• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
Kaka אמר:
נטע לא יחזור אתם לא מבינים?
הקבוצה שלו מועמדת לירידה תן לו חוזה כמו שרצו לתת לאברגיל ואולי יש סיכוי, לפחות חייב לנסות.
והם ידרשו עליו איזה 2/3 מיליון יורו ואז מה?

אני לא חושב שיידרשו עליו סכום כזה, והבנתי שבמקרה שהם יורדים ליגה החוזה מתבטל.
אגב גם קארצב אופציה אפשר לנסות להביא אותו בהשאלה+ אופציה כמו עם דילן

Hulk אמר:
Kaka אמר:
Hulk אמר:
לא משחרר את פאני בחיים בסיטואציה הנוכחית, מוותר על פיירו, ומשכיב לנטע את החוזה שהיה צריך לקבל פה כבר בינואר בניסיון למשוך אותו.

נטע לא יחזור אתם לא מבינים?
הקבוצה שלו מועמדת לירידה תן לו חוזה כמו שרצו לתת לאברגיל ואולי יש סיכוי, לפחות חייב לנסות.

אין שום סיכוי אתם חיים בסרט. אם הוא עוזב את יפן הוא מפסיד המון כסף. אם יירד ליגה אולי אז אפשר לדבר, הליגה שם רק במחזור 16.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Kozmo אמר:
מחזק.
מזכיר לי שבקיץ של 11/12, אחרי האליפות, במסיבת עיתונאים בפתיחת העונה יענקל'ה ענה לאחד הכתבים "יש לכם ספק מי תקח אליפות השנה?", היה שקט בחדר.
כבר באותו רגע הרגשתי שהזחיחות עלתה לראש ולא נקח אליפות באותה עונה, כמובן לא צפיתי ומניח שלא היה ניתן לצפות שנתבזה ככה באותה עונה ונכנס לעשור שחור.

זה מה שהם שידרו גם במסיבת עיתונאים שהייתה עכשיו. שמאמן זה איזה בובה שמסדרת את הקונוסים וזה לא משנה בכלל מי עומד על הקווים כי יש מעטפת.

מה זה משנה המאמן תראה איזה סגל יש לנו

מאז שהם אמרו שנשמור על הסגל ועוד נתחזק אנחנו מאבדים בערך שחקן לשבוע. אני צופה ששבוע הבא נשמע שגם סבע עוזב.

מתי עידן עופר יציל אותנו מהסבל הזה שנקרא יעקב שחר???

Hulk אמר:
לא משחרר את פאני בחיים בסיטואציה הנוכחית, מוותר על פיירו, ומשכיב לנטע את החוזה שהיה צריך לקבל פה כבר בינואר בניסיון למשוך אותו.

חחח כאילו הסיבה שהוא עבר לשם היא מקצועית. גם בליגה הראשונה וגם בליגה השנייה הוא מרוויח את המיליון יורו ומעלה שבשבילם הוא חתם שם. הוא לא חוזר לארץ ב-3 השנים הקרובות מטעמי מס. חבל על הציפיות.

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:
Hulk אמר:

איזה ניהול כושל זה להביא את נאור ואחר כך כשהבנת שנכשלת איתו להביא גם את קארצב.

הפיתרון היחיד שאני רואה כרגע:

לחתוך את פיירו ולהביא חלוץ ישראלי ראשון. אני שוב אומר שזה כנראה לא ריאלי אבל גרנאדה לא רוצים את וייסמן אז אני מציע להם השאלה ולהתחלק במשכורת שלו. אם לא הוא אז בריבו למרות שאני לא מחזיק ממנו.

אני לא רואה איך אפשר לפתוח את העונה הזאת בלי שחקן כנף זר וקשר זר. אנחנו כבר חצי שנה זועקים לשמיים שצריך קשר זר בקיץ מאז שנטע עזב ואי אפשר לפתוח עונה בלי קשר אחורי.

NOSFERATU ZODD אמר:
להבנתי נאור זאת הבאה של אלברמן ובכר לא רצה אותו.
אולי בונים עליו.
אם הוא לא היה רוצה אותו הוא לא היה משחק, יש את זרגרי כהוכחה

SaTla אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
להבנתי נאור זאת הבאה של אלברמן ובכר לא רצה אותו.
אולי בונים עליו.
אם הוא לא היה רוצה אותו הוא לא היה משחק, יש את זרגרי כהוכחה

אי אפשר להגיד שהוא ממש שיחק.

Smurk אמר:
Hulk אמר:

חחח כאילו הסיבה שהוא עבר לשם היא מקצועית. גם בליגה הראשונה וגם בליגה השנייה הוא מרוויח את המיליון יורו ומעלה שבשבילם הוא חתם שם. הוא לא חוזר לארץ ב-3 השנים הקרובות מטעמי מס. חבל על הציפיות.
לא יודע כסף לא באמת חסר לו, הוא סתם היה חרמן על חול ואולי עכשיו ראה שזה לא כזה ורוד יש על מה לדבר.
גם דיע סבע לא ירק לפה בתחילת ינואר ובסוף חתם אצלינו יש הרבה פעמים לחץ של עוד גורמים כמו משפחה שלא מתאקלמת או געגועים לבית ולקבוצה שנטע היה מלך פה.

Shocking4U אמר:

לחתוך את פיירו ולהביא חלוץ ישראלי ראשון. אני שוב אומר שזה כנראה לא ריאלי אבל גרנאדה לא רוצים את וייסמן אז אני מציע להם השאלה ולהתחלק במשכורת שלו. אם לא הוא אז בריבו למרות שאני לא מחזיק ממנו.

אני לא רואה איך אפשר לפתוח את העונה הזאת בלי שחקן כנף זר וקשר זר. אנחנו כבר חצי שנה זועקים לשמיים שצריך קשר זר בקיץ מאז שנטע עזב ואי אפשר לפתוח עונה בלי קשר אחורי.

איך תתחלק איתם? אנחנו נשלם חצי מיליון והם מיליון וחצי?

אני לא הייתי אופטימי ששחרור הזרים יהיה לפי הסדר של מהפחות טוב קודם. אני חושב שאלברמן ויענק'לה הוכיחו לנו שזה מהכי זול להכי יקר. לכן פיירו לא ישוחרר. הוא ישרוד פה וגם אם ייתן אפילו רק ארבעה שערים בעונה הבאה הוא ישאר פה.
מניח שיחפשו למכור מישהו כדי לא להפסיד את הכסף. אולי את סק או קורנו.

אליאור אמר:
Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

אני חושב שאם היה אפשרות להביא מלכתחילה את קארצב היו הולכים על זה, קארצב שעזב אמר בראיון שאלברמן כן ישב לו על הראש והציע לו פי 3 ממה שקיבל בנתניה.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

איך תתחלק איתם? אנחנו נשלם חצי מיליון והם מיליון וחצי?
1. אני לא מאמין למשכורת שמדווחת לגביו. זה נשמע לי סכום מופרז
2. גם פריי הגיע לכאן עם משכורת מטורפת שהתחלקה בינינו לבין הקבוצה הטורקית שלו
3. עדיף להם מלשלם את כל ה2 מיליון לבד לא?

Hulk אמר:
אליאור אמר:
Hulk אמר:

אני חושב שאם היה אפשרות להביא מלכתחילה את קארצב היו הולכים על זה, קארצב שעזב אמר בראיון שאלברמן כן ישב לו על הראש והציע לו פי 3 ממה שקיבל בנתניה.

כבר בקיץ היה צריך פה עוד קשר.

אליאור אמר:
אני לא הייתי אופטימי ששחרור הזרים יהיה לפי הסדר של מהפחות טוב קודם. אני חושב שאלברמן ויענק'לה הוכיחו לנו שזה מהכי זול להכי יקר. לכן פיירו לא ישוחרר. הוא ישרוד פה וגם אם ייתן אפילו רק ארבעה שערים בעונה הבאה הוא ישאר פה.
מניח שיחפשו למכור מישהו כדי לא להפסיד את הכסף. אולי את סק או קורנו.
אם ימכרו את סק הם יחטפו אש, אולי את קורנו הם יצליחו

לא יחתכו את פיירו בחיים. הוא יושב למועדון על חוזה של מיליון יורו פחות או יותר.

מסכים עם שוקינג, וויסמן תקוע להם כמו עצם בגרון אני לא רואה אותם מקבלים הצעה יותר טובה מזו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה