• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
NOSFERATU ZODD אמר:
כובע קש אמר:
זאת תיהיה טעות להשאיר את חלאיילי בסגל, לשחק כל משחק 90 דקות בעפולה יתרום לו הרבה יותר מאשר לקבל פירורי דקות אצלנו

לדעתי אחרי המונדיאליטו יהיה לו ביקוש בליגת העל.

אם הוא ימצא קבוצה בליגת העל שתבנה עליו אז בכלל טוב

אנשים מדברים ברצינות על לבנות את החוד בעונה הבאה על דין דוד, חלוץ בן 21 עם גול אחד בעונה שעברה מפנדל וחלוץ בן 18. זה מתכון להתרסקות מפוארת

Shocking4U אמר:
אנשים מדברים ברצינות על לבנות את החוד בעונה הבאה על דין דוד, חלוץ בן 21 עם גול אחד בעונה שעברה מפנדל וחלוץ בן 18. זה מתכון להתרסקות מפוארת

דין הוכיח בשנתיים האחרונות שאי אפשר לבנות עליו כחלוץ הבכיר, שוראנוב אף אחד לא באמת יודע מה נקבל ממנו וחלאיילי בכלל לא חלוץ

יענקלה רץ לשים גם לשיבלי עכשיו סעיף שחרור נמוך בחוזה

המחליף של סבע לפי דודו בזק

כובע קש אמר:
Shocking4U אמר:

דין הוכיח בשנתיים האחרונות שאי אפשר לבנות עליו כחלוץ הבכיר, שוראנוב אף אחד לא באמת יודע מה נקבל ממנו וחלאיילי בכלל לא חלוץ
נכון ולכן זה הזוי שאני שומע את הדיבור הזה. אנשים מתלהבים יותר מדי מכדורגל צעירות וחושבים שצריך להמר על עונה שלמה בגלל זה

לא צריך להמר אבל מעדיף לתת להם דקות מאשר לציבוטה, עובדתית רוב השחקנים שהשאלנו לא באמת חזרו טובים יותר.
ב20ֶ שנה לתת רק את דקל כדוגמא שהוא גם שחקן בינוני בשיאו זה אומר מספיק..

כובע קש אמר:
Shocking4U אמר:

לא חושב שמישהו מדבר על זה ברצינות.
אבל זה לא שבעונה האחרונה היה יותר טוב עם פיירו, וכמו שזה נראה כרגע - גם בעונה הבאה אנחנו הולכים לעונה בלי חלוץ.

אליאור אמר:
כובע קש אמר:
Shocking4U אמר:

לא חושב שמישהו מדבר על זה ברצינות.
אבל זה לא שבעונה האחרונה היה יותר טוב עם פיירו, וכמו שזה נראה כרגע - גם בעונה הבאה אנחנו הולכים לעונה בלי חלוץ.
אוהדים כבר מדברים על זה ברצינות ותהיה בטוח שהמועדון ישמח לשיתוף פעולה מצד הקהל כדי להעביר מהלך כזה ובתדרוכים של דודו בנושא יתחילו כבר מחר

במקום להביא דוידות וציבוטות משוק הכרמל יש לנו פה 2 ילדים מהבית רעבים עם כדורגל לא פחות מהגנריים בליגה ובטח שלא פחות מהנוער האוברייטד שמגדלים הצהבת
הייתי שם אול אין על שניהם במיוחד על שיבלי

אגב פיינגולד שחקן שחקן... אפשר לוותר על רז מאיר לדעתי

ToniKroos אמר:
במקום להביא דוידות וציבוטות משוק הכרמל יש לנו פה 2 ילדים מהבית רעבים עם כדורגל לא פחות מהגנריים בליגה ובטח שלא פחות מהנוער האוברייטד שמגדלים הצהבת
הייתי שם אול אין על שניהם במיוחד על שיבלי

הם פרוספקטים מעולים. וגם יש עוד כמה בעפולה.

אבל כרגע הם לא מספיק מוכנים להוביל.

יענקלה חייב לעשות מהלך על תורגמן שבשנת חוזה, לגנוב אותו ולשים לו סעיף שחרור נמוך

ToniKroos אמר:
אם כבר מישהו מהנבחרת אז לדעתי יש סיכוי שהוא יותר טוב מאלימלך

Shocking4U אמר:
ToniKroos אמר:

עד מתי הוא חתום?
זכור לי כתבות שהוא רוצה לצאת לאירופה.
לדעתי יעשה לנו סוף.

די עם העפולה הזה, עפולה זה פתרון לשחקנים אצלינו שלא מספיק טובים לליגה הראשונה ושישחקו שם במקום להיות חריגי גיל ולשרוף שנים בנוער סתם כמו מאור לוי.
אנשים פה שכחו כמה פעמים שיתפו פה ילדים בהרכב של הבוגרת והם תרמו, בעונת הקיזוז עשינו שיא נקודות+ העפלה לצמפיונס עם גולסה כיאל וגאדיר שהיו ילדים בהרכב לא חושב שישבלי וחלאילי נופלים מהם כפרוספקטים.

אי אפשר באמת לבנות על כל הצעירים ביחד להרכב, אבל אולי דווקא בגלל המצב שלנו, לזרוק אחד מהם למים פעם אחת, אולי יצמח לנו רפאלוב הבא או משהו. דווקא שיבלי הזה נראה נחמד

אליאור אמר:
Smurk אמר:
מקווה שזה רציני ולא עוד שחקן שמשחק בנו כדי להשיג עסקה טובה יותר.

לא נראה כזה פרופיל מרשים כמחליף לאצילי אחרי שהכנסת כבר 2 מיליון יורו מהמכירה שלו. ועוד הוא מועמד גם לבאר שבע. אני מצפה למישהו בפרופיל גבוה יותר.
איזה פרופיל בדיוק נראה לך שיגיע?

אם רוצים לשלב שחקן מהנוער שיבחרו אחד מבין שיבלי, חלאילי או פיינגולד. אי אפשר לזרוק את כולם ביחד לסגל.

NOSFERATU ZODD אמר:
Shocking4U אמר:
ToniKroos אמר:

עד מתי הוא חתום?
לדעתי יעשה לנו סוף.

אני לא בטוח אבל אני חושב שיש מצב שהוא מסיים בסוף השנה. יש לו סוכן טוב, אותו הסוכן שהוציא את ליידנר לאולימפיאקוס.

Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
Shocking4U אמר:

עד מתי הוא חתום?
לדעתי יעשה לנו סוף.

אני לא בטוח אבל אני חושב שיש מצב שהוא מסיים בסוף השנה. יש לו סוכן טוב, אותו הסוכן שהוציא את ליידנר לאולימפיאקוס.

כן אני לא אתפלא.
רק אצלנו שחקנים אחרי נוער מסיימים חוזה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה