• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
אופיר סער (וואלה ספורט) טוען שאנחנו עשויים להכנס לתמונה בין אלטמן להפועל ת"א בעקבות המכירה של אצילי
חחחח

לא רעיון רע בכלל כמחליף לשרי/חלוץ שלישי

KevinDurant אמר:
אני לא מבין אנשים שפוסלים את השם של שידייב שנתן 23 גולים בליגה האזרית, מי אתם חושבים שיבוא?

שחקן שנתן 15 גולים בליגה הפורטוגלית/הולנדית/בלגית?

לא חושב שהפרופיל שלו רע, אבל יש שני היבטים שבגללם לא הייתי ממהר להביא אותו:
1. הוא משחק עם רגל ימין ואנחנו צריכים שחקן עם רגל שמאל. ברמה הטקטית, אנחנו צריכים שחקנים עם רגל שמאל חזקה.
2. אני חושב שלא צריך למהר להביא זר לפני שאנחנו יודעים מה עם אברג'ל ואני מעדיף שישקיעו את הכסף בשדרוג החוזה של סבע, כדי שיהיה "נעול" פה, על פני קיצוני ימני זר.
אני מאמין שסבע הוא "המחליף" האידיאלי לאצילי כקיצוני ימין והוא יכול לתרום גיוון בהרבה עמדות, מה שאצילי ושדאייב לא יכולים לתת.
אמנם הסתייגתי מזה לפני יומיים כשליברמן כתב שסבע יכול להביא מספרים דומים לשל אצילי, אבל חשבתי על זה עוד ואני מסכים איתו.

הנתונים:
שדאייב - 35 הופעות ליגה, 22 שערים (מתוכם, 12 שערי שדה), 6 בישולים
אצילי - 35, 21 (13), 12
סבע - 16, 6 (6), 6
השניים הראשונים שיחקו פי 2.18 משחקים מסבע, אז נכפיל את המספרים שלו בהתאם, כדי לנרמל את הסטטיסטיקה:
סבע - 35, 13 (13), 13
נוסיף לזה את כמות הפנדלים הממוצעת שבעטו שדאייב ואצילי יחד (9) ונקבל שחקן עם מספרים מאד דומים לשל אצילי.

גם אם סבע לא בועט פנדלים טוב ויוחלט שהוא לא יהיה בועט הפנדלים של הקבוצה, יכולת ההבקעה שלנו תישמר כי כמו שהראיתי בנושא הזה (גם לפני יומיים בערך), שרי וחזיזה עם סטטיסטיקת פנדלים דומה מאד לשל אצילי.

KevinDurant אמר:
אגב, אנשים פה מדברים על איך יענקל'ה נותן לאצילי לעזוב לאמירויות שפאקינג בנזמה שלקח כדור זהב לפני שנה ולדעת רבים נחשב אולי לטופ 5 בעולם עוזב את ריאל מדריד(!!!!!) בשביל הכסף הסעודי כשהוא נראה בשיאו.

הרסו את הכדורגל

מסכים איתך. אין איך להימנע מזה. אי אפשר להאשים פה לא את יענקל'ה, לא את אלברמן ולא את אצילי.

The real Tsepo אמר:
Apoc אמר:
אופיר סער (וואלה ספורט) טוען שאנחנו עשויים להכנס לתמונה בין אלטמן להפועל ת"א בעקבות המכירה של אצילי
חחחח

כל עוד סבע כאן, אין למה לעשות מהלך כזה.
אם נשחק עם סבע בימין ושרי באמצע, עדיף להביא את דוידה שיכנס לאגף ימין מהספסל, מאשר להביא את אלטמן שייכנס לאמצע.
ראשית, משום שלראשון יש פוטנציאל לפיתוח ומכירה.
ושנית, משום שסבע יעדיף לזוז ל-10 בכל הזדמנות ששרי לא יהיה על המגרש.

Apoc אמר:
חחחח

מעניין כי כל קבוצות האוהדים של הפועל ת''א + רמיזה של הכתבת שלהם מספורט5 מדברת על וולקאם של אלטמן מחר.

הוא לא יהיה פה נו. סתם ספין כדי לזרז את העסקה ולהלחיץ את הפועל

ברק.י אמר:
The real Tsepo אמר:
Apoc אמר:
חחחח

כל עוד סבע כאן, אין למה לעשות מהלך כזה.
אם נשחק עם סבע בימין ושרי באמצע, עדיף להביא את דוידה שיכנס לאגף ימין מהספסל, מאשר להביא את אלטמן שייכנס לאמצע.
ראשית, משום שלראשון יש פוטנציאל לפיתוח ומכירה.
ושנית, משום שסבע יעדיף לזוז ל-10 בכל הזדמנות ששרי לא יהיה על המגרש.
מסכים. בהנחה שסבע עוזב זה מהלך בסדר גמור

אם כבר מדברים על ליגה אזרית אז שיחק שם בחור אוקראיני בשם אלכסיי קאסצ׳וק שסיים עם 16 שערים ו-10 בישולים. משחק כנף ימין עם רגל שמאל. מושאל משחטאר דונייצק.

אחרי העזיבה של אצילי, העמדה הכי בעייתית היא של ג'וש(יותר מסבע ופאני).
זה שלא הודיעו עדיין שהוא ממשיך זה לא מבשר טובות.
אין חלופות אמיתיות בשוק (כן, גם מרציאנו/טננבאום/ג'רפי/קליינמן/הרוש ועוד שקרים ישראליים כאלה ואחרים).
וממש אין לנו מקום של זר בעמדה הזו.
מקווה מאוד שיסגרו את הסיפור הזה בשבוע הבא. זה קריטי.

KevinDurant אמר:
אגב, אנשים פה מדברים על איך יענקל'ה נותן לאצילי לעזוב לאמירויות שפאקינג בנזמה שלקח כדור זהב לפני שנה ולדעת רבים נחשב אולי לטופ 5 בעולם עוזב את ריאל מדריד(!!!!!) בשביל הכסף הסעודי כשהוא נראה בשיאו.

הרסו את הכדורגל

בנזמה כבר בן 35

בריאל מ 2009 וזכה שם בכל תואר אפשרי

אם זה היה בשנה של מונדיאל הוא לא היה הולך לשם. עכשיו זה בשביל הכיף

הוא גם מוסלמי

אם ג'וש יעזוב מניח שילכו על בקסטר שהוזכר כמועמד. נשמע אחלה אופציה

Kaka אמר:
אם כבר מדברים על ליגה אזרית אז שיחק שם בחור אוקראיני בשם אלכסיי קאסצ׳וק שסיים עם 16 שערים ו-10 בישולים. משחק כנף ימין עם רגל שמאל. מושאל משחטאר דונייצק.

https://www.transfermarkt.com/oleksiy-kashchuk/profil/spieler/404849

הוא גם שחקן צעיר (22) בשנת חוזה

ברק.י אמר:
Kaka אמר:

https://www.transfermarkt.com/oleksiy-kashchuk/profil/spieler/404849

הוא גם שחקן צעיר (22) בשנת חוזה

להביא

[sup][/sup]
Smurk אמר:
Apoc אמר:
חחחח

לא יקרה. הוא נעול על התסריט של להיות סמל אדום

נשבע שבהפועל הוא יהיה אם רע או טוב,
אבל אם תשלם לו יעבור ללבוש..

דלפ- הוא בסדר גמור, מביא אותו לרוטציה, לא להיות "ה"מחליף של אצילי.

Kaka אמר:

הוא באותה סוכנות של פטריק וואן לוון המאמן של גרמניה לשעבר.

לא לגעת באלטמן. שחקן חלש ובן אדם מגעיל ויהיר. כל כך לא מתאים לכאן

Smurk אמר:
ברק.י אמר:
Smurk אמר:
אם ג'וש יעזוב מניח שילכו על טרנר שהוזכר כמועמד. נשמע אחלה אופציה

טרנר?!

התבלבלתי. בקסטר. עלה לי שוער יהודי לראש 🤣

כן, סביר להניח שהוא יהיה המחליף.

לגבי ג׳וש, אני מניח שהסיפור הוא שהוא רוצה עוד זמן בתקווה שיימצא חוזה בארהב והמועדון נתן לו עוד זמן, מעבר למה שציפינו. אם זה עדיין באוויר סימן שהוא לא קיבל הצעה מחו״ל שהוא סגור עליה ואפשר להניח שזה יחתך לכאן או לכאן בשבוע הבא (או עד תחילת האימונים), כשיצטרך להחליט אם ללכת על בטוח ולחתום פה או להמר, כמו רוקאביצה בזמנו.

כמו שאמרו פה לא לגעת באלטמן זה כוכב של קבוצת קטנות ולא יותר מזה.
מעלה שם שכבר הזכירו פה לעמדה של הבלם השלישי אולי נכון מבחינתנו להמר על למקין או ישראלוב בתור בלם שלישי תחילה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה