• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
לא מידיעה אבל חושב שגם הוא לא יגיע. הזר שיגיע יהיה כמו פדראו שנשמע שסיכם כשהוא כבר עוד שנייה על המטוס
לגבי במבה מאתמול

למקין פספוס גדול שלנו. העיקר השופרות מפמפמים שזה לא ריאלי כשהיה ברור ששחטאר מחפשת להיפטר ממנו

כנראה שזה הכי טוב שיכולנו לבקש הקיץ הזה. אין לי תלונות. הוא נראה בסדר גמור בסרטונים והכי חשוב הוא שחקן שבגרף עלייה.
אמנם מגיע מליגה לא איכותית כל כך שזה סימן שאלה, אבל צריך לקחת בחשבון מנגד ששולם עליו הרבה כסף שזה כן מעיד על פוטנציאל ואיכות מבחינת שווי שוק.

סך הכל אני מרוצה.

העובדה היחידה שאפשר להגיד על סברינה זה שמכל המועמדים בכר מכיר אותו כנראה הכי טוב, התכונן אליו בעבר וראה אותו משחק (גם שיחק בדרבי שהביא לפיטורין שלו)

הפחד הכי גדול שלי זה כתבות עם נתכו על סברינה ״אם רק במכבי חיפה יאמינו בו״ סטייל קאיו

https://www.one.co.il/Article/24-25/1,1,4,59002/471699.html?ref=hp

כתבה הכי מוזמנת שיש
תראו כמה יעקב שופך

Liberman אמר:
https://www.one.co.il/Article/24-25/1,1,4,59002/471699.html?ref=hp

כתבה הכי מוזמנת שיש
תראו כמה יעקב שופך
הפוך.

זה כתבה כדי להשחיר את אלברמן

אין לכתבה הזו משמעות. בכל העולם ובכל קבוצה יש נפילות והרבה הוצאות על שחקנים שאין איך להיפטר מהם אחר כך אז משאילים אותם כדי לפחות לחסוך את המשכורת.

כמובן שזה לא מוריד מהכישלון של הזרים שהגיעו לכאן בקיץ הקודם, אבל זה כבר סיפור אחר.

מועמד לפי הסלב
https://www.transfermarkt.com/kilian-bevis/profil/spieler/608430

שלמה וויס - קאדר במבה כרגע לא על המדף מבחינת המועדון.

מצוין לדעתי שיכוונו לשחקנים עם מספרים וצעירים יותר

אגב סברינה לפי הדיווחים קבוצות מהליגה האיטלקית התעניינו בו בעבר לא מדובר פה על שואו שלודוגרץ ניסו להפטר ממנו או שימיץ שהיה רע באיטליה.

Smurk אמר:
לפי וייס יש עוד פרטים לסגור מול סברינה

מה יש כבר לסגור אם התנאים שלו סגורים על פי הכתב גולדשטיין?

האמת משעשע לראות כמה הכתבים הישראלים חסרי מושג בכל הנוגע לזרים. הם מוזנים נטו מסוכנים וברגע שזה סוכנים זרים הם תלויים לגמרי בגחמות של כתבים זרים

בנוגע לבמבה, לפני שהשם שלו עלה אתמול היה דיווח שהוא "סירב למכבי ת"א".
אחר כך עלה הדיווח שהוא מועמד חזק למכבי חיפה.
אני הסקתי מכך שהוא סירב לנו והתבלבלו כרגיל בינינו למכבי ת"א והסדר הכרונולוגי בו הדיווחים יצאו החוצה גם התבלבל.
כלומר הוא קיבל הצעה, אמר לא רוצה לישראל או משהו בסגנון, וסירב לנו.
לא חושב שהוא מועמד יותר החל מאתמול, כמו הצרפתי ההוא שסירב לנו יותר מוקדם.

סברינה כנראה האופציה החמישית או שישית ברשימה.
מאוד מקווה שהוא כבר באמת יגיע.

עוד מילה על התקשורת:
מביך מה שנהיה פה מהבחינה של סיקור מועמדים בקיץ.
פעם את כתבות הצבע היו עושים רק אחרי ששחקן כבר חתם בקבוצה ולפני משחק רשמי חשוב ראשון שלו בהרכב ולפעמים גם אחרי.
היום עושים כתבת צבע ככתבת שער של כל הערוצים המובילים על כל פישר שרק השם שלו נזרק בהקשר של הקבוצה.
מספרים לי את כל הסיפור חיים של בן אדם שיכול מאוד להיות שתוך 24 שעות נזרק לתהום הנשייה ולא נשמע עליו יותר בחיים, פעם אחר פעם, שמונים פעם בחלון.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה