NOSFERATU ZODD אמר:כובע קש אמר:זאת תיהיה טעות להשאיר את חלאיילי בסגל, לשחק כל משחק 90 דקות בעפולה יתרום לו הרבה יותר מאשר לקבל פירורי דקות אצלנו
לדעתי אחרי המונדיאליטו יהיה לו ביקוש בליגת העל.
אם הוא ימצא קבוצה בליגת העל שתבנה עליו אז בכלל טוב
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
NOSFERATU ZODD אמר:כובע קש אמר:זאת תיהיה טעות להשאיר את חלאיילי בסגל, לשחק כל משחק 90 דקות בעפולה יתרום לו הרבה יותר מאשר לקבל פירורי דקות אצלנו
לדעתי אחרי המונדיאליטו יהיה לו ביקוש בליגת העל.
Shocking4U אמר:אנשים מדברים ברצינות על לבנות את החוד בעונה הבאה על דין דוד, חלוץ בן 21 עם גול אחד בעונה שעברה מפנדל וחלוץ בן 18. זה מתכון להתרסקות מפוארת
נכון ולכן זה הזוי שאני שומע את הדיבור הזה. אנשים מתלהבים יותר מדי מכדורגל צעירות וחושבים שצריך להמר על עונה שלמה בגלל זהכובע קש אמר:Shocking4U אמר:אנשים מדברים ברצינות על לבנות את החוד בעונה הבאה על דין דוד, חלוץ בן 21 עם גול אחד בעונה שעברה מפנדל וחלוץ בן 18. זה מתכון להתרסקות מפוארת
דין הוכיח בשנתיים האחרונות שאי אפשר לבנות עליו כחלוץ הבכיר, שוראנוב אף אחד לא באמת יודע מה נקבל ממנו וחלאיילי בכלל לא חלוץ
כובע קש אמר:Shocking4U אמר:אנשים מדברים ברצינות על לבנות את החוד בעונה הבאה על דין דוד, חלוץ בן 21 עם גול אחד בעונה שעברה מפנדל וחלוץ בן 18. זה מתכון להתרסקות מפוארת
דין הוכיח בשנתיים האחרונות שאי אפשר לבנות עליו כחלוץ הבכיר, שוראנוב אף אחד לא באמת יודע מה נקבל ממנו וחלאיילי בכלל לא חלוץ
אוהדים כבר מדברים על זה ברצינות ותהיה בטוח שהמועדון ישמח לשיתוף פעולה מצד הקהל כדי להעביר מהלך כזה ובתדרוכים של דודו בנושא יתחילו כבר מחראליאור אמר:כובע קש אמר:Shocking4U אמר:אנשים מדברים ברצינות על לבנות את החוד בעונה הבאה על דין דוד, חלוץ בן 21 עם גול אחד בעונה שעברה מפנדל וחלוץ בן 18. זה מתכון להתרסקות מפוארת
לא חושב שמישהו מדבר על זה ברצינות.
אבל זה לא שבעונה האחרונה היה יותר טוב עם פיירו, וכמו שזה נראה כרגע - גם בעונה הבאה אנחנו הולכים לעונה בלי חלוץ.
ToniKroos אמר:במקום להביא דוידות וציבוטות משוק הכרמל יש לנו פה 2 ילדים מהבית רעבים עם כדורגל לא פחות מהגנריים בליגה ובטח שלא פחות מהנוער האוברייטד שמגדלים הצהבת
הייתי שם אול אין על שניהם במיוחד על שיבלי
אם כבר מישהו מהנבחרת אז לדעתי יש סיכוי שהוא יותר טוב מאלימלךToniKroos אמר:אגב פיינגולד שחקן שחקן... אפשר לוותר על רז מאיר לדעתי
Shocking4U אמר:אם כבר מישהו מהנבחרת אז לדעתי יש סיכוי שהוא יותר טוב מאלימלךToniKroos אמר:אגב פיינגולד שחקן שחקן... אפשר לוותר על רז מאיר לדעתי
איזה פרופיל בדיוק נראה לך שיגיע?אליאור אמר:Smurk אמר:מקווה שזה רציני ולא עוד שחקן שמשחק בנו כדי להשיג עסקה טובה יותר.
לא נראה כזה פרופיל מרשים כמחליף לאצילי אחרי שהכנסת כבר 2 מיליון יורו מהמכירה שלו. ועוד הוא מועמד גם לבאר שבע. אני מצפה למישהו בפרופיל גבוה יותר.
NOSFERATU ZODD אמר:Shocking4U אמר:אם כבר מישהו מהנבחרת אז לדעתי יש סיכוי שהוא יותר טוב מאלימלךToniKroos אמר:אגב פיינגולד שחקן שחקן... אפשר לוותר על רז מאיר לדעתי
עד מתי הוא חתום?
זכור לי כתבות שהוא רוצה לצאת לאירופה.
לדעתי יעשה לנו סוף.
Shocking4U אמר:NOSFERATU ZODD אמר:Shocking4U אמר:אם כבר מישהו מהנבחרת אז לדעתי יש סיכוי שהוא יותר טוב מאלימלך
עד מתי הוא חתום?
זכור לי כתבות שהוא רוצה לצאת לאירופה.
לדעתי יעשה לנו סוף.
אני לא בטוח אבל אני חושב שיש מצב שהוא מסיים בסוף השנה. יש לו סוכן טוב, אותו הסוכן שהוציא את ליידנר לאולימפיאקוס.