• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
דואגים מחיזוק? במכבי משכנעים את חרמש להישאר בטיעון שיהיה שחקן רוטציה.

מתקשה לחשוב על מנהלים מקצועיים שעשו 2 חלוני העברות קיץ כל כך גרועים כמו אלברמן. זה לדעתי תקדימי.

יש עוד 3 ימים לחלון בMLS (למועדונים בארה"ב) אז מניח שנדע בקרוב אם דינדה עוזב או שזה סתם תעלול סוכנים

Smurk אמר:
וייס עם כתבה שעדיין לא ויתרנו על נהואל

27431i3376207876EAC780

Shocking4U אמר:
מתקשה לחשוב על מנהלים מקצועיים שעשו 2 חלוני העברות קיץ כל כך גרועים כמו אלברמן. זה לדעתי תקדימי.

יצחקי?

כובע קש אמר:
Shocking4U אמר:

יצחקי?
לדעתי 2 החלונות האחרונים שלנו יותר גרועים. לקחו קבוצה ופירקו לה את האמאמא. ההתנהלות פושעת לא רק ברכש אלא גם בעזיבות, חוסר חידוש חוזים, ניהול פציעות וכו׳. פשוט חרפה

Judokan אמר:
Smile אמר:
פשכצקי פרסם ש2 זרים "התחרטו" אחרי הסיכום.
או שזה חרטוט, או שעובדים בשקט כזה שהשמות לא עלו בתקשורת אפילו.
מעניין

בטח, זה בכלל לא תדרוך מתוזמן מהמועדון.
מפתיע שלא הוסיפו גם שאלה היו זרים שטרם נראו בארץ

זו לא הכתבה האחרונה שאנחנו נראה הקיץ בהקשר הזה ובטח גם יעשו מסיבת עיתונאים לקראת סוף החלון שיגידו ששחקנים היו סגורים ועוד כל מיני זיוני מוח

עשה טעות בכר שחזר לפה, היה עדיף שיזכרו אותו כמלך מאשר שיבזו אותו ככה יענקלה ואלברמן

ToniKroos אמר:
עשה טעות בכר שחזר לפה, היה עדיף שיזכרו אותו כמלך מאשר שיבזו אותו ככה יענקלה ואלברמן

אוי. מכבי חיפה שלנו מבזה את הקדוש ברק בכר, סליחה הוד מעלתו ברק, תודה שאתה בכלל יורק לכיוון שלנו

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
Shocking4U אמר:

יצחקי?
לדעתי 2 החלונות האחרונים שלנו יותר גרועים. לקחו קבוצה ופירקו לה את האמאמא. ההתנהלות פושעת לא רק ברכש אלא גם בעזיבות, חוסר חידוש חוזים, ניהול פציעות וכו׳. פשוט חרפה

אני חושב שהכי מרגיז בחלונות האלו זה הזחיחות והיהירות. על נסיון לא מוצלח אפשר לסלוח, על יהירות פחות (״ברק עוזב אבל אני נשאר״, ״בכסף שאנחנו חוסכים על בכר ובמקום מביאים את דגו נדע להשקיע בשחקנים ולבנות מעטפת״).

גם בהבאה של בכר לדעתי ישנו אלמנט יהיר כי חושבים שבכר לבדו יסדר את הפאזל ויצליח יש מאין, גם אם אין סגל טוב דיו.

העובדות הן שבמשך שנה וחצי איבדנו את העוגנים שלנו: נטע, פאני, שרי, אצילי, דילן, כהן, חלאיילי. לא הגיעו מחליפים ראויים במקומם, גם אם פה ושם הצליחו לאלתר (בעיקר במזל ולא בתכנון מחושב).

זה טבעי שהצלחה של קבוצה בקנה מידה שלנו גורמת לשינוי בסגל השחקנים, אבל היו (ועדיין) חייבים להגיע מחליפים ראויים שיידעו להיכנס לנעלי אלו שעזבו.

יענקל'ה כבר בגיל שמגיעים למשרד ב11 עושים סיבוב לחפור לאנשים בשכל על דברים שלא קשורים לעבודה וחוזרים הביתה ב13 כי לא רוצים לצאת לפנסיה
אני לא יכול לבוא אליו בהאשמות על כלום

אלברמן זה בושה שהוא מורח את זה עוד ועוד ולא מתפטר כבר

Shocking4U אמר:
אם מוכרים את דין אפשר באמת לסגור את העונה

גם אם לא. יש גבול לכמה זמן אותו סגל יכול להמשיך עונה אחרי עונה ולספק את אותה תוצרת. אנחנו השנה נהיה חלשים לדעתי.

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

גם אם לא. יש גבול לכמה זמן אותו סגל יכול להמשיך עונה אחרי עונה ולספק את אותה תוצרת. אנחנו השנה נהיה חלשים לדעתי.

הלואי אותו סגל
אנחנו מינוס שרי חלאילי וקשר אחורי זר.

חזיזוש אמר:
אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

הלואי אותו סגל
אנחנו מינוס שרי חלאילי וקשר אחורי זר.

אנחנו מינוס גם השחקנים שעזבו לפני שנה. מה שאני מתכוון אליו זו נקודה שבעייתית בסגל ואף אחד לא מדבר עליה. כלומר מעבר לעזיבות ולחורים בסגל יש בעיה קשה יותר והיא שסגל שלא מרעננים במשך מספר שנים מתחיל להישחק ולהתעייף.

נראה שהסיפור עם דינדה זה חרטא של סוכנים
בכל מקרה מחרתיים נסגר החלון בארה"ב אז נפסיק לשמוע על MLSים למיניהם

אם מישהו בצוות בונה על חזיזה אפילו כשחקן רוטציה אנחנו ניפול על זה חזק, הבן אדם גמור.
בלי 2 קיצוניים חדשים לכל צד אנחנו לא נצליח העונה

כובע קש אמר:
אם מישהו בצוות בונה על חזיזה אפילו כשחקן רוטציה אנחנו ניפול על זה חזק, הבן אדם גמור.
בלי 2 קיצוניים חדשים לכל צד אנחנו לא נצליח העונה
לא רוצה להגיד שהוא גמור ומילים קשות, בטח על שחקן כמוהו שמבחינתי הוא סמל וחשוב מאוד במועדון אבל אי אפשר לבנות על שחקן שלא שיחק עונה שלמה ולהעמיס עליו ולהגיד "אתה הרכש" ולהפיל עליו הכל.

מדברים על מתיחה בירך האחורי, זה הגיע כי העמיסו עליו (באופן יחסי) במשחק באירופה כי לא היה מישהו אחר במקום לשלב אותו בהדרגה

באמת שאין שום תירוץ לקיץ הביזיוני הזה. אני 30 שנה אוהד את הקבוצה ואני לא זוכר קיץ מביש כזה. יובש מביך אלברמן חייב לשים את המפתחות.
לא רק שנחלשנו משמעותית בשנתיים האחרונות אנחנו ממש מופקרים,לא מביאים תחליפים ראויים ובונים על שחקנים פריכיות שלא מסוגלים לחבר חודש רצוף כשירים. איפה הקהל שלנו שותק כמו כבשים. העיקר לזרוק אבוקות הם יודעים יופי,אבל להגיב על הפקרות כזאת,דממה.
מסכן בכר אני במקומו מתפטר מחר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה