• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
כנראה הדלפה של סוכן כדי לקדם עסקה עם קבוצה אחרת
מכבי חיפה אישרו שהוא במו''מ מתקדם, זה לא הדלפה של סוכן

זה לא סותר.
הוא יכול לסכם איתנו ועדיין להתלבט אם להגיע ובינתיים הסוכן מדליף כדי להאיץ מו"מ עם קבוצה אחרת שעוד לא סוכם מולה
קיבלתי.

בדר''כ שמדברים על הדלפות של סוכן זה על "המצאות"

זה היום הכי טוב בחלון הקיץ. מה צריך יותר מזה ששחקן סיכם פה? התקרה שלנו מבחינת שמחה/התרגשות כאוהדים הקיץ הזה היא התחתית של הקיץ הקודם.

מעבירים את הזמן עד שנסראללה יחליט לירות. כל השאר: רכילות

מצד אחד, מטורף שהמועדון הכושל הזה שוב הצליח למכור שחקן בנזיד עדשים, ואז שוב ידרשו מאיתנו סכומים לא נורמלים על שחקנים. 1.1 מיליון על מגן שמאלי מהטובים שהיו בליגה, שרק האריך חוזה לא מזמן וששולם עליו כסף לפני שנתיים.
מצד שני, גם אם היינו מוכרים ב4-5 מיליון זה לא היה עוזר בכלום ולא היה מקדם לפה הבאת רכש, אז כנראה שזה לא באמת קריטי

הנושא הזה מקולל. העזיב את קורנו, סגר וזר וגרם לו לברוח. תנעלו אותו

אני מבין שלא צריך להביא כדי להגיד שהבאנו אבל יש מצב שצריך להביא כדי להעמיד 11?

Ganjot אמר:
מצד אחד, מטורף שהמועדון הכושל הזה שוב הצליח למכור שחקן בנזיד עדשים, ואז שוב ידרשו מאיתנו סכומים לא נורמלים על שחקנים. 1.1 מיליון על מגן שמאלי מהטובים שהיו בליגה, שרק האריך חוזה לא מזמן וששולם עליו כסף לפני שנתיים.
מצד שני, גם אם היינו מוכרים ב4-5 מיליון זה לא היה עוזר בכלום ולא היה מקדם לפה הבאת רכש, אז כנראה שזה לא באמת קריטי

הייתי בטוח שקורנו יימכר בלי קשר הקיץ אבל חשבתי שזה כי נקבל הצעה של 4-5 מיליון יורו ולא נסרב לה

יש הרבה תלונות שלי למועדון הקיץ, וקורנו היה לטעמי השחקן הכי איכותי בסגל שלנו אבל אין מה לעשות המלחמה משפיעה.
1.1 על מגן בן 28 זה לא עסקה רעה, אי אפשר להשוות למילסון כי שחקן התקפה תמיד עולה יותר הוא גם צעיר יותר, וסיכוי טוב שהכוכב ידפקו להם ברז עם חלק מהכסף כמו שעשו לבכר.

Hulk אמר:
יש הרבה תלונות שלי למועדון הקיץ, וקורנו היה לטעמי השחקן הכי איכותי בסגל שלנו אבל אין מה לעשות המלחמה משפיעה.
1.1 על מגן בן 28 זה לא עסקה רעה, אי אפשר להשוות למילסון כי שחקן התקפה תמיד עולה יותר הוא גם צעיר יותר, וסיכוי טוב שהכוכב ידפקו להם ברז עם חלק מהכסף כמו שעשו לבכר.

זה הצדקה על הצדקה על הצדקה. חסרה רק הקלישאה שאי אפשר להחזיק שחקן בכוח.

איזו סיבה יש לנו ללכת לקראתו ולשחרר במחיר נמוך? מגנים שמאליים איכותיים לא הולכים ברגל וזמינים בכל חור. על שחקנים כמו שואו ושימיץ' מקצה הספסל שילמנו בערך את הסכום הזה, ולא זכור לי שהם שחקנים שבישלו גולים בפאקינג צ'מפיונס ליג.

הבעיה שבמכבי חיפה ההנהלה תמיד חושבת על התירוץ לפני המהלך האסטרטגי. וזה ההבדל האמיתי בין המחיר על קורנו למחיר על מילסון. בדיוק כמו ההבדל בין המחיר על דור תורג'מן למחיר על ליאור קאסה.

Judokan אמר:
Hulk אמר:

איזו סיבה יש לנו ללכת לקראתו ולשחרר במחיר נמוך? מגנים שמאליים איכותיים לא הולכים ברגל וזמינים בכל חור. על שחקנים כמו שואו ושימיץ' מקצה הספסל שילמנו בערך את הסכום הזה, ולא זכור לי שהם שחקנים שבישלו גולים בפאקינג צ'מפיונס ליג.

הבעיה שבמכבי חיפה ההנהלה תמיד חושבת על התירוץ לפני המהלך האסטרטגי. וזה ההבדל האמיתי בין המחיר על קורנו למחיר על מילסון. בדיוק כמו ההבדל בין המחיר על דור תורג'מן למחיר על ליאור קאסה.
הם קיבלו מחיר כזה על מילסון כי הוא שחקן התקפה עם מספרים גבוהים ובגיל צעיר יותר.

אין ספק שמכבי חיפה כאסטרטגיה אוהבת לקנות ביוקר ולמכור בזול.

ולגבי תורג'מן וקאסה, צריך לזכור שתורג'מן שחקן התקפה שתמיד משלמים עליהם יותר ובלי קשר, תורג'מן עשה משהו בכדורגל (גם באירופה, גם בנבחרות) בניגוד לקאסה שהוא בקושי שחקן בוגרים אפילו.

זה יהיה מטורף מבחינתי אם נקבל על שחקן שלא הרשים אצלנו ובקושי שיחק בבוגרים 3 מיליון יורו.

Judokan אמר:
Hulk אמר:

ממש לא קלישאה.
שחקן לא רוצה להיות פה, מפחד או איזה חרטא אחרת.
מה תעשה לו? סדרת חינוך? ייבוש ביציע עד שיסכים לשחק?
גם אתה מפסיד וגם הוא מפסיד.

Smile אמר:
Judokan אמר:
Hulk אמר:

ממש לא קלישאה.
שחקן לא רוצה להיות פה, מפחד או איזה חרטא אחרת.
מה תעשה לו? סדרת חינוך? ייבוש ביציע עד שיסכים לשחק?
גם אתה מפסיד וגם הוא מפסיד.

לא סדנת חינוך ולא שום דבר אחר. יש לו חוזה, אני מצפה שישחק בהתאם לחוזה. לא שום דבר מעבר. או שיביא הצעה ראויה לערך שלו לקבוצה.

אם הוא מסרב לשחק או להתאמן - תביעה לפיפ"א נגדו + תביעה על גרם הפרת חוזה נגד סנט אטיין. ראית איך איומים כאלה יישרו את הכוכב האדום בסיפור מילסון כמו טטאלה. אף אחד שם לא ייקח את הסיכון של פיצויים ענקיים על דבר כזה.

משום מה אנחנו המועדון היחיד שמתעקש להתנהג בחוסר אונים כאילו הקטע הזה של שחקן תחת חוזה זה יותר כמו המלצה לא מחייבת שאין לנו בה שום סיי.

הם פירקו את הקבוצה הזו בשנתיים

אצילי, דילן, נטע, פאני, קורנו, שרי
הביאו-
שואו, סוף, שימיץ, קאסה, נאור
מכל אלה התפטרו או בדרך

אז הוא יעלה לשחק ויסריח את הדשא. ומה אז?
עובד ממורמר זה עובד שלא שווה לעסק, כי הוא יגרום יותר נזק מתועלת.
תמיד עדיף לסיים ביפה לשני הצדדים, לך תדע מה הוא יכול לתרום בעתיד, מספיק שימליץ לאיזה חבר שלו להגיע וזה כבר עשה את שלו.

פרסום ראשון: שני המועמדים להחליף את פייר קורנו במכבי חיפה פרסום ראשון: שני המועמדים להחליף את פייר קורנו במכבי חיפה אנסימבה וקרפוסקי היהודי
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=481298

לפתוח עונה עם שני זרים, בלי מגן שמאלי בסגל, בלי קיצוניים מובילים (עם כל הכבוד לחג'ג'), בלי קשר אחורי אמיתי לבור במרכז המרגש. כפיים לגל אלברמן על חודשיים של חופשה קסומה.

הבדיחה על חשבוננו.

Smile אמר:
אז הוא יעלה לשחק ויסריח את הדשא. ומה אז?
עובד ממורמר זה עובד שלא שווה לעסק, כי הוא יגרום יותר נזק מתועלת.
תמיד עדיף לסיים ביפה לשני הצדדים, לך תדע מה הוא יכול לתרום בעתיד, מספיק שימליץ לאיזה חבר שלו להגיע וזה כבר עשה את שלו.

מעניין שאצלנו עם נהואל ההיגיון הזה לא תופס. איכשהו ורוצלאב מצליחים לחיות עם "שחקן ממורמר" שרוצה לעזוב ולהיות פה.
מעניין העסק החד צדדי הזה ואיך הוא תמיד נכון רק פה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה