ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:צריך להביא את בן הרוש מהפועל חיפה ולהשאיל את פיינגולד וקנדיל.
Judokan אמר:אליאור אמר:צריך להביא את בן הרוש מהפועל חיפה ולהשאיל את פיינגולד וקנדיל.
מקרה קלאסי של הדשא של השכן. בן הרוש מרשים רק כי הוא בקבוצה אחרת. פיינגולד לא רואה אותו ממטר, ואני אחד שמעריך את בן הרוש.
Hulk אמר:מקצועית לא נפגענו מגן בירידה דרסטית בשנה האחרונה.
אבל הסגל שלנו קצר מידי גם אם זה למסגרת אחת.
אליאור אמר:Hulk אמר:מקצועית לא נפגענו מגן בירידה דרסטית בשנה האחרונה.
הסגל לא קצר בעמדת המגן הימני. הבעיה היא שפיינגולד וקנדיל הם שחקנים בינוניים (את אלימלך אני פחות מכיר).
פיינגולד ממש לא בינוני, אין מגן ימין ישראלי שאני לוקח על פניו והפוטנציאל שלו גדול.אליאור אמר:Hulk אמר:מקצועית לא נפגענו מגן בירידה דרסטית בשנה האחרונה.
הסגל לא קצר בעמדת המגן הימני. הבעיה היא שפיינגולד וקנדיל הם שחקנים בינוניים (את אלימלך אני פחות מכיר).
Shocking4U אמר:פיינגולד שחקן פחות יציב מסונדגרן ובטח שפחות מנהיג ממנו. אלימלך זה חור מהלך וקנדיל נעלמו עקבותיו והוא לא מספיק טוב
hezildo אמר:אנחנו יכולים להסתדר עם פיינגולד וקנדיל במיוחד כי אין אירופה, אבל עדיין צריך להביא עוד גיבוי
לעמדה הזו כי פציעות והרחקות עוד יהיו גם יהיו.
שחקן של משחקים גדולים.Smurk אמר:Shocking4U אמר:פיינגולד שחקן פחות יציב מסונדגרן ובטח שפחות מנהיג ממנו. אלימלך זה חור מהלך וקנדיל נעלמו עקבותיו והוא לא מספיק טוב
מה היה יציב בדניאל? הוא מהעונה הראשונה עליות וירידות ובעיקר ירידות
מרוב שהוא בוגר במשחק שלו אנשים שוכחים את העובדה הזאתירוק רפואי אמר:למי ששכח פיינגולד רק בן 19!!
עבר כבר מונדיאליטו, יורו צעירות ואולימפיאדה ברמת הנבחרות.
בנוסף ללא מעט משחקים ברמה הליגה פלוס קמפיין אירופאי.
הוא אמנם רק בתחילת הקריירה שלו אבל מרגיש כמו שחקן מנוסה ותיק ובוגר במשחק שלו.
לגמרי סומך עליו שיתפתח להיות המגן הכי טוב בליגה (הוא כבר לא רחוק משם)
Smurk אמר:hezildo אמר:אנחנו יכולים להסתדר עם פיינגולד וקנדיל במיוחד כי אין אירופה, אבל עדיין צריך להביא עוד גיבוי
איזה גיבוי לעמדה הזאת? יש לך פיינגולד קנדיל ואלימלך. זה יותר ממספיק גם אם אתה משחק באירופה
כיאה למגן שלישי. לא תמצא טוב מזהhezildo אמר:Smurk אמר:hezildo אמר:אנחנו יכולים להסתדר עם פיינגולד וקנדיל במיוחד כי אין אירופה, אבל עדיין צריך להביא עוד גיבוי
איזה גיבוי לעמדה הזאת? יש לך פיינגולד קנדיל ואלימלך. זה יותר ממספיק גם אם אתה משחק באירופה
שכחתי את אלימלך, הוא סביר בתור גיבוי לחירום,
לא יותר.
Liberman אמר:דניאל אכן אבידה למערכת
שחקן נשמה, מנהיג, הגישה שלו למשחק
אכן חווה ירידה גדולה ביכולת אבל עדיין מעדיף אותו על מה שיש
פיינגולד נכון לעכשיו נער פוסטר עבורי, לא ראיתי משהו יוצא דופן הגנתית. התקפית הוא בסדר ויודע להצטרף.
כל הכבוד יענקלה חסכת עוד משכורת