אתה תקבל העברה חופשית ו400 שכר ואתה תאהב את זהSmurk אמר:2 מיליון יורו ושכר של 500K שמתפנה. תביאו פרופיל נורמלי יבני זונות
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אתה תקבל העברה חופשית ו400 שכר ואתה תאהב את זהSmurk אמר:2 מיליון יורו ושכר של 500K שמתפנה. תביאו פרופיל נורמלי יבני זונות
Shocking4U אמר:הם מכוונים לשחקן שפותח בליגה הצרפתית הראשונה אז נראה לי אפשר לכוון גם יותר גבוה משחקן שנתן עונה אחת טובה בליגה האזרית או דוניו 2.0 כולל ה״שיחק בסיטי״ הגוואדלופי וחלוץ שיכול לשחק בכנף. שיחזירו כבר את דוניו וזהו אם זה המצבApoc אמר:Shocking4U אמר:אני הייתי מהתומכים הגדולים בלוותר על דילן ולהביא זר במקום אצילי אבל אם זה הקליבר של הזרים שהם מכוונים אליהם אז היה עדיף כבר להשאיר את דילן ולהביא ישראלי לכנפיים במקום שחקן זר בינוני לכנף.
מה זה אם אלה הזרים שמכוונים אליהם
מי ציפית שיוכלו להביא בדיוק?? שחקן שנותן עונה פצצה בקלאב ברוז'? באנדרלכט??
אם לא הבנת מה החור שאצילי השאיר ואיך אי אפשר למלא אותו זה עליך
אפשר להביא שחקן מצויין מהליגה הקרואטית, השוודית, הפולנית או אפילו האוקראינית או הרוסית. לא צריך להתפשר על דוניו 2.0Apoc אמר:Shocking4U אמר:הם מכוונים לשחקן שפותח בליגה הצרפתית הראשונה אז נראה לי אפשר לכוון גם יותר גבוה משחקן שנתן עונה אחת טובה בליגה האזרית או דוניו 2.0 כולל ה״שיחק בסיטי״ הגוואדלופי וחלוץ שיכול לשחק בכנף. שיחזירו כבר את דוניו וזהו אם זה המצבApoc אמר:מה זה אם אלה הזרים שמכוונים אליהם
מי ציפית שיוכלו להביא בדיוק?? שחקן שנותן עונה פצצה בקלאב ברוז'? באנדרלכט??
אם לא הבנת מה החור שאצילי השאיר ואיך אי אפשר למלא אותו זה עליך
מי, אברג'ל?
קודם שיבוא, ושנית זה כי הוא יהודי עם זיקה לארץ אחרת לא היה לנו מה לפנות אליו.
למה ששחקן לא יהודי שיש לו הצעה להמשיך באחת מהטופ 5 ליגות כקפטן ושחקן הרכב ירצה לבוא לישראל ועוד לא בשביל כל כך הרבה יותר כסף?
נראה לי התבלבלת קצת דוד.
Kaka אמר:לא מכיר את אמברוז אבל המספרים לא גרועים.
אל תשכחו לפני שאצילי הגיע לפה, עונת השיא שלו הייתה 9 שערי ליגה אצל הגרמנים. אף אחד לא האמין שהוא מסוגל לתת כמויות כאלה של מספרים. זה בא בעיקר בגלל שינוי התפקיד שלו, הוא נכנס יותר לכיוון הרחבה וחיפש המון את השער.
Shocking4U אמר:אפשר להביא שחקן מצויין מהליגה הקרואטית, השוודית, הפולנית או אפילו האוקראינית או הרוסית. לא צריך להתפשר על דוניו 2.0Apoc אמר:Shocking4U אמר:הם מכוונים לשחקן שפותח בליגה הצרפתית הראשונה אז נראה לי אפשר לכוון גם יותר גבוה משחקן שנתן עונה אחת טובה בליגה האזרית או דוניו 2.0 כולל ה״שיחק בסיטי״ הגוואדלופי וחלוץ שיכול לשחק בכנף. שיחזירו כבר את דוניו וזהו אם זה המצב
מי, אברג'ל?
למה ששחקן לא יהודי שיש לו הצעה להמשיך באחת מהטופ 5 ליגות כקפטן ושחקן הרכב ירצה לבוא לישראל ועוד לא בשביל כל כך הרבה יותר כסף?
נראה לי התבלבלת קצת דוד.
הוא חלוץ.Kaka אמר:לא מכיר את אמברוז אבל המספרים לא גרועים.
אל תשכחו לפני שאצילי הגיע לפה, עונת השיא שלו הייתה 9 שערי ליגה אצל הגרמנים. אף אחד לא האמין שהוא מסוגל לתת כמויות כאלה של מספרים. זה בא בעיקר בגלל שינוי התפקיד שלו, הוא נכנס יותר לכיוון הרחבה וחיפש המון את השער.
Shocking4U אמר:אתה תקבל העברה חופשית ו400 שכר ואתה תאהב את זהSmurk אמר:2 מיליון יורו ושכר של 500K שמתפנה. תביאו פרופיל נורמלי יבני זונות
הוא בכלל חלוץ שמחלטר בכנף. זה בדיוק הפרופיל של דוניו והדבר האחרון שאנחנו צריכים.Apoc אמר:Shocking4U אמר:אפשר להביא שחקן מצויין מהליגה הקרואטית, השוודית, הפולנית או אפילו האוקראינית או הרוסית. לא צריך להתפשר על דוניו 2.0Apoc אמר:מי, אברג'ל?
נראה לי התבלבלת קצת דוד.
גם אמברוז שחקן טוב בליגה הבלגית שהיא יותר טובה מכל אלה.
יש לי 30-40 שמות של שחקנים ברמות האלה בפנקס, אני אפתח נושא סקאוטינג היום בערב או מחר ותגיד לי מי אתה חושב שיותר מתאים ומי נראה לך בכלל ריאלי להגיע למכבי חיפה.
Smurk אמר:הוא חלוץ.Kaka אמר:לא מכיר את אמברוז אבל המספרים לא גרועים.
אם הם בונים על לרוץ עם 3-5-2 בליגה זה טעות קשה מאודKaka אמר:Smurk אמר:הוא חלוץ.Kaka אמר:לא מכיר את אמברוז אבל המספרים לא גרועים.
זה בדיוק מה שאני אומר. אצילי היה עוזב המון את הקו ונכנס כחלוץ שני. דגו היה משחק לא מעט ב 3-5-2 בנוער ונראה שזה מערך שגם אלברמן רוצה לראות יותר.
זה הרכב שבליגה לא יודע כמה זה יעבוד נגד קבוצות שמתבנקרות (וזה רובם) לא מובן למה הם רוצים לשחק ככהKaka אמר:Smurk אמר:הוא חלוץ.Kaka אמר:לא מכיר את אמברוז אבל המספרים לא גרועים.
זה בדיוק מה שאני אומר. אצילי היה עוזב המון את הקו ונכנס כחלוץ שני. דגו היה משחק לא מעט ב 3-5-2 בנוער ונראה שזה מערך שגם אלברמן רוצה לראות יותר.
Kaka אמר:Smurk אמר:הוא חלוץ.Kaka אמר:לא מכיר את אמברוז אבל המספרים לא גרועים.
אז הוא יס מןירוק רפואי אמר:אי אפשר לבוא בטענות לגלברמן בנושא המחליף של אצילי
מראש מגבילים אותו על העברה של גג 1.5 ושכר של 400
אני בטוח שאם היה לו תקציב יותר גבוה, הוא היה מנחית פה שחקן בקליבר רציני.
Smurk אמר:Kaka אמר:Smurk אמר:הוא חלוץ.
למה גל אלברמן מתערב במערכים מקצועיים?
Smurk אמר:Kaka אמר:Smurk אמר:הוא חלוץ.
ירוק רפואי אמר:אי אפשר לבוא בטענות לגלברמן בנושא המחליף של אצילי
מראש מגבילים אותו על העברה של גג 1.5 ושכר של 400
אני בטוח שאם היה לו תקציב יותר גבוה, הוא היה מנחית פה שחקן בקליבר רציני.
לבחור מאמן לפי שיטה מקובל ונהוג. השאלה אם לבחור למאמן את השיטהApoc אמר:Smurk אמר:Kaka אמר:זה בדיוק מה שאני אומר. אצילי היה עוזב המון את הקו ונכנס כחלוץ שני. דגו היה משחק לא מעט ב 3-5-2 בנוער ונראה שזה מערך שגם אלברמן רוצה לראות יותר.
בעיקרון מנהל מקצועי יכול לבחור מאמן לפי השיטה שהוא משחק בה ושהוא חושב שמתאימה לקבוצה ומתווה אותה גם בגילאי נוער במועדון, כן, זה נהוג.