• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברק.י אמר:
מניח שהוא האלטרנטיבה לנהואל והפרסום לגביו כבר עכשיו נועד להוות מנגנון לחץ על הפולנים.

סקרן מאד בנוגע למועמד לאגף ימין.

שלילי.
בנוסף לנהואל

Shocking4U אמר:
הוא דומה מאוד למילסון. לא ביכולת. יגידו תואם מילסון.

אגב זה ממש לא פרופיל שאתה אומר זה לחכות עד סוף אוגוסט ורק אז אפשר להביא. זה שחקן שאפשר היה להביא גם לפני חודש
יותר מידיי דומה למילסון אפשר להגיד:
"בימים האחרונים דווח בטורקיה על חוסר ודאות באנקרגוצ’ו לגבי השחקן ש”נעדר”. המועדון דיווח כי לא הצליח ליצור קשר עם קפאס, שלא השתתף באימונים האחרונים. המאמן הראשי צ'יהט ארסלאן הביע את דאגתו והצהיר שהקבוצה ציפתה שקפאס יופיע למשחק שלהם מול שאנליורפספור, אבל הוא מעולם לא הופיע."אנחנו לא יודעים איפה הוא. חשבנו שהוא יגיע לאצטדיון, אבל הוא לא עשה זאת", אמר ארסלאן. בטורקיה טענו: “היעדרותו המסתורית של שחקן הכנף עוררה ספקולציות נרחבות ברשתות החברתיות, כאשר אוהדים ופרשנים פקפקו במקום הימצאו. ככל שהמצב מתפתח, המועדון ותומכיו ממתינים בכיליון עיניים לכל חדשות בנוגע למקום הימצאו של קפאס”.למרות שנעלם לכאורה, שחקן הכנף פרסם מאז תמונה מחדר כושר בחשבון האינסטגרם שלו עם הכיתוב "תישאר חיובי", וגם פרסם תמונה שלו משלים אימון."

מצטער לא נראה משהו בכלל. קחו בחשבון שהסרטונים זה מהליגה הצפון מקדונית. לא עפתי

Apoc אמר:
דם ירוק!!! אמר:
אפשר סירטון של רונאלדו?

https://www.youtube.com/watch?v=1zb9gyKivrI

https://www.youtube.com/watch?v=pVaRDHyIZcM

תודה רבה אחי היקר !
בכל אופן לא עפתי עליו..צריך לראות ביצועים מהליגה הטורקית..לא מצפון מקדוניה

כיוף
סימבה סק פדראו פיינגולד
עלי מוחמד אזולאי
סבע
רונאלדו דין דוד סבאלי

לוקחים בדו ספרתי?

Smurk אמר:
מצטער לא נראה משהו בכלל. קחו בחשבון שהסרטונים זה מהליגה הצפון מקדונית. לא עפתי
הוא שיחק רוב הקריירה בג'מייקה ומקדוניה, אתם חושבים שזה רכש ראוי למועמדת לאליפות? ציפיתי מאלברמן ליותר.

לא ראיתי, לא מכיר, לא יודע.

רק צריך להגיד שזה שחקן יחסית צעיר, בגיל 24 שמתקדם כבר 3 שנים בערך: 10 שערים בג'מייקה, אח''כ 12 ו6 במקדוניה והעונה עשה התקדמות לליגה טורקית במסלול מהיר מאוד.

כלומר על הנייר נראה שחקן במגמת עלייה שממה שאני מבין התכונות הבולטות שלו זה מהירות ודריבל בעיקר.

מזכיר קצת מבחינת מסלול קריירה את מילסון (שהתחיל באירופה בניגוד אליו) ואנקדוטה נוספת, הגיע לטורקיה כסוג של מחליף שלו.

KevinDurant אמר:

רק צריך להגיד שזה שחקן יחסית צעיר, בגיל 24 שמתקדם כבר 3 שנים בערך: 10 שערים בג'מייקה, אח''כ 12 ו6 במקדוניה והעונה עשה התקדמות לליגה טורקית במסלול מהיר מאוד.

כלומר על הנייר נראה שחקן במגמת עלייה שממה שאני מבין התכונות הבולטות שלו זה מהירות ודריבל בעיקר.

מזכיר קצת מבחינת מסלול קריירה את מילסון (שהתחיל באירופה בניגוד אליו) ואנקדוטה נוספת, הגיע לטורקיה כסוג של מחליף שלו.
הוא ירד עם הקבוצה הטורקית ליגה עם 3 שערים, מילסון הבקיע בטורקיה ורוסיה 10 שערים והוסיף 5 בישולים.

רפאלוב אמר:
KevinDurant אמר:

הוא ירד עם הקבוצה הטורקית ליגה עם 3 שערים, מילסון הבקיע בטורקיה ורוסיה 10 שערים והוסיף 5 בישולים.
עשה 3 ו3 בטורקיה, מילסון הבקיע 7 ובישל 5.

ובכל אופן בלי קשר למספרים (למרות שמילסון עשה קפיצה בזה השנה), האיכות של מילסון באה לידי ביטוי בדריבל ובכדרור.

בכל אופן ברגע שהסיפור באוויר כבר שעה ואף אתר לא עשה לזה פולו, כנראה שזה לא הכי רציני

מבחינת סרטונים הוא נראה קצת לא טכני ואני אף פעם לא עף על שחקנים שנוגעים בכדור רק ברגל אחת

מבחינת גרף קריירה - התקדם לליגה הטורקית שזה תמיד סימן טוב

מבחינת מספרים - שלושה שערים ושלושה בישולים זה לא רע בליגה הטורקית

מבחינת התאמה - אם מביאים את נהואל לא צריך להביא גם אותו כי אין טעם בשני שחקני כנף עם רגל ימין. צריך רגליים הפוכות.

KevinDurant אמר:
רפאלוב אמר:
KevinDurant אמר:

ובכל אופן בלי קשר למספרים (למרות שמילסון עשה קפיצה בזה השנה), האיכות של מילסון באה לידי ביטוי בדריבל ובכדרור.

מילסון זה בחצי עונה זכור לי, לא?
בכל אופן זה הרבה יותר משלוש ושלוש

את החשיפה שלי כבר עשיתי אם השחקן יגיע זה יהיה שיחוק לאלברמן שהשם שלו עלה רק עכשיו

גם בסרטון שלו מג'מייקה הוא לא נראה משהו. צריך להבין איך היה בעונה האחרונה כדי להבין אם הוא שיפר את הכדרור כי הוא נראה מאוד מסורבל עם הרגליים וגם מאוד לא אלגנטי.

KevinDurant אמר:
רפאלוב אמר:
KevinDurant אמר:

הוא בישל רק שער אחד בעונה הקודמת, רק שתדע הנתונים בטרנספרמרקט מזייפים הם מחשיבים הכשלות ברחבה שמובילות לפנדל כבישול.
מילסון גם שיחק בפורטוגל לפני טורקיה ורוסיה, בכל אופן רכש תמוה מאוד ושחקן שעשה להם קרקס חשבו בהתחלה שהוא מת או משהו.

KevinDurant אמר:
בכל אופן ברגע שהסיפור באוויר כבר שעה ואף אתר לא עשה לזה פולו, כנראה שזה לא הכי רציני

תגדיר פולו אפ, כי הסלב טוען שיישרו איתו קו אחרי שהוא פרסם בערך על כל הקיצוניים בימין ובשמאל שקיימים בעולם 😂
בשלב הבא הוא יתחיל לפרסם על קיצוניים ימניים ושמאלנים מהכנסת

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה