ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
itaybenji אמר:אני חושב שלהביא זר אחד לכנף זה סביר לחלוטין בהנחה והוא שובר שוויון אמיתי
למה בעונת צ'מפיונס הביאו גם את סק וגם את באטובינסיקה?itaybenji אמר:אני חושב שלהביא זר אחד לכנף זה סביר לחלוטין בהנחה והוא שובר שוויון אמיתי
בושה אם זה נכוןSmurk אמר:ניסן טוען שיגיע רק עוד זר אחד
Smurk אמר:ניסן טוען שיגיע רק עוד זר אחד
אתמול הוא אמר 2 ולפני יומיים 1, אין להם מושגSmurk אמר:ניסן טוען שיגיע רק עוד זר אחד
Judokan אמר:itaybenji אמר:אני חושב שלהביא זר אחד לכנף זה סביר לחלוטין בהנחה והוא שובר שוויון אמיתי
יש לנו שתי עמדות לזר. להביא רק אחת זה להגיד קבל עם ועדה שאנחנו יותר פוחדים שמשהו לא יסתדר מאשר לרצות להצליח.
אפילו נגיד שהם לא מוצאים שניים שבטוח ישדרגו. אז תחתימו אחד שאתם לא בטוחים לגביו בחוזה נוח.
מה עניין שמיטה אצל הר סיני?itaybenji אמר:Judokan אמר:itaybenji אמר:אני חושב שלהביא זר אחד לכנף זה סביר לחלוטין בהנחה והוא שובר שוויון אמיתי
יש לנו שתי עמדות לזר. להביא רק אחת זה להגיד קבל עם ועדה שאנחנו יותר פוחדים שמשהו לא יסתדר מאשר לרצות להצליח.
אפילו נגיד שהם לא מוצאים שניים שבטוח ישדרגו. אז תחתימו אחד שאתם לא בטוחים לגביו בחוזה נוח.
בעולם אידיאלי אני מסכים איתך אבל בעולם הרכש של מכבי חיפה, אני מעדיף שינסו להשקיע כמה שיותר כדי להביא שובר שוויון (לא שזה עבד משהו בעבר) מאשר למלא את המכסות בזרים לא מספיק איכותיים
מבחינתי בכר ואלברמן צריכים להגיד ליעקב או לאור למי שזה לא יהיה, אנחנו צריכים שובר שוויון להרכב, שחרר לנו כסף כדי להביא אחד כזה, הזר השני כבר פחות קריטי
KevinDurant אמר:למה בעונת צ'מפיונס הביאו גם את סק וגם את באטובינסיקה?itaybenji אמר:אני חושב שלהביא זר אחד לכנף זה סביר לחלוטין בהנחה והוא שובר שוויון אמיתי
אתה יכול להתחייב על מישהו שהוא שובר שוויון אמיתי? צריך להביא 2 זרים איכותיים לכנף, המאמן לא מאמין (בצדק) בשחקני הכנף שלו
שוב אני אצטט ואגיד, מה הקשר בין הדברים? אם אתה מביא 2 אז הם פשרה ואם 1 אז זה איכותי?itaybenji אמר:KevinDurant אמר:למה בעונת צ'מפיונס הביאו גם את סק וגם את באטובינסיקה?itaybenji אמר:אני חושב שלהביא זר אחד לכנף זה סביר לחלוטין בהנחה והוא שובר שוויון אמיתי
אתה יכול להתחייב על מישהו שהוא שובר שוויון אמיתי? צריך להביא 2 זרים איכותיים לכנף, המאמן לא מאמין (בצדק) בשחקני הכנף שלו
עם הזמן שעובר מרגיש שהקיץ ההוא היה הבלחה חד פעמית, ברור שאם אפשר להביא 2 איכותיים אז עדיף אבל זה לא מרגיש ככה, צריך להתעקש על אחד שרוצים שהוא שובר שוויון ולא להתפשר על ספאסים למיניהם
אם אפשר להביא 2 שוברי שוויון איכותיים אז בטח אבל אני לא רואה את יענקי משחרר סכומים בשביל זה
מאוד יפתיע אותי אם נסיים עם 6 זריםApoc אמר:Smurk אמר:ניסן טוען שיגיע רק עוד זר אחד
אגיד את המשפט הקבוע שלי בחלון הזה
אם אנחנו מסיימים חלון עם פחות מ6 זרים רשומים בסגל, זו חתיכת אמירה
itaybenji אמר:Judokan אמר:itaybenji אמר:אני חושב שלהביא זר אחד לכנף זה סביר לחלוטין בהנחה והוא שובר שוויון אמיתי
בעולם אידיאלי אני מסכים איתך אבל בעולם הרכש של מכבי חיפה, אני מעדיף שינסו להשקיע כמה שיותר כדי להביא שובר שוויון (לא שזה עבד משהו בעבר) מאשר למלא את המכסות בזרים לא מספיק איכותיים
מבחינתי בכר ואלברמן צריכים להגיד ליעקב או לאור למי שזה לא יהיה, אנחנו צריכים שובר שוויון להרכב, שחרר לנו כסף כדי להביא אחד כזה, הזר השני כבר פחות קריטי
KevinDurant אמר:שוב אני אצטט ואגיד, מה הקשר בין הדברים? אם אתה מביא 2 אז הם פשרה ואם 1 אז זה איכותי?itaybenji אמר:KevinDurant אמר:למה בעונת צ'מפיונס הביאו גם את סק וגם את באטובינסיקה?
עם הזמן שעובר מרגיש שהקיץ ההוא היה הבלחה חד פעמית, ברור שאם אפשר להביא 2 איכותיים אז עדיף אבל זה לא מרגיש ככה, צריך להתעקש על אחד שרוצים שהוא שובר שוויון ולא להתפשר על ספאסים למיניהם
אם אפשר להביא 2 שוברי שוויון איכותיים אז בטח אבל אני לא רואה את יענקי משחרר סכומים בשביל זה
ברעיון אתה צודק, במציאות זה שטות.itaybenji אמר:KevinDurant אמר:שוב אני אצטט ואגיד, מה הקשר בין הדברים? אם אתה מביא 2 אז הם פשרה ואם 1 אז זה איכותי?itaybenji אמר:עם הזמן שעובר מרגיש שהקיץ ההוא היה הבלחה חד פעמית, ברור שאם אפשר להביא 2 איכותיים אז עדיף אבל זה לא מרגיש ככה, צריך להתעקש על אחד שרוצים שהוא שובר שוויון ולא להתפשר על ספאסים למיניהם
ברור שלא בהכרח אבל לתחושתי יהיה יותר פשוט לגרום ליענקלה לשחרר כסף בשביל שחקן איכותי אחד, וזה גם מספיק טוב כדי להיות ההבדל בין הרכב של אליפות להרכב של מקום 2.
בסוף בעיני איכות ברוב המוחלט של המקרים זה פונקציה של כסף ואם רוצים שני זרים איכותיים יהיה יותר קשה לגרום ליענקלה ללכת על זה ואז הסבירות שיתפשרו עולה.
Judokan אמר:itaybenji אמר:Judokan אמר:יש לנו שתי עמדות לזר. להביא רק אחת זה להגיד קבל עם ועדה שאנחנו יותר פוחדים שמשהו לא יסתדר מאשר לרצות להצליח.
כל הרעיון של "זר שובר שוויון" בעיניי הוא חשיבה לא נכונה.
אז נגיד שנשקיע יותר בזר - יש ערובה שהוא יצליח? כבר היו לנו שוברי שוויון כביכול שלא הצליחו, והזר שבאמת היה שובר השוויון הכי גדול שלנו לא דרש השקעה מסיבית להחתמה שלו.
מה שמכבי חיפה צריכה לעשות לפני כל דיבורי שובר השוויון זה את המינימום המתבקש מקבוצה: למלא את מכסת הזרים שלה. ואז גם הסבירות שבאמת נפגע בזר שם תעלה, ובמקרה הרע יהיה לנו עוד שחקן לא רע בסגל
KevinDurant אמר:ברעיון אתה צודק, במציאות זה שטות.itaybenji אמר:KevinDurant אמר:שוב אני אצטט ואגיד, מה הקשר בין הדברים? אם אתה מביא 2 אז הם פשרה ואם 1 אז זה איכותי?
ברור שלא בהכרח אבל לתחושתי יהיה יותר פשוט לגרום ליענקלה לשחרר כסף בשביל שחקן איכותי אחד, וזה גם מספיק טוב כדי להיות ההבדל בין הרכב של אליפות להרכב של מקום 2.
בסוף בעיני איכות ברוב המוחלט של המקרים זה פונקציה של כסף ואם רוצים שני זרים איכותיים יהיה יותר קשה לגרום ליענקלה ללכת על זה ואז הסבירות שיתפשרו עולה.
מכבי חיפה יכולים להביא 2 שחקני ב3 מיליון יורו אבל לא תביא שחקן ב2.5 וגם לא ב3
היא תביא 2 שחקנים ב450 אלף יורו שכר ולא תביא שחקן ב700.
אפשר להתווכח, אבל זה עובדהitaybenji אמר:KevinDurant אמר:ברעיון אתה צודק, במציאות זה שטות.itaybenji אמר:ברור שלא בהכרח אבל לתחושתי יהיה יותר פשוט לגרום ליענקלה לשחרר כסף בשביל שחקן איכותי אחד, וזה גם מספיק טוב כדי להיות ההבדל בין הרכב של אליפות להרכב של מקום 2.
מכבי חיפה יכולים להביא 2 שחקני ב3 מיליון יורו אבל לא תביא שחקן ב2.5 וגם לא ב3
היא תביא 2 שחקנים ב450 אלף יורו שכר ולא תביא שחקן ב700.
החלק המודגש הוא מה שבעייתי במועדון שלנו, זה מה שצריך כדי לעלות לשלב הבא כמועדון
Smurk אמר:ניסן טוען שיגיע רק עוד זר אחד