KevinDurant
נשיא המועדון
הכוונה שלי שכבר בינואר אמרנו שבלטקסה ומלדה זה לא זה ועדיין שמו עליו לא מעט כסף וחוזים ארוכים, התנהלות לא נכונה.כובע קש אמר:KevinDurant אמר:ניר ביטון מרוויח 255 אלף יורו (לכאורה), אני לא חושב שעדכנו אותו שהוא רמי גרשון שלהם כשהוא בסה''כ בן 32 גם.כובע קש אמר:יש להם הרבה בלמים אבל מבחינת איכות הם ברמה נמוכה, יכול להבין למה הם רוצים את למקין.
בלטקסה + נחמיאס כנראה ישוחררו וניר ביטון הוא על תקן רמי גרשון שלהם
בלטקסה הגיע בינואר האחרון, אם הוא ברמה נמוכה, למה הביאו אותו?
הם הביאו כבר 2 בלמים זרים בחלון הזה, 2 בלמים בחלון הקודם והאריכו חוזה לבלם נוסף.
לא ככה מתנהלים
אולי לא עדכנו אותו אבל בינתיים אלו העובדות, הוא לא מקבל שם דקות ואני לא רואה את זה משתנה.
מסכים שזאת לא התנהלות תקינה אבל הם עשו טעויות בינואר (גם מלדה הייתה טעות מבחינתם) והם מנסים לתקן, לגיטימי.
בכל מקרה הנקודה פה היא שאנחנו לא צריכים אותו ומצידי שהגרמנים יביאו אותו ויחנקו עם ה80 בלמים שלהם בסגל
ואני מסכים, ברגע שיש לך את סק, שון, פדראו וסירוטה אין לנו צורך בבלם נוסף.
אם תהיה מלחמה, לא תהיה ליגה. אם תחזור הליגה, תצליח להביא זרים שוב ככה שהכל לא רלוונטי.בירקי אמר:אבל אחריי המלחמה, הזרים כבר ישוחררו בחינם ( עיין ערך אוקראינה) ולך תרדוף אז אחריי ישראלים וזרים. לגביי אופציית הרכישה- המניות של למקין בשחטאר ירדו מתחילת הקיץ. בעיניי להביא את הבלם הישראלי הטוב בעשור הקרוב מעבר לשון ב2-3 מיליון דולר זה כסף קטן.KevinDurant אמר:אם יש פה מלחמה לא תהיה ליגה, אז זה לא רלוונטי.בירקי אמר:אתם תתעוררו עוד שנה כשתבינו שהם בנו שלד ישראלי מהסרטים. אם יש פה מלחמה הזרים בורחים מפה ולא חוזרים, זה נכון גם לפדראו.
יש להם כבר עכשיו 6 בלמים והם רוצים לשחרר כבר 2 שחקנים שהם הביאו בינואר האחרון, מועדון רציני לא מתנהל ככה.
בטח ובטח שלמקין בא בהשאלה עם אופציה ואני מניח שהאופציה תהיה גבוהה כי שחטאר לא פראיירים.
בוא נראה שהוא הבלם הכי טוב בעשור הקרוב ולא עוד שחקן שקיבל הרבה יח''צ מהמכונה המשומנת של הפועל ת''א.
לדעתי זה מעבר גרוע מאוד בשבילו אם הוא הולך לשם אבל זו זכותו כמובן