ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:עצוב מאוד שהחלטנו להתלבש על בורדו
בלחץ
ולקראת סיום החלון
הכל פאניקה אצלנו
עבודה גרועה ביותר
KevinDurant אמר:בן דור מעלה הילוך "ממועמד מוביל"
במקום קורנו: אנסימבה צפוי להגיע למכבי חיפה
אחרי עזיבתו של פייר קורנו לסנט אטיין, הירוקים מצאו חלופה ואם לא תהיה התפתחות חריגה, המגן השמאלי של בורדו בשנתיים האחרונות יצטרף לבכר וחניכיו
אליאור אמר:אני חושב שבשלב הזה הכי נכון מבחינת המועדון לכנס מסיבת עיתונאים ולהגיד אחת מהשתיים:
1. הולכים לעונה פיננסית (שחר מוביל את המסע"ת)
2. נכשלנו ביג טיים בחלון ההעברות הזה ולא עמדנו בציפיות. אנחנו בסוף וזה לא יהיה יותר טוב וזה מה יש (אלברמן מוביל את המסע"ת)
מבטיח שזה ירגיע את האוהדים הרבה יותר מעכשיו וההתנהלות תהיה הרבה יותר בוגרת וישרה מאשר להדליף כל מיני שמות לתקשורת שלא באמת ברורה הרלוונטיות שלהם אם בכלל.
Liberman אמר:אליאור אמר:אני חושב שבשלב הזה הכי נכון מבחינת המועדון לכנס מסיבת עיתונאים ולהגיד אחת מהשתיים:
1. הולכים לעונה פיננסית (שחר מוביל את המסע"ת)
2. נכשלנו ביג טיים בחלון ההעברות הזה ולא עמדנו בציפיות. אנחנו בסוף וזה לא יהיה יותר טוב וזה מה יש (אלברמן מוביל את המסע"ת)
מבטיח שזה ירגיע את האוהדים הרבה יותר מעכשיו וההתנהלות תהיה הרבה יותר בוגרת וישרה מאשר להדליף כל מיני שמות לתקשורת שלא באמת ברורה הרלוונטיות שלהם אם בכלל.
אני אגיד לך למה זה לא יתרום כלום?
כי גם סעיף 1 וגם סעיף 2 מתקיימים בפועל בלי שהם יגידו.
בנוסף, הם בחיים לא אוהבים להודות שהם טעו. אסור לבקר אותם.
סבבה יכול להיות שאתה צודק והיו צריכים להתעקש על מחיר גבוה יותר, אבל השורה התחתונה זהה קורנו היה עוזב לא משנה מה וכמו שלמדנו גם אם נקבל סכום העברה גדול זה לא יגולם לרכש.Judokan אמר:Hulk אמר:יש הרבה תלונות שלי למועדון הקיץ, וקורנו היה לטעמי השחקן הכי איכותי בסגל שלנו אבל אין מה לעשות המלחמה משפיעה.
1.1 על מגן בן 28 זה לא עסקה רעה, אי אפשר להשוות למילסון כי שחקן התקפה תמיד עולה יותר הוא גם צעיר יותר, וסיכוי טוב שהכוכב ידפקו להם ברז עם חלק מהכסף כמו שעשו לבכר.
זה הצדקה על הצדקה על הצדקה. חסרה רק הקלישאה שאי אפשר להחזיק שחקן בכוח.
איזו סיבה יש לנו ללכת לקראתו ולשחרר במחיר נמוך? מגנים שמאליים איכותיים לא הולכים ברגל וזמינים בכל חור. על שחקנים כמו שואו ושימיץ' מקצה הספסל שילמנו בערך את הסכום הזה, ולא זכור לי שהם שחקנים שבישלו גולים בפאקינג צ'מפיונס ליג.
הבעיה שבמכבי חיפה ההנהלה תמיד חושבת על התירוץ לפני המהלך האסטרטגי. וזה ההבדל האמיתי בין המחיר על קורנו למחיר על מילסון. בדיוק כמו ההבדל בין המחיר על דור תורג'מן למחיר על ליאור קאסה.
Hulk אמר:סבבה יכול להיות שאתה צודק והיו צריכים להתעקש על מחיר גבוה יותר, אבל השורה התחתונה זהה קורנו היה עוזב לא משנה מה וכמו שלמדנו גם אם נקבל סכום העברה גדול זה לא יגולם לרכש.Judokan אמר:Hulk אמר:יש הרבה תלונות שלי למועדון הקיץ, וקורנו היה לטעמי השחקן הכי איכותי בסגל שלנו אבל אין מה לעשות המלחמה משפיעה.
1.1 על מגן בן 28 זה לא עסקה רעה, אי אפשר להשוות למילסון כי שחקן התקפה תמיד עולה יותר הוא גם צעיר יותר, וסיכוי טוב שהכוכב ידפקו להם ברז עם חלק מהכסף כמו שעשו לבכר.
זה הצדקה על הצדקה על הצדקה. חסרה רק הקלישאה שאי אפשר להחזיק שחקן בכוח.
איזו סיבה יש לנו ללכת לקראתו ולשחרר במחיר נמוך? מגנים שמאליים איכותיים לא הולכים ברגל וזמינים בכל חור. על שחקנים כמו שואו ושימיץ' מקצה הספסל שילמנו בערך את הסכום הזה, ולא זכור לי שהם שחקנים שבישלו גולים בפאקינג צ'מפיונס ליג.
הבעיה שבמכבי חיפה ההנהלה תמיד חושבת על התירוץ לפני המהלך האסטרטגי. וזה ההבדל האמיתי בין המחיר על קורנו למחיר על מילסון. בדיוק כמו ההבדל בין המחיר על דור תורג'מן למחיר על ליאור קאסה.
יש למועדון מסגרת תקציבית שמתאימה ל2008 ושחר לא יזוז ממנה.
לגבי קאסה מסכים, ואני בטילט פה מהבוקר עלזה חושב שזה טעות ומראה על אובדן דרך.
הכוכב הקבוצה היחידה שהסכימה לשלם 6 על מילסון לא סתם, הם מבחינתם תשלום זה בגדר המלצה, בכר בעצמו חווה אתזה.
הגרמנים יקבלו עליו אולי 3 והשאר יילחמו בקאס..
Hulk אמר:לדעתי המגן מבורדו הנפצה כדי להרגיע את הקהל.
מביך מאוד ההתנהלות של המועדון הקיץ הזה