• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בירקי אמר:
Kaka אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
בטח יביאו את טוומאסי

בתג מחיר שסגל ההזוי רוצה עליו אפשר להביא אצילי זר.

באמת הודיעו רשמית שדילן לא ממשיך? איזה טיפשים אלוהים.

לא ראיתי אם יצאה הודעה רשמית אבל כן וויתרו עליו כדי שיתפנה מקום למחליף של אצילי. פיירו לצערי הרב נשאר.

Judokan אמר:
אבו פאני בתכלס הוא קו פרשת המים שלי.

אם אחרי כל מה מה שקורה עם אצילי, המועדון עדיין לא יוותר על האגו העלוב שלו ולא יחפש לשדרג את פאני משמעותית כדי להישאר, אלא יעדיף לקחת מיליון וחצי יורו כי שחר "נתן לו מילה" - אז באמת שיחקנו מול יציעים ריקים.
יש לפחות מינימום של מחויבות לאוהדים שצריך לעמוד בו.

או לכל הפחות להשתמש בכסף הזה כדי לעשות הכל להחתים את אברג'ל.
אני באמת לא מבין איך יש להם פרצוף מול האוהדים אחרי שמאבדים את אצילי לאבד גם את אבו פאני תמורת 1.5 מיליון שלפי הדיווחים אם תשדרג לו את השכר הוא מוכן להישאר

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:

אם אחרי כל מה מה שקורה עם אצילי, המועדון עדיין לא יוותר על האגו העלוב שלו ולא יחפש לשדרג את פאני משמעותית כדי להישאר, אלא יעדיף לקחת מיליון וחצי יורו כי שחר "נתן לו מילה" - אז באמת שיחקנו מול יציעים ריקים.

אני באמת לא מבין איך יש להם פרצוף מול האוהדים אחרי שמאבדים את אצילי לאבד גם את אבו פאני תמורת 1.5 מיליון שלפי הדיווחים אם תשדרג לו את השכר הוא מוכן להישאר

עוד לפני השדרוג בשכר, תן לו את הכבוד וההכרה שהוא מחפש. שיישבו איתנו ויגידו שבונים עליו כשחקן מפתח. שיתנו לו להיות קפטן/קפטן משנה.
ויחד עם זה את השדרוג.

הרי ברור שלפני הכל, הוא מחפש מעמד ולכן הוא כזה להוט לעזוב. זה לא הכסף

לא מאשים את המועדון על עזיבת בכר ואצילי, אבל אחרי שפגעתם בתמיכה שהמועדון מקבל מהקהל והתקשורת עם המינוי של דגו, להתפשר על המחיר של פאני ולוותר על דילן זה פשוט ללכת עם הראש בקיר. גם אם הצעדים העתידיים יהיו טובים, הם מאבדים כרגע כל קרדיט שהם מקבלים מבחוץ ומכניסים המון אנרגיה שלילית למועדון, רגע לפני שהעונה נפתחת. אם הם לא יעשו סדרת החתמות מהירה, הם יאבדו את האמון מבחוץ ומבפנים. תדמיתית, היה להם הרבה יותר קל למכור את פאני אם היו מחכים כמה ימים, כשהיו רואים מה קורה עם אברג׳ל. אם העסקה הזו תיפול להם עכשיו, אני לא רואה איך הם יתרוממו מהסיטואציה שהם שמו בה את המועדון.

Kaka אמר:
הוא רוצה אירופה, בכל מחיר.

משהו עומד מאחורי זה. הוא רוצה כבוד מהמועדון.

בדיוק כמו שלפני שנתיים בהארכת החוזה, אחת הדרישות שלו הייתה ששחר יבוא לנהל איתו את המו"מ.

ובמקום לשדר לו שהוא מלך העולם, מספרים לו שהוא מקום 7 בהיררכיה ולא ראוי לשכר של שחקנים מובילים

ברק.י אמר:
לא מאשים את המועדון על עזיבת בכר ואצילי, אבל אחרי שפגעתם בתמיכה שהמועדון מקבל מהקהל והתקשורת עם המינוי של דגו, להתפשר על המחיר של פאני ולוותר על דילן זה פשוט ללכת עם הראש בקיר. גם אם הצעדים העתידיים יהיו טובים, הם מאבדים כרגע כל קרדיט שהם מקבלים מבחוץ ומכניסים המון אנרגיה שלילית למועדון, רגע לפני שהעונה נפתחת. אם הם לא יעשו סדרת החתמות מהירה, הם יאבדו את האמון מבחוץ ומבפנים. תדמיתית, היה להם הרבה יותר קל למכור את פאני אם היו מחכים כמה ימים, כשהיו רואים מה קורה עם אברג׳ל. אם העסקה הזו תיפול להם עכשיו, אני לא רואה איך הם יתרוממו מהסיטואציה שהם שמו בה את המועדון.
כל מילה

Kaka אמר:
שטויות, החלום שלו בתור ילד לא היה לשחק בפרנצווארוש.
רוצה אירופה כדי להיות מתוגמל כמו שצריך, וברגע שהוא מרגיש שלא מעריכים אותו אז רוצה לעזוב.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:

מועדון שאפילו לא הציע שדרוג אמיתי למאמן כמו בכר, מה אפשר לצפות

אם יציעו לפאני שדרוג לסביבות ה450 אלף הוא ישאר לדעתי ואין סיבה שהוא לא ירוויח ככה שדור פרץ מרוויח סכומים דומים בצהבת.

Ganjot אמר:
Kaka אמר:
רוצה אירופה כדי להיות מתוגמל כמו שצריך, וברגע שהוא מרגיש שלא מעריכים אותו אז רוצה לעזוב.

אבו פאני לא רוצה לשחק יותר בארץ חבל שאתם לא מבינים את זה.
גם אם היתה מגיעה הצעה מיפן היה הולך לשחק ביפן.

Judokan אמר:
Kaka אמר:

משהו עומד מאחורי זה. הוא רוצה כבוד מהמועדון.

בדיוק כמו שלפני שנתיים בהארכת החוזה, אחת הדרישות שלו הייתה ששחר יבוא לנהל איתו את המו"מ.

ובמקום לשדר לו שהוא מלך העולם, מספרים לו שהוא מקום 7 בהיררכיה ולא ראוי לשכר של שחקנים מובילים

מה שעומד מאחורי זה נקרא סוכן.

Ganjot אמר:
Kaka אמר:

לא יודע מה החלום שלו ופחות מעניין אותי אבל הוא כל חלון מנסה לצאת לאירופה.

Kaka אמר:
Ganjot אמר:
Kaka אמר:

לא יודע מה החלום שלו ופחות מעניין אותי אבל הוא כל חלון מנסה לצאת לאירופה.

זה רק הוא. בשלוש השנים שלו פה היו לו שלושה סוכנים שונים שניסו ומנסים להוציא אותו לחו״ל. לא מדובר בסוכן שדוחף אותו. הוא מחליף סוכנים כדי שזה יקרה.

אגב, במידה ומביאים את אברג'יל זה לא מספיק.
צריך עוד קשר לאמצע אין לנו עומק.

לדעתכם אלברמן החליט לוותר על דילן בשיתוף עם דגו או שההחלטה התקבלה לבד? דגו קובע בכלל משהו? יש לו סיי?

Daniel123 אמר:
אגב, במידה ומביאים את אברג'יל זה לא מספיק.
צריך עוד קשר לאמצע אין לנו עומק.

ברור. המועדון צריך להיות ממש מפגר כדי לדלל עוד את הקישור הדל שהיה לנו בעונה האחרונה.

יש שני דברים שההחלטה על דילן יכולה לרמוז עליהם:
1. פיירו נשאר פה.
2. סבע לא נשאר פה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה