• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אפוק צריך לקבל שבועיים בחוץ על הנושא המחריד הזה

DelPiero אמר:
זה היה ברור שאברג׳יל לא יגיע.
חכו, חדשות רעות עוד בדרך - שבוע הבא בטח אצילי יסגור באמריתים ובטח סבע ופאני ילכו רשמית.

יש לאלברמן עוד קצת זמן חסד להפתיע אותנו, אבל כפי שרשמו למעלה כבר מאה פעם - אין ישראלים להביא ותצטרך להיות איזו הברקה.

מודה שמד ההסטריה שלי גם עולה ועולה ומד הציפיות יורד ויורד מיום ליום. בסוף, אני מקווה מאוד שלא באמת תהיה עונה פיננסית כמ שכתבו כמה פה ברגע שדגו חתם.

הם לא יכולים להרשות לעצמם עונה פיננסית, כי חייבים למכור מנויים וכאלה. וזה האמת מה שהכי מלחיץ אותי בכל הסיפור - שמפלס הלחץ להביא החתמות בעקבות העזיבות יביא לכל מיני החתמות בינוניות בסיטונאות שיתקעו אותנו שנים קדימה (בסגנון דוידה וגנדלמן)

דחיפה של סוכן, לא מועמד באמת.
רק הבוקר דווח כמועמד לבאר שבע

מקווה שזה רציני ולא עוד שחקן שמשחק בנו כדי להשיג עסקה טובה יותר.

Smurk אמר:
מקווה שזה רציני ולא עוד שחקן שמשחק בנו כדי להשיג עסקה טובה יותר.

לא נראה כזה פרופיל מרשים כמחליף לאצילי אחרי שהכנסת כבר 2 מיליון יורו מהמכירה שלו. ועוד הוא מועמד גם לבאר שבע. אני מצפה למישהו בפרופיל גבוה יותר.

דחוף נושא חדש. אולי נזכה ככה לסעיף שחרור בחוזה המחודש של אברג׳ל.

צריך לפתוח מחר. שבוע חדש, נושא חדש. בתקווה גם שמות חדשים ומעניינים.

Judokan אמר:

קניאס רושם לי שהוא כן מעומד ו שהמעודון רוצה אותו עוד לפני שהוא הוצע לב״ש

ברק.י אמר:
דחוף נושא חדש. אולי נזכה ככה לסעיף שחרור בחוזה המחודש של אברג׳ל.

כדי שהוא יוכל להוציא עוד חוזה חדש ומשודרג בקבוצה שלו.

Judokan אמר:

אשכרה לא לומדים
בדיוק כמו עם הסילסטן הזה הצרפתי הגרוע

KevinDurant אמר:
אפוק לקפל אפוק לקפל

sheldon-fold-shirts.gif

Judokan אמר:
DelPiero אמר:
זה היה ברור שאברג׳יל לא יגיע.
חכו, חדשות רעות עוד בדרך - שבוע הבא בטח אצילי יסגור באמריתים ובטח סבע ופאני ילכו רשמית.

יש לאלברמן עוד קצת זמן חסד להפתיע אותנו, אבל כפי שרשמו למעלה כבר מאה פעם - אין ישראלים להביא ותצטרך להיות איזו הברקה.

מודה שמד ההסטריה שלי גם עולה ועולה ומד הציפיות יורד ויורד מיום ליום. בסוף, אני מקווה מאוד שלא באמת תהיה עונה פיננסית כמ שכתבו כמה פה ברגע שדגו חתם.

הם לא יכולים להרשות לעצמם עונה פיננסית, כי חייבים למכור מנויים וכאלה. וזה האמת מה שהכי מלחיץ אותי בכל הסיפור - שמפלס הלחץ להביא החתמות בעקבות העזיבות יביא לכל מיני החתמות בינוניות בסיטונאות שיתקעו אותנו שנים קדימה (בסגנון דוידה וגנדלמן)

גם אם הם לא מביאים שחקן אחד סמי יהיה מלא. אנשים ממתינים בתור להשיג מנוי מה קרה לך?

מה איכפת לי מי שיחליף אותי יקבל פושים של אצילי עזב סבע עזב אבופאני עזב ג'וש חתם באיי סיישל וכו' שיהיה לו לבריאות

Apoc אמר:
מה איכפת לי מי שיחליף אותי יקבל פושים של אצילי עזב סבע עזב אבופאני עזב ג'וש חתם באיי סיישל וכו' שיהיה לו לבריאות
אמת. דוראנט קח את זה בחשבון

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה