Kozmo אמר:
Shocking4U אמר:
אנשים פה בפאניקה כי אצילי, סבע ואבו פאני עוזבים
ובכר שכבר עזב עם מרבית הצוות המקצועי, דילן הנהדר שחוזהו לא מומש, ג'וש שמתנדנד ואפילו השוער המחליף שלו כבר לא פה, חזיזה מתנדנד ובקצב הזה אי אפשר לדעת מי עוד ירצה להתקדם מחר.
ובגדול מה שמוסיף לתחושת אי הנוחות (ואני עדין בסקאלה) זה שהקהל של מכבי רעב בעיקר אחרי העונה האחרונה ורוצה ובצדק למנף את העונה ההיסטורית ליצירת סטנדרט חדש שיצליח לעיתים יותר, לעיתים פחות, אבל לקבע סטנדרט שמתאים פוטנציאל המטורף שיש פה, ובוודאי לא לחזור אחורה לשנים השחורות שכל הטעויות האפשריות נעשו בהן.
Kozmo אמר:
Shocking4U אמר:
אנשים פה בפאניקה כי אצילי, סבע ואבו פאני עוזבים
ובכר שכבר עזב עם מרבית הצוות המקצועי, דילן הנהדר שחוזהו לא מומש, ג'וש שמתנדנד ואפילו השוער המחליף שלו כבר לא פה, חזיזה מתנדנד ובקצב הזה אי אפשר לדעת מי עוד ירצה להתקדם מחר.
ובגדול מה שמוסיף לתחושת אי הנוחות (ואני עדין בסקאלה) זה שהקהל של מכבי רעב בעיקר אחרי העונה האחרונה ורוצה ובצדק למנף את העונה ההיסטורית ליצירת סטנדרט חדש שיצליח לעיתים יותר, לעיתים פחות, אבל לקבע סטנדרט שמתאים פוטנציאל המטורף שיש פה, ובוודאי לא לחזור אחורה לשנים השחורות שכל הטעויות האפשריות נעשו בהן.
כל מילה בסלע.
אנחנו לא בפאניקה כי עזב המאמן הכי טוב ומונה טירון.
אנחנו לא בפאניקה שעזב השחקן הכי טוב בליגה.
אנחנו לא בפאניקה שוויתרנו בלם על בן 27 שהתאקלם פה מדהים.
אנחנו לא בפאניקה שמורידים את המחיר על פאני ומראים לו את הדרך החוצה.
אנחנו בפאניקה כי שחר, בגלל מניעים כלכליים נטו, שוב מפספס את ההזדמנות להמשיך למנף רווחי עתק שגרף בעונת צ'מפיונס.
ראינו שנה שעברה עם בכר מה הפוטנציאל של מכבי חיפה.
אין אופציה של חזרה לבינוניות, הקהל יעשה גיהנום לכולם כבר בתיקו הראשון של דגו.
אין סיכוי להצליח בלי להעמיס את הסגל בשחקנים איכותיים, ולהילחם על האסים שלך. ושחר בשלו, לא רוצה להיות תחרותי.
ואת זה אני יכול להגיד עוד לפני שמגבשים את הסגל. הגישה תבוסתנית וחסכנית ולא בטוב.
איך הכל מתפרק בשבוע, לתלוש שיערות.