ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:העונה בהולנד 7 שערים ו-4 בישולים. מה הוא אמר לגביו?David אמר:וירג'יל מיסידיאן איך השחקן הזה קניאס זרק תשם שלו בקבוצה תחליף הולם לאצילי במידה וזה הזר שיגיע?
Kaka אמר:ממה ששלחו לי מהקבוצה הזאת, קניאס אומר שהוא מועמד.
David אמר:וירג'יל מיסידיאן איך השחקן הזה קניאס זרק תשם שלו בקבוצה תחליף הולם לאצילי במידה וזה הזר שיגיע?
Apoc אמר:David אמר:וירג'יל מיסידיאן איך השחקן הזה קניאס זרק תשם שלו בקבוצה תחליף הולם לאצילי במידה וזה הזר שיגיע?
עלה מספר פעמים בנושא סקאוטינג
מאמין שקניאס ראה אותו בעצמו והחליט שהוא מועמד
David אמר:Apoc אמר:David אמר:וירג'יל מיסידיאן איך השחקן הזה קניאס זרק תשם שלו בקבוצה תחליף הולם לאצילי במידה וזה הזר שיגיע?
עלה מספר פעמים בנושא סקאוטינג
מאמין שקניאס ראה אותו בעצמו והחליט שהוא מועמד
יכול להיות שאתה צודק גם הסלב פירסם תשם הזה
אליאור אמר:אני לא מבין למה בינתיים לא סוגרים את הישראלים והיהודים הכי טובים שאפשר להביא - דוידה, לאיוס, אדלמן/לדרמן ואולי אפילו וייסמן.
Liberman אמר:אז מה.... לא טובלים היום את החריימה ?
וייסמן מרוויח 2.5 מיליון יורו בספרד, זה שם לא רלוונטי.אליאור אמר:אני לא מבין למה בינתיים לא סוגרים את הישראלים והיהודים הכי טובים שאפשר להביא - דוידה, לאיוס, אדלמן/לדרמן ואולי אפילו וייסמן.
Smile אמר:אליאור אמר:אני לא מבין למה בינתיים לא סוגרים את הישראלים והיהודים הכי טובים שאפשר להביא - דוידה, לאיוס, אדלמן/לדרמן ואולי אפילו וייסמן.
לא חושב שצריך להביא את ויסמן או כל חלוץ אחר
יש לנו 3 חלוצים + אולי חליאלי זה מספיק
הייתי מעבה את הקישור כנפיים ומגינים.
אליאור אמר:אני לא מבין למה בינתיים לא סוגרים את הישראלים והיהודים הכי טובים שאפשר להביא - דוידה, לאיוס, אדלמן/לדרמן ואולי אפילו וייסמן.