• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מניח שבקרוב נתחיל לרדת בשמות. נשמע על גנדלמן ואז הוא ילך למכבי תא או שיבקשו עליו יותר מדי, ואז נשמע על עוד כמו אביב אברהם ודומיו עד שבסוף יגידו לנו שהמחליפים כבר נמצאים בקבוצה בדמות זרגרי ונאור.

אליאור אמר:
מניח שבקרוב נתחיל לרדת בשמות. נשמע על גנדלמן ואז הוא ילך למכבי תא או שיבקשו עליו יותר מדי, ואז נשמע על עוד כמו אביב אברהם ודומיו עד שבסוף יגידו לנו שהמחליפים כבר נמצאים בקבוצה בדמות זרגרי ונאור.
אני אומר לך שגם עכשיו יש יותר סיכוי שאברג׳ל יהיה כאן מאשר שגנדלמן יהיה במכבי חיפה

Hulk אמר:
מגיע להנהלה המבזה הזו פלייאוף תחתון ולא להעפיל לאירופה, ואז נראה מה היה נכון כלכלית.
משגע אותי הקמצנות הזאת שבסוף משלמים עליה פי 5.
אם היו נותנים לנטע ופאני חוזים נורמליים לא היינו צריכים להתחנן לאברגיל, אגב גם אם היו מביאים אותו הסכום שהיינו מוציאים עליו זה הרבה יותר מחוזים של 500-600 לנטע ופאני ועוד על קשר בן 30 שמי יודע כמה זמן יישאר בשיא.
״להגנתם״ צריך להגיד שהם הצליחו להגיע למצב שהם יכולים לדעתי לעשות אפס רכש ולאבד את אצילי, סבע ופאני ועדיין כל המנויים יהיו סולד אאוט אז יש לזה כבר פחות השפעה מבעבר. פעם היו צריכים להפציץ בהחתמות לקראת מועד חידוש המנויים כדי לגרום לקהל לחדש. עכשיו הם יכולים לזרוק זין אם ירצו ועדיין כולם יחדשו (כולל אני)

זה המבחן של אלברמן. כל כך לא רוצה להגיע למסקנה שזה הכל היה ברק..
אין ברירה אלא להכניס את פאני וסבע לחדר ולהפוך עולמות. לצערי לא סומך על ההנהלה שידעו לשבור את הקירות זכוכית של עצמם

סבע הוא הפוקוס העיקרי - זה השחקן הכי חסר תחליף כרגע בסגל שלנו (אחרי העזיבה של אצילי).

אם אני אלברמן, אני יושב עליו כדי להוציא ממנו את כל מה שהוא רוצה בשביל להישאר ולתת לו את זה.

Judokan אמר:
סבע הוא הפוקוס העיקרי - זה השחקן הכי חסר תחליף כרגע בסגל שלנו (אחרי העזיבה של אצילי).

אם אני אלברמן, אני יושב עליו כדי להוציא ממנו את כל מה שהוא רוצה בשביל להישאר ולתת לו את זה.
חד משמעית אבל לדעתי הוא לא יישאר

אני חושב שאפשר להגיד בשלב הזה וברמת בטחון די גבוהה שהקבוצה בעונה הבאה תהיה חלשה משמעותית מזו של העונה האחרונה. יש ירידה משמעותית במאמן וגם בסגל השחקנים.

אליאור אמר:
אני חושב שאפשר להגיד בשלב הזה וברמת בטחון די גבוהה שהקבוצה בעונה הבאה תהיה חלשה משמעותית מזו של העונה האחרונה. יש ירידה משמעותית במאמן וגם בסגל השחקנים.
אני חושב שסגל השחקנים לא ישתפר מפה בוא נגיד ככה.

אולי הקבוצה יכולה לשנות את עורה ולהיות קצת יותר קבוצתית ופחות התקפית אבל אתה צודק, איבדנו מאז ינואר את נטע, פאני, סבע ואצילי שגם אם אני מנתק את פאני, יש לך את נטע, סבע ואצילי שהם בטופ 5 שחקנים בליגה לדעתי ואיבדת כוח אש מטורף שאין אף ישראלי רלוונטי בשוק.

אלברמן יצטרך לגדל זוג ביצים ולמכור את פיירו ולהביא במקום 6 זר וכנף זר אלא אם יש לו ישראלי/יהודי בכיר מאוד שאנחנו לא חושבים על השם שלהם שאפשר להביא כרגע:
סולומון, גלוך, עבדה, קינדה, סבע, קארצב, נטע

Judokan אמר:

סבע ופאני ידענו מראש שהם עוזבים עם בכר ואין מה לעשות, חבל לנסות למרוח את זה כי שניהם לא נשארים לא משנה מה תציע
אצילי זה קצת הפתיע ודילן גם
בגלל שעוד היה את אברג'ל ברקע זה הרגיש שעוד יש עם מה לעבוד אבל אחרי שהוא לא מגיע וביחד עם סבע פאני אצילי ודילן ומעל כולם דגו במקום בכר, זה נראה דיי אבוד

יכול להיות שצריך להציב לסונדגרן אולטימטום - אתה נשאר פה רק על תקן של ישראלי.

בצרפת מדווחים שאברג׳ל האריך חוזה לעונה נוספת בלוריין. הצגה.

Liberman אמר:
בצרפת מדווחים שאברג׳ל האריך חוזה לעונה נוספת בלוריין. הצגה.

איזה דיליי ליברמן, זה החדשות של הבוקר כבר

Daniel123 אמר:
אגב, מעניין אם אלברמן יפול בפח וינסה להביא את וייסמן שנמצא בירידה חדה מאוד בקריירה שלו.
זו נפילה בטוחה.

הוא לא יכול גם אם היה רוצה, פי 2 שכר מערן זהבי

אליאור אמר:
נו ואז מה? מי תביא במקומו? זסנו שלא פותח באשדוד? כארם ג'אבר החלש? מאור קנדיל שהצהבת לא רוצים להחזיק כמחליף אפילו? אולי אבישי כהן?

יש גם מעבר את העניין המנהיגותי והמנטלי של סונדגרן והאפשרויות שהוא נותן לך לעבור ל3 בלמים (שלדעתי נעשה את זה לא מעט השנה).

המועדון בראשות אלברמן צריכים לעשות החלטה כואבת ואמיצה ולהודיע לפיירו שלצערנו בגלל מגבלות הזרים הוא צריך לעזוב.

אם לא נותנים פה איזה הברקה בחודש הקרוב בדמות 7 זרים, המועדון בבעיה

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
נו ואז מה? מי תביא במקומו? זסנו שלא פותח באשדוד? כארם ג'אבר החלש? מאור קנדיל שהצהבת לא רוצים להחזיק כמחליף אפילו? אולי אבישי כהן?

יש גם מעבר את העניין המנהיגותי והמנטלי של סונדגרן והאפשרויות שהוא נותן לך לעבור ל3 בלמים (שלדעתי נעשה את זה לא מעט השנה).

המועדון בראשות אלברמן צריכים לעשות החלטה כואבת ואמיצה ולהודיע לפיירו שלצערנו בגלל מגבלות הזרים הוא צריך לעזוב.

וגם אז מה? עדיין זר אחד צריך לשבת על הספסל. את מי תושיב?

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:

וגם אז מה? עדיין זר אחד צריך לשבת על הספסל. את מי תושיב?
יהיו לפעמים פציעות וההיעדרויות ויצטרכו למצוא את האיזון תוך כדי העונה.

איבדת בשנה האחרונה 4 ישראלים סופר בכירים: פאני, נטע, סבע ואצילי. זה לא רז מאיר, ארד וסאן מנחם ששדרגת בשנה שעברה

אין אף שחקן ישראלי שיכול להיכנס למשבצת של שניהם ואתה צריך למצוא פתרונות

טוב שהדיווח על אברג'ל יצא עכשיו.
זה אומר שהמועדון צריך למצוא אלטרנטיבה לקישור האחורי ולא יוכלו להמשיך למשוך זמן בתירוצים שיש מו''מ עם אברג'ל.

אליאור אמר:
די נו. לא מתערבים לשחקן בחיים האישיים יש גבול בטוח לא עם אולטימטום. ובטוח לא הייתי מתחיל עכשיו גל שחרורים חסר פרופורציה שרק יעמיק את הכדור שלג. צריך לשמור על כל הזרים חוץ מפיירו.
צריך לראות מה יביאו הימים הקרובים מבחינת פאני סבע וג'וש ולפי זה לקבל החלטות.

אין באמת ישראלים ריאליים ברמה גבוהה שיכולים להוות תחליף לאלה שעזבו/יעזבו. הפתרון היחידי זה יהודים כמו אברג'יל או כאלה אחרים שלא שמענו עליהם.

מקווה שאלברמן יודע מה הוא עושה, בינתיים אנחנו רק סופגים עזיבות משמעותיות ומתבשרים על מועמדים שכבר לא יגיעו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה