• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Liberman אמר:
Judokan אמר:
DelPiero אמר:
זה היה ברור שאברג׳יל לא יגיע.
חכו, חדשות רעות עוד בדרך - שבוע הבא בטח אצילי יסגור באמריתים ובטח סבע ופאני ילכו רשמית.

יש לאלברמן עוד קצת זמן חסד להפתיע אותנו, אבל כפי שרשמו למעלה כבר מאה פעם - אין ישראלים להביא ותצטרך להיות איזו הברקה.

מודה שמד ההסטריה שלי גם עולה ועולה ומד הציפיות יורד ויורד מיום ליום. בסוף, אני מקווה מאוד שלא באמת תהיה עונה פיננסית כמ שכתבו כמה פה ברגע שדגו חתם.

הם לא יכולים להרשות לעצמם עונה פיננסית, כי חייבים למכור מנויים וכאלה. וזה האמת מה שהכי מלחיץ אותי בכל הסיפור - שמפלס הלחץ להביא החתמות בעקבות העזיבות יביא לכל מיני החתמות בינוניות בסיטונאות שיתקעו אותנו שנים קדימה (בסגנון דוידה וגנדלמן)

גם אם הם לא מביאים שחקן אחד סמי יהיה מלא. אנשים ממתינים בתור להשיג מנוי מה קרה לך?

חד משמעית.
מעבר לזה שיש אלפים שרק מחכים להזדמנות לרכוש, גם מי שכבר יש לו מנוי לא יוותר עליו בחיים, גם אם יהיו כמה עונות רעות, במיוחד אחרי שהם ראו העונה כמה אנשים בלי מנוי צריכים להילחם כדי להשיג כרטיס.
ואני לא מדבר על מנוי לצמפיונס, שרק מנויים היו יכולים לקנות, כאשר לחברי גרין פלוס הגבילו למשחק אחד בלבד.

אליאור אמר:
ברק.י אמר:
דחוף נושא חדש. אולי נזכה ככה לסעיף שחרור בחוזה המחודש של אברג׳ל.

כדי שהוא יוכל להוציא עוד חוזה חדש ומשודרג בקבוצה שלו.

בסיטואציה הנוכחית אני קונה את זה שנשלם סעיף שחרור ונחתים אותו אצלנו עם אותו סעיף שחרור בדיוק. בוורסט קייס ייתן עונה פה ויילך. עד אז תהיה לנו עונה שלמה להיערך מחדש.

חחחח איזה מדומיינים אתם. איזה סעיף שחרור, הבנאדם חותם שם בשביל להישאר.

itaybenji אמר:
צריך לחכות עוד שבוע שבועיים לנושא הבא

עוד שבוע שבועיים יתחילו ההחתמות לפני היציאה למחנה. אסור להמשיך ככה.

אצילי ופאני גם ככה צפויים לעזוב, אז אין לנו כבר מה להפסיד בנושא שלהם. אולי נרוויח מזה. פתאום יבטלו את הסכמי אברהם.

Liberman אמר:
Judokan אמר:
DelPiero אמר:
זה היה ברור שאברג׳יל לא יגיע.
חכו, חדשות רעות עוד בדרך - שבוע הבא בטח אצילי יסגור באמריתים ובטח סבע ופאני ילכו רשמית.

יש לאלברמן עוד קצת זמן חסד להפתיע אותנו, אבל כפי שרשמו למעלה כבר מאה פעם - אין ישראלים להביא ותצטרך להיות איזו הברקה.

מודה שמד ההסטריה שלי גם עולה ועולה ומד הציפיות יורד ויורד מיום ליום. בסוף, אני מקווה מאוד שלא באמת תהיה עונה פיננסית כמ שכתבו כמה פה ברגע שדגו חתם.

הם לא יכולים להרשות לעצמם עונה פיננסית, כי חייבים למכור מנויים וכאלה. וזה האמת מה שהכי מלחיץ אותי בכל הסיפור - שמפלס הלחץ להביא החתמות בעקבות העזיבות יביא לכל מיני החתמות בינוניות בסיטונאות שיתקעו אותנו שנים קדימה (בסגנון דוידה וגנדלמן)

גם אם הם לא מביאים שחקן אחד סמי יהיה מלא. אנשים ממתינים בתור להשיג מנוי מה קרה לך?

אתם נותנים לאנשים יותר מדי קרדיט של רציונליות. אנשים עומדים בתור למנוי כי האווירה סביב הקבוצה מעולה וכי כיף לבוא לסמי עופר.

אם מכבי חיפה תפתח את העונה בסגל שראוי למקום שלישי במקרה הטוב, זה יהיה רחוק מלהיות המצב. בייחוד כי יהיה די ברור שאצלנו ירידה היא לרוב לצורך ירידה אפילו יותר חזקה בשנים הבאות.

אני מוכן להתערב איתכם על מה שתרצו שגם אם פאני, אצילי וסבע יעזבו - המועדון לא יעז להכריז על עונה פיננסית / עונת בנייה בחיים.

Smurk אמר:

אף אחד לא באמת חושב על זה, אבל למה אנחנו נותנים משמעות לפותחי נושאים אם לא בשביל לתלות תקוות?

David אמר:
Judokan אמר:
דחיפה של סוכן, לא מועמד באמת.
רק הבוקר דווח כמועמד לבאר שבע

קניאס רושם לי שהוא כן מעומד ו שהמעודון רוצה אותו עוד לפני שהוא הוצע לב״ש

אה, טוב - אם קניאס אמר. אנחנו עדיין מחכים לחלוץ היהודי עם 20 גולים בגרמניה.

מה אנחנו באמת מגלים כאן?
שאותו סוכן שדוחף את סלסטיאן דוחף גם את מסידיאן - וכנראה שה"עיתונאים" שנמצאו איתו בקשר זה קניאס וגולדשטיין שבולעים את זה.

ברק.י אמר:
Smurk אמר:

אף אחד לא באמת חושב על זה, אבל למה אנחנו נותנים משמעות לפותחי נושאים אם לא בשביל לתלות תקוות?
חבל על הלב שלך ידידי. למה לתת לו לפתח תקוות ולהישבר

אגב אנחנו קוטלים את אפוק אבל חשוב לציין שאם הסורינאמי באמת מועמד, מדובר על שחקן מהנושא סקאוטינג שהוא פתח.

Smurk אמר:
אגב אנחנו קוטלים את אפוק אבל חשוב לציין שאם הסורינאמי באמת מועמד, מדובר על שחקן מהנושא סקאוטינג שהוא פתח.
נראה לי מה שעושים זה להכנס לנושא שלו, לקחת שחקן ולעשות עליו כתבה כאילו הוא מועמד ואנחנו נדלקים סתם

Smurk אמר:

עלה לפני אפוק.

SaTla אמר:
Smurk אמר:
נראה לי מה שעושים זה להכנס לנושא שלו, לקחת שחקן ולעשות עליו כתבה כאילו הוא מועמד ואנחנו נדלקים סתם
אין מנוס מלהעביר את הנושא לג'ונגל

Apoc אמר:
מה איכפת לי מי שיחליף אותי יקבל פושים של אצילי עזב סבע עזב אבופאני עזב ג'וש חתם באיי סיישל וכו' שיהיה לו לבריאות
לתת למישהו לפתוח עכשיו נושא, זה כמו לתת לדגו לאמן.
כל החרא יפול עליו ואז יהיה קל להאשים אותו.

Kaka אמר:
Smurk אמר:

עלה לפני אפוק.
עלה בזכות אלירן סלב
FxtoQZHWAAEIiBR

Smurk אמר:
ברק.י אמר:
Smurk אמר:

חבל על הלב שלך ידידי. למה לתת לו לפתח תקוות ולהישבר

צחקתי... ברור שזה אבוד כבר.
התקווה היחידה שבאמת יש לי כרגע זה שאלברמן יודע מה הוא עושה מאחורי הקלעים ושביולי כולנו כאן נדבר אחרת. בנוגע לכל מה שכבר פורסם אין לי שביב של תקווה לטוויסט בעלילה.

אלברמן חפר לעצמו בור כל כך גדול שאני בספק שהוא מסוגל בכלל לצאת ממנו מבחינת חוקי הפיזיקה

SaTla אמר:
Kaka אמר:
Smurk אמר:

עלה לפני אפוק.
עלה בזכות אלירן סלב
FxtoQZHWAAEIiBR

ייאמר לזכותו שהוא צודק הפעם

SaTla אמר:
Smurk אמר:
SaTla אמר:
עלה בזכות אלירן סלב
FxtoQZHWAAEIiBR

ייאמר לזכותו שהוא צודק הפעם
הבן אדם זורק כל שם אפשרי וכתבים מעתיקים ממנו, איך הוא פוגע?
לא מבחינת הפרסום שהוצעו. אלה שחקנים שהוא עלה בפינת סקאוטינג שלו ואחכ עלו כשמות בארץ.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה