KevinDurant
נשיא המועדון
דיברתי עם איזה אוהד והוא אמר לי שאני שונא את כל האנשים במועדון והוא התחיל להגיד לי "אתה צודק, אנחנו יורדים ליגה השנה"Judokan אמר:KevinDurant אמר:די אחי למה אתה מבקר את הקבוצה תפסיק עם זה, אתה שונא את המועדון!!!Judokan אמר:הקבוצה היחידה שיש לה חורים אסטרונומיים בסגל, וכל מה שהיא מתעסקת בו זה איך ומתי לשחרר שחקנים. שימיץ', קורנו, מושאלים.
אבל העיקר שאלברמן עבר מלעבוד במרץ על לא למצוא קיצוניים ולא למצוא קשר אחורי למשימה הבאה: לא למצוא מגן שמאלי.
שבוע לפני תחילת הליגה ואני מנסה להרכיב 11 עם הסגל ולא מצליח, זה באמת מביך ברמה גבוהה.
בכר כל הקריירה שיחק 4-2-3-1 או 4-3-3 עם שחקני כנף דומיננטיים ומאלצים אותו לשחק 3-5-2 ואז גם אומרים שהוא אוהב את ה3-5-2
איך אתה מדבר יא אוהד כורסא אני הייתי במשחקים לפני שידעת מי זה יניב קטן המלך לובש 20!!!!!!!!!![]()
מספיק לראות מה קורה עם בחירת הרכב למשחק מול נתניה ממחיש כמה העונה הזו עם הסגל הזה תהיה מכה.
לא בקטע של שמות של שחקנים בודדים, אלא ביכולת לחבר הרכב מאוזן או לגוון טקטית. עם כל הכבוד ליכולת להעביר את חזיזה ממגן לקיצוני.
זה רמת הטיעונים על זה שדרשתי מהמועדון לעמוד על הסטנדרטים שלו.
אבל כן, אתה צודק לגמרי.
עלי מורחק, ג'אבר בספק למפגש, אני מניח שנראה 3-5-2 כזה:
כיוף
שון - סק - פיינגולד
סייף/חג'ג' - אזולאי - קינדה - אלימלך
סבע
פיירו - דוד
לא הייתי מביא אותו. שחקן נחמד בגדול אבל לא בעמדה שאנחנו צריכים ולא מספיק איכותי כדי להגיד שאני מביא אותו למרות זאתsilvas אמר:תומר יוספי מדווח כמי שעשוי להימכר, יכול להיות חיזוק לא רע לחלק ההתקפי, אלונה תיתן לזה יד?