• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
. בדיווח נטען כי ההצעה של מכבי חיפה לקרואטי לא מספיק גבוהה ביחס למה שהשחקן מרוויח בקבוצה הקרואטית.

לא נכוןןןןןן
שחר הציע שכר נמוך? שחר שלנו?
לא יכול להיות

מישהו דאג שאין קיצוניים בקבוצה?
הנה סוף פודגראנו יהיה בסגל למשחק הקרוב ובטח ימכרו לנו גם אותו כחיזוק

יש לנו סגל פתטי
תסתכלו על ההרכב
כיוף - רמה ליגה לאומית
סונדגרן - ירד לרמה של הפועל חיפה
סק - היה גרוע בעונה שעברה
גולדברג - הבלם הישראלי הכי איכותי
מגן שמאלי - קני סייף, אין לי מה להגיד פה, תודה אלברמן
ג'אבר ועלי - רמה גבוהה יחסית
סבע - רמה גבוהה על הנייר, אבל יש אי ודאות לגבי התפקוד שלו בעונה הזו
חזיזה - יהיה על תקן נעדר
חג'ג' - שחקן טוב
דין דוד - אחלה חלוץ

כלומר, מתוך ההרכב הזה אנחנו על 5-6 שחקנים שאפשר לסמוך עליהם (גולדברג, ג'אבר, מוחמד, חג'ג', דין דוד ואולי גם סבע)

אז כל אלה שאמרו לי מה אתה משוגע אל תגזים שנתמודד על מקום 3-5, אתם מוזמנים להסתכל על העשור הקודם. גם שם תמצאו 5-6 שחקנים איכותיים בסגל וכל השאר סימני שאלה או שחקנים פח.

שחר היה צריך להתחנן לאצילי שיגיע לפה, לשים את הכסף לרשות המיסים ולהציע לו 650 בעונה. במקום זה הציעו לו על פי פרסומים פחות ממה שהוא מקבל בקפריסין.

ואיפה שוער נורמלי, איפה מגן שמאלי שהיה צריך להיות פה כבר אתמול, איפה מגן ימני שגם שם יש לנו בעיה. יש ישראלים שהיה אפשר להביא כדי לרכך את המכות שהסגל הזה חוטף. לא מצליחים להביא זרים, סבבה, אז תחזקו בעמדות שבהן יש ישראלים שהם טובים יותר ממה שיש לנו כרגע. במקום זה אנחנו שומעים סיפורים על נהואל (לדעתי הוא סתם פיקציה ואין באמת אדם כזה) או על איזה שחקן מדינמו זאגרב.

אליאור אמר:
יש לנו סגל פתטי
תסתכלו על ההרכב
כיוף - רמה ליגה לאומית
סונדגרן - ירד לרמה של הפועל חיפה
סק - היה גרוע בעונה שעברה
גולדברג - הבלם הישראלי הכי איכותי
מגן שמאלי - קני סייף, אין לי מה להגיד פה, תודה אלברמן
ג'אבר ועלי - רמה גבוהה יחסית
סבע - רמה גבוהה על הנייר, אבל יש אי ודאות לגבי התפקוד שלו בעונה הזו
חזיזה - יהיה על תקן נעדר
חג'ג' - שחקן טוב
דין דוד - אחלה חלוץ

כלומר, מתוך ההרכב הזה אנחנו על 5-6 שחקנים שאפשר לסמוך עליהם (גולדברג, ג'אבר, מוחמד, חג'ג', דין דוד ואולי גם סבע)

אז כל אלה שאמרו לי מה אתה משוגע אל תגזים שנתמודד על מקום 3-5, אתם מוזמנים להסתכל על העשור הקודם. גם שם תמצאו 5-6 שחקנים איכותיים בסגל וכל השאר סימני שאלה או שחקנים פח.

שחר היה צריך להתחנן לאצילי שיגיע לפה, לשים את הכסף לרשות המיסים ולהציע לו 650 בעונה. במקום זה הציעו לו על פי פרסומים פחות ממה שהוא מקבל בקפריסין.

ואיפה שוער נורמלי, איפה מגן שמאלי שהיה צריך להיות פה כבר אתמול, איפה מגן ימני שגם שם יש לנו בעיה. יש ישראלים שהיה אפשר להביא כדי לרכך את המכות שהסגל הזה חוטף. לא מצליחים להביא זרים, סבבה, אז תחזקו בעמדות שבהן יש ישראלים שהם טובים יותר ממה שיש לנו כרגע. במקום זה אנחנו שומעים סיפורים על נהואל (לדעתי הוא סתם פיקציה ואין באמת אדם כזה) או על איזה שחקן מדינמו זאגרב.

בגדול צודק, כמה תיקונים.
אתה בונה על חג'ג' יותר מדי- פוטנציאל וכו' אבל עדיין לא קרע זוג נעליים באופן רציף.
מגן ימני - לא בעיה קריטית כרגע- גם אם סונדגרן בירידה.
הבעיות הגדולות שלנו-שוער, בכנפיים אין כלום, מגן שמאלי, סגל לא מאוזן, חלק מהסגל בתחושות שובע.

הנה נהואל הודח. מחר תעלה כתבה שתעשה פנייה לפולנים

ראיתי 2 קרבות פנדלים ארוכים, מעל 10 בעיטות לכל קבוצה:
אייקס-פאו
ויסלה קרקוב- טרנבה.

אין מצב בעולם אנחנו עוברים אחת מהארבע בפנדלים.
90% מהבעיטות לחיבורים או חזק לפינות- שום סיכוי לשוערים (אחד או שניים היו פיירו)
לכל מי שמדקלם "פנדלים זה פנדלים, או "פנדלים זה מזל".
תסתכלו על הבעיטות ותלמדו- זה אימונים כמו כל דבר אחר.

dyarok אמר:
ראיתי 2 קרבות פנדלים ארוכים, מעל 10 בעיטות לכל קבוצה:
אייקס-פאו
ויסלה קרקוב- טרנבה.

אין מצב בעולם אנחנו עוברים אחת מהארבע בפנדלים.
90% מהבעיטות לחיבורים או חזק לפינות- שום סיכוי לשוערים (אחד או שניים היו פיירו)
לכל מי שמדקלם "פנדלים זה פנדלים, או "פנדלים זה מזל".
תסתכלו על הבעיטות ותלמדו- זה אימונים כמו כל דבר אחר.
צריך מזל כדי שפיירו יבקיע פנדל בהתחשב בעובדה שהבן אדם לא יודע לבעוט כדור

לפי בן דור המועדון מוכן לשלם על נהואל 2 מיליון יורו

בתוך כך, בחיפה אישרו את מועמדותו של דאריו שפיקיץ`, אבל טענו עוד כי ישנם שחקנים אליהם פנו במועדון שהם בעדיפות עליונה יותר. בכל מקרה, הדרישה של זאגרב על השחקן היא מיליון יורו רכישה כשהשחקן עצמו דורש חצי מיליון יורו לעונה.

פשכה

Smurk אמר:
בתוך כך, בחיפה אישרו את מועמדותו של דאריו שפיקיץ`, אבל טענו עוד כי ישנם שחקנים אליהם פנו במועדון שהם בעדיפות עליונה יותר. בכל מקרה, הדרישה של זאגרב על השחקן היא מיליון יורו רכישה כשהשחקן עצמו דורש חצי מיליון יורו לעונה.

פשכה

לא יודע מי זה אבל אם זה השחקן שרוצים אלו עלויות סבירות בשביל מכבי והיו צריכים כבר להריץ את זה ולא לספר לי סיפורים שזה יקר להם

Smurk אמר:
כן ברור, בזמן מלחמה הם ישימו יותר כסף משיא העברות אי פעם של המועדון.

DelPiero אמר:
Smurk אמר:

פשכה

לא יודע מי זה אבל אם זה השחקן שרוצים אלו עלויות סבירות בשביל מכבי והיו צריכים כבר להריץ את זה ולא לספר לי סיפורים שזה יקר להם
ברור. אם זה הסכומים ואלה התנאים שלו זה עסקה שהייתה נסגרת מזמן.

לא עפתי על הקרואטי. אוהדי זאגרב מדברים עליו גם רק רע

KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
כן ברור, בזמן מלחמה הם ישימו יותר כסף משיא העברות אי פעם של המועדון.

DelPiero אמר:
Smurk אמר:

פשכה

ברור. אם זה הסכומים ואלה התנאים שלו זה עסקה שהייתה נסגרת מזמן.

בטח נסגרת מזמן. מכבי ידועה בנטייה שלה לסגור דברים מהר וביעילות, ולהגיב לאירועים שמתרחשים באמצעות השקעת כסף מתאימה.
זה בכלל לא האופי של שחר להפיל עסקה משמעותית על 20 אלף יורו

נהואל
הכנף הקרואטי
מגן שמאלי זר אכזר
קשר אחורי זר על חשבון שימיץ ואנחנו על הגל.

בפועל לא יבוא כלום

הקבוצה היחידה שיש לה חורים אסטרונומיים בסגל, וכל מה שהיא מתעסקת בו זה איך ומתי לשחרר שחקנים. שימיץ', קורנו, מושאלים.

אבל העיקר שאלברמן עבר מלעבוד במרץ על לא למצוא קיצוניים ולא למצוא קשר אחורי למשימה הבאה: לא למצוא מגן שמאלי.

במועדון עובדים בשיטת ההתשה.
ככה שבסוף גם אם יחתום תואם שואו זה יעבור מתחת לרדאר כי העיקר הביאו מישהו.

אגב המלחמה כבר לא תירוץ קביל, כל הקבוצות מצליחות להחתים זרים רק מכבי חיפה לא מסוגלת.

Judokan אמר:
הקבוצה היחידה שיש לה חורים אסטרונומיים בסגל, וכל מה שהיא מתעסקת בו זה איך ומתי לשחרר שחקנים. שימיץ', קורנו, מושאלים.

אבל העיקר שאלברמן עבר מלעבוד במרץ על לא למצוא קיצוניים ולא למצוא קשר אחורי למשימה הבאה: לא למצוא מגן שמאלי.
די אחי למה אתה מבקר את הקבוצה תפסיק עם זה, אתה שונא את המועדון!!!

שבוע לפני תחילת הליגה ואני מנסה להרכיב 11 עם הסגל ולא מצליח, זה באמת מביך ברמה גבוהה.

בכר כל הקריירה שיחק 4-2-3-1 או 4-3-3 עם שחקני כנף דומיננטיים ומאלצים אותו לשחק 3-5-2 ואז גם אומרים שהוא אוהב את ה3-5-2

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:

די אחי למה אתה מבקר את הקבוצה תפסיק עם זה, אתה שונא את המועדון!!!

שבוע לפני תחילת הליגה ואני מנסה להרכיב 11 עם הסגל ולא מצליח, זה באמת מביך ברמה גבוהה.

בכר כל הקריירה שיחק 4-2-3-1 או 4-3-3 עם שחקני כנף דומיננטיים ומאלצים אותו לשחק 3-5-2 ואז גם אומרים שהוא אוהב את ה3-5-2

איך אתה מדבר יא אוהד כורסא אני הייתי במשחקים לפני שידעת מי זה יניב קטן המלך לובש 20!!!!!!!!! סכלהחיים

מספיק לראות מה קורה עם בחירת הרכב למשחק מול נתניה ממחיש כמה העונה הזו עם הסגל הזה תהיה מכה.
לא בקטע של שמות של שחקנים בודדים, אלא ביכולת לחבר הרכב מאוזן או לגוון טקטית. עם כל הכבוד ליכולת להעביר את חזיזה ממגן לקיצוני.

תומר יוספי מדווח כמי שעשוי להימכר, יכול להיות חיזוק לא רע לחלק ההתקפי, אלונה תיתן לזה יד?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה