יש פה התרסקות, יש מחזוריות בכדורגל אבל במכבי חיפה זה תמיד הולך לקיצון כי אין פה רצון או כוונה לשמר את ההצלחה. זה אותם אנשים שאומרים לך שאי אפשר לקחת אליפות רביעית אז זה בסדר לאבד את אצילי כאילו זה גזירה משמיים שאי אפשר לקחת אליפות רביעית.Ganjot אמר:עד איזה שלב ימשיכו להצדיק את הקטע הזה שאי אפשר להתמודד עם ההצעות שהשחקנים שמקבלים?
עם פלאניץ' לא התמודדנו, אין בעיה, גם בלם זר שהיה אפשר למצוא מחליף (ומצאנו).
נטע שבתכלס רצה לקבל הערכה בדמות העלאה בשכר, גם לא נלחמנו.
על בכר גם לא נלחמנו ולפי כל הדיבורים לא באמת ניסו להגיע אותו אולי לאיזה עסקה טובה (חוזה ארוך טווח עם הכפלת משכורת כמו שמגיע לו, היית משאירה אותו כאן אני מניח).
עכשיו על אצילי גם לא באמת נלחמים עם איזה שכר יוצר דופן. בשכר נטו אחרי שאצילי יחזור לישראל, זה לא משהו שאי אפשר היה להלחם עליו עם שדרוג לשכר הנוכחי שלו + מענקים.
אף אחד פה לא הלך לשדרוג מקצועי, כולם לשדרוג כלכלי נטו, ועל אף אחד לא ניסו להלחם באמת.
העיקר שהכסף יושקע בשחקנים. בינתיים במאמן לא השקענו, נראה שגם בשחקנים לא יושקע ממש.
נוח להם להגיד שאי אפשר להתמודד עם זה במקום להתחיל לשפר משכורות.
את המנויים הם יודעים לייקר בטענה שהכל עולה במשק, את ההכנסות שלהם שעולות הם מקבלים יופי, את ההתניות של הגרין+ שגורם לכולם לעשות את זה הם גם מקבלים, אבל המשכורות עדיין בשנת 2010.
Judokan אמר:כובע קש אמר:Shocking4U אמר:עם כמה שאני לא מחזיק בטירוף ממשפתי הוא עדיין עדיף משמעותית כשוער שני על כיוף או רועי פוקס. אם הוא מוכן להיות שוער שני לא ברור לי איך הפסדנו אותו לצהבת
כיוף בעיניי שוער מאוד חלש, מלא מעט משחקים העונה ובשנה שעברה בלאומית. לא סתם הוא שנתיים וחצי שם ולא הצליח להתקדם לליגת העל.
יש לו נתונים טבעיים מעולים ואחד על אחד לא רע בכלל. אבל הבעיה העיקרית היא שהוא פוזאיסט על - תמיד מתעדף את הזינוק האקרובטי על פני פעולה פשוטה. ואם חשבתם שג'וש בעייתי בגובה, אז כיוף הוא אחד מתופסי האוויר הגדולים אי פעם.
לדעתי נחלשנו מאוד בגזרה הזו, וצריך להתפלל שג'וש יחזיק את העונה בכשירות מלאה. אם כיוף ייכנס להיות שוער ראשון, יש לי חששות גדולים להתערבות שלי עם שוקינג.
Liberman אמר:צריך לממש על דילן ולשחרר את פיירו
בלי קונצים
Liberman אמר:צריך לממש על דילן ולשחרר את פיירו
בלי קונצים
בוא נראה מה יהיה.כובע קש אמר:Liberman אמר:צריך לממש על דילן ולשחרר את פיירו
בלי קונצים
זאת האופציה האידיאלית אבל אלברמן רוצה להשאיר את פיירו