ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:למקין יעלה מיליארד ארבע מאות אלף
Hulk אמר:כמו שאמרו פה לא לגעת באלטמן זה כוכב של קבוצת קטנות ולא יותר מזה.
מעלה שם שכבר הזכירו פה לעמדה של הבלם השלישי אולי נכון מבחינתנו להמר על למקין או ישראלוב בתור בלם שלישי תחילה.
רק מכבי אמר:אחרי העזיבה של אצילי, העמדה הכי בעייתית היא של ג'וש(יותר מסבע ופאני).
זה שלא הודיעו עדיין שהוא ממשיך זה לא מבשר טובות.
אין חלופות אמיתיות בשוק (כן, גם מרציאנו/טננבאום/ג'רפי/קליינמן/הרוש ועוד שקרים ישראליים כאלה ואחרים).
וממש אין לנו מקום של זר בעמדה הזו.
מקווה מאוד שיסגרו את הסיפור הזה בשבוע הבא. זה קריטי.
Undertheknife אמר:אני יודע שהוא לא יהודי אבל גם על תקן של זר הייתי מביא את ג’ונתן לוי.
הכי קרוב לאצילי שראיתי אולי אפילו יותר טוב.
רק מכבי אמר:רק מכבי אמר:אחרי העזיבה של אצילי, העמדה הכי בעייתית היא של ג'וש(יותר מסבע ופאני).
זה שלא הודיעו עדיין שהוא ממשיך זה לא מבשר טובות.
אין חלופות אמיתיות בשוק (כן, גם מרציאנו/טננבאום/ג'רפי/קליינמן/הרוש ועוד שקרים ישראליים כאלה ואחרים).
וממש אין לנו מקום של זר בעמדה הזו.
מקווה מאוד שיסגרו את הסיפור הזה בשבוע הבא. זה קריטי.
זומן למחנה האימון של נבחרת ארה"ב.
זה מבחינתו הדבר הכי טוב שיכול לקרות לו, והדבר הכי גרוע שיכול להיות עבורנו.
זה בדיוק מה שהוא מחפש, את החשיפה בארה"ב שתגרום לקבוצה בכירה שם להחתים אותו כשוער ראשון.
Kaka אמר:Undertheknife אמר:אני יודע שהוא לא יהודי אבל גם על תקן של זר הייתי מביא את ג’ונתן לוי.
ירד ברמות בשנה האחרונה.
Undertheknife אמר:Kaka אמר:Undertheknife אמר:אני יודע שהוא לא יהודי אבל גם על תקן של זר הייתי מביא את ג’ונתן לוי.
ירד ברמות בשנה האחרונה.
נתן עונה שיא מטורפת בשוודיה ועבר בינואר לקבוצה נוראית בליגה נוראית ובסכום מגוחך. עד עכשיו לא ברור לי המעבר הזה.
Kaka אמר:Undertheknife אמר:Kaka אמר:ירד ברמות בשנה האחרונה.
נתן עונה שיא מטורפת בשוודיה ועבר בינואר לקבוצה נוראית בליגה נוראית ובסכום מגוחך. עד עכשיו לא ברור לי המעבר הזה.
על איזה עונת שיא מטורפת אתה מדבר?
אליאור אמר:די כבר עם ג'וש כהן. שוער נחמד שמייסר אותנו כל שנה מחדש עם החוזה שלו. שיביאו את בקסטר.
Undertheknife אמר:Kaka אמר:Undertheknife אמר:נתן עונה שיא מטורפת בשוודיה ועבר בינואר לקבוצה נוראית בליגה נוראית ובסכום מגוחך. עד עכשיו לא ברור לי המעבר הזה.
על איזה עונת שיא מטורפת אתה מדבר?
אם זכרוני אינו מטעה אותי נתן כמעט דאבל דאבל בשערים ובישולים ב21/22,
מה שהביא אותו לשווי של 2 מיליון יורו.
חלוםToniKroos אמר:שבכר ידחוף לנו את קטאיי הזה