• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
כמו ששוקינג רשם פה, נדע לאיזה כיוון אנחנו הולכים עוד שבועיים-שלוש

כמו שרשמתי פה קודם הדבר הכי חיובי בכל הגל עזיבות הזה הוא שהוא קורה מאוד מוקדם והדברים לא תוקפים אותך בהפתעה עוד חודשיים כשאתה חושב כבר שהסגל סגור

אוהב את הגישה הזו, אבל יש לך עוד סוגיית סבע, חזיזה וג'וש.. מקווה שהגל מאחורינו

The real Tsepo אמר:
KevinDurant אמר:
כמו ששוקינג רשם פה, נדע לאיזה כיוון אנחנו הולכים עוד שבועיים-שלוש

כמו שרשמתי פה קודם הדבר הכי חיובי בכל הגל עזיבות הזה הוא שהוא קורה מאוד מוקדם והדברים לא תוקפים אותך בהפתעה עוד חודשיים כשאתה חושב כבר שהסגל סגור

אוהב את הגישה הזו, אבל יש לך עוד סוגיית סבע, חזיזה וג'וש.. מקווה שהגל מאחורינו
מבחינתי סבע לא שחקן של מכבי חיפה. אם הוא יישאר זה הפתעה עצומה וחיובית

אני עדיין מאמין שחזיזה וג'וש יישארו, בעיקר הראשון.

NOSFERATU ZODD אמר:
Greenfromluxembourg אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
אם אלו הבלמים שמועמדים שיחזירו את ארד.

זה שהם מועמדים במשחק הניחושים של הכתבים לא אומר שהם באמת מועמדים.

אין עשן בלי אש.

תחזור לתקופה שאחרי העזיבה של פלאניץ' וכמות המועמדים שכביכול במומ מתקדם וסגרו, ותבין כמה האמירה הזו חסרת קשר למציאות.
נגיד גולדשטיין דיווח את הבלם הרומני כ"על סף סגירה". למרות שלא היה מו"מ איתו בכלל

בתקשורת הספורט יש רק עשן בלי אש.

למרות החלטות הזויות עד שלא יוכח אחרת ועד שלא יסגר החלון,אני סומך על אלברמן כולם חרטטנים
בסוף החלון נעשה סיכומים לטוב ולרע. צריך סבלנות,חטפנו מכות רציניות נראה מה הוא יעשה

The real Tsepo אמר:
חזיזוש אמר:
Nirgreen אמר:
כל עוד טרטנה נשאר בקריית שלום אני רגוע.

די די להגיד את זה דיבורים של בני סכנין
תשתחררו מזה כבר, הסמנטיקה הזאת של ״ואי ואי רק שמכבי תא לא יתעוררו״ זה כמו תסביך רדיפה קליני, די זה מביך.

אנחנו משתינים עליהם כבר 3 שנים לא בגלל שהם מוותרים לנו, אנחנו יותר גדולים מהם וגם אם יביאו את גווארדיולה צריך להשתין עליהם ולהיות יותר טובים מהם. יש להם סגל אשפת עולם

זה לא עניין של סמנטיקה. זה עניין שאנחנו כרגע, בדגש על כרגע בקיץ שנראה רע מאוד. הנחמה היחידה בנקודת הזמן הזו זה שכרגע הם לא עשו כלום או מחליטים לא להחליט ובש בעונה פיננסית.
כמו שאמרתי זה מרגיש כמו מרוץ חימוש רק הפוך, לגיטימי וטבעי להסתכל עליהם כשאתה מרגיש שאתה נחלש.

נראה לי שלא הבנת מה כתבתי כי השתמשת בדיוק באותה סמנטיקה רדופה בתגובה לזה.
ההישגיות של הקבוצה שאתה אוהד לא תלויה במה ומתי מכבי תל אביב תחליט לעשות.

זה שאנחנו בקיץ רע או לא רע לא קשור למה שאמרתי. ב8 השנים האחרונות מכבי תל אביב לקחו 2 אליפויות, ועדיין כל הפורום פה שם תמונת פרופיל של המאמן הלא טוב שלהם כל פעם כשאנחנו מעליהם כאילו כל ההישגים של מכבי חיפה תלויים באם מכבי ברצלונה תל אביב רוצה או לא רוצה ״להתעורר״ ולכסח לנו תצורה.

גם בקיץ שעבר 100 אחוז מהפורום פה ראה את המירוץ חימוש שלהם וסגר את העונה הזאת חודשיים לפני שהתחילה, ואחרי שניצחו אותנו סגרו את העונה הזאת כצהובה גם עם 8 הפרש. די עם הפחד החסר פרופורציות.

חזיזוש אמר:
The real Tsepo אמר:
חזיזוש אמר:
תשתחררו מזה כבר, הסמנטיקה הזאת של ״ואי ואי רק שמכבי תא לא יתעוררו״ זה כמו תסביך רדיפה קליני, די זה מביך.

אנחנו משתינים עליהם כבר 3 שנים לא בגלל שהם מוותרים לנו, אנחנו יותר גדולים מהם וגם אם יביאו את גווארדיולה צריך להשתין עליהם ולהיות יותר טובים מהם. יש להם סגל אשפת עולם

זה לא עניין של סמנטיקה. זה עניין שאנחנו כרגע, בדגש על כרגע בקיץ שנראה רע מאוד. הנחמה היחידה בנקודת הזמן הזו זה שכרגע הם לא עשו כלום או מחליטים לא להחליט ובש בעונה פיננסית.
כמו שאמרתי זה מרגיש כמו מרוץ חימוש רק הפוך, לגיטימי וטבעי להסתכל עליהם כשאתה מרגיש שאתה נחלש.

זה שאנחנו בקיץ רע או לא רע לא קשור למה שאמרתי. ב8 השנים האחרונות מכבי תל אביב לקחו 2 אליפויות, ועדיין כל הפורום פה שם תמונת פרופיל של המאמן הלא טוב שלהם כל פעם כשאנחנו מעליהם כאילו כל ההישגים של מכבי חיפה תלויים באם מכבי ברצלונה תל אביב רוצה או לא רוצה ״להתעורר״ ולכסח לנו תצורה.

גם בקיץ שעבר 100 אחוז מהפורום פה ראה את המירוץ חימוש שלהם וסגר את העונה הזאת חודשיים לפני שהתחילה, ואחרי שניצחו אותנו סגרו את העונה הזאת כצהובה גם עם 8 הפרש. די עם הפחד החסר פרופורציות.

* 11 הפרש.
ונכון לגמרי, מחזק

חזיזוש אמר:
The real Tsepo אמר:
חזיזוש אמר:

חבר אף אחד לא מפחד. אבל די עם המנטרה המביכה שכל כך לא מתכתבת עם המציאות של "אני מתעסק בעצמי ואף אחד אחר לא מעניין אותי" זו קלישאה שחוקה שאין לה שום אחיזה במציאות. זה לא טבע האדם.
אתה לא חי בבועה ומול עצמך, יש לך יריבות ישירות והיסטוריות ולזכות בליגה להזכירך זה לסיים עם יותר נקודת *מהיריבות שלך*
ברור שמסתכלים לצדדים, ברור שבוחנים את הצעדים שהם עושים. אין שום קשר לפחד או לחוסר ביטחון אלא פשוט לעובדה שאתה צריך להיות יותר טוב מהיריבות שלך.
בתקופה שבה אני אישית מרגיש במומנטום שלילי ביחס לחלון העברות של הקבוצה, ברור שאני מסתכל לצדדים ובוחן את הצעדים שהם ובש עושים ויכול להתנחם או להתבאס מזה. די להתייפיפות.
ובלי קשר לכל מה שכתבתי אני עדיין מאמין במועדון ובעוצמות שלנו וביכולת שלנו להיות אחראיים לגורל של עצמנו. זה לא סותר.

גולדשטיין מפרסם על דיווח בצרפת על הארכת חוזה של אברג'יל בלוריין

כוס אמא שלו צרפתי שרמוטה מה היה דחוף לו לחרמן אותנו ולדחוף לנו עוקב

עם פאני חייב שדרוג נוסף לקישור, בלי פאני צריך לפחות 2, אנחנו בבור עצום. שיגדלו ביצים וישחררו 2 משרי דניאל ופיירו אי אפשר ככה

אם הצרפתי לא מגיע צריך לעשות שינוי בזרים.
פיירו ודניאל צריכים ללכת.

ברגע שהוריד עוקב היה ברור שלא מגיע
מעניין מה היה הקטע שהרחיק אותו מפה, יכול להיות שלוריין פשוט הבינו שאם יציעו לו יותר הוא ישאר

כובע קש אמר:
אשכרה כל התרחישים הפסימיים בחלון הזה מתגשמים

מבחינתי אפשר לקפל את העונה הקרובה כבר

Jerry אמר:
עם פאני חייב שדרוג נוסף לקישור, בלי פאני צריך לפחות 2, אנחנו בבור עצום. שיגדלו ביצים וישחררו 2 משרי דניאל ופיירו אי אפשר ככה
אני מסכים לגבי המסקנה שלך לגבי הקישור.

המועדון צריך לעשות הערכת מצב מחודשת מבחינת הזרים והישראלים שיש בשוק ולראות מה אפשר לעשות.

אני חושב שצריך להיפרד מפיירו בלי קשר למה שקורה בקישור כי יצטרכו חלוץ שנותן מספרים יותר משמעותיים ואי אפשר לבנות עליו מהבחינה הזו

היה שקוף ואנחנו בבעיה מטורפת

אם המועדון נותן לאבו פאני לעזוב הם משוגעים

מלכתחילה כל הסיפור היה לא ברור, מה היה לו לחפש פה כשהוא לא באמת מקבל שדרוג כלשהו מבחינה כספית

אז סבבה שהוא יהודי וזה, אז יכול לבקר בכותל פעם בשבוע בטיסה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה