• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזיזוש אמר:
Smurk אמר:
פרופיל על סברינה
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-25/1,1,4,49232/471767.html?ref=hp

מטורף שזו כותרת ראשית באתר ספורט
גידי ליפקין זה 100 אחוז של צחנה
הם בקמפיין מטורף הקיץ

Shocking4U אמר:
דיברתי עם חבר שעקב אחריו עוד מהתקופה בליגה ההולנדית, אמר שמדובר בשחקן מאוד מוכשר שאם יעשה קפיצת מדרגה זה שחקן שהוא מעל הליגה אבל שיש לו אופי חלש, הוא נעלם הרבה ממשחקים והוא לא יציב בעליל.
קצת מזכיר לי מישהו ששיחק ביריבה שלנו שנה שעברה ועכשיו עבר משם לקבוצה אחרת בסרביה.

nivke אמר:
Shocking4U אמר:
דיברתי עם חבר שעקב אחריו עוד מהתקופה בליגה ההולנדית, אמר שמדובר בשחקן מאוד מוכשר שאם יעשה קפיצת מדרגה זה שחקן שהוא מעל הליגה אבל שיש לו אופי חלש, הוא נעלם הרבה ממשחקים והוא לא יציב בעליל.
קצת מזכיר לי מישהו ששיחק ביריבה שלנו שנה שעברה ועכשיו עבר משם לקבוצה אחרת בסרביה.
הליגה הטורקית טובה בהרבה מהליגה הסרבית.

Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
Smurk אמר:
פרופיל על סברינה
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-25/1,1,4,49232/471767.html?ref=hp

הם בקמפיין מטורף הקיץ

למה קמפיין. לא כל ביקורת עניינת היא קמפיין, לא אוהב את הקמפיין הבכייני הזה של אוהדי מכבי. כן הגרעין הצהוב חזק בוואן אבל במקצועי כל הביקורת עניינית

Smurk אמר:
Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
הם בקמפיין מטורף הקיץ

למה קמפיין. לא כל ביקורת עניינת היא קמפיין, לא אוהב את הקמפיין הבכייני הזה של אוהדי מכבי. כן הגרעין הצהוב חזק בוואן אבל במקצועי כל הביקורת עניינית

שלוש כתבות אחרונות באתר:

https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-25/1,1,4,59002/471699.html?ref=hp
״הכסף שמסתובב בחוץ״ על שחקנים מושאלים.
בתוכן עצמו, מדובר על שחקנים שדווקא נחסך השכר שלהם, לאחר קיצור הסגל שהודח מאירופה (לא בגלל חוסר ברכש). היחיד מבין השחקנים שמצוינים שם שהוא אך ורק טעות בחסות המחלקה המקצועית זה שואו. על כל השאר יש מקום לויכוח. כולם, למעט גוני, עברו למקומות שעושים שיווק טוב למועדון מול שחקנים פוטנציאליים.

https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-25/1,1,4,45544/471772.html?ref=hp
הסבר על מצבו של זרגרי עם זרקור על ציטוט של אלברמן במועד החתימה, כשכולנו שמענו שזו בכלל החתמה ״ג׳נטלמנית״ של שחר.

https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-25/1,1,4,49232/471767.html
כתבת ניתוח על סברינה - ״לא יציב ולא תורם בהגנה״. משובר בשחקן שעדיין לא נחת פה ונראה דווקא מהטובים שבין המועמדים.

כל אלו, בהמשך לזה https://www.one.co.il/Article/464571.html (מה-5/6!) ולזה https://www.one.co.il/Article/464659.html (מה-6/6). אלו שלבים מאד מאד מוקדמים בחלון, אבל רגע אחרי שאלברמן נתן ראיון עומק לפודיום ב-4/6 https://podcasts.apple.com/il/podcast/%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95%D7%9D/id1076440606?i=1000657820881

GreenGlory אמר:
אגב סברינה הזה אם יחתום לא באמת יתאמן עם הקבוצה בפגרה כנראה, הוא זומן לנבחרת שלו למשחקי ליגת האומות שלהם אז הוא לא ישחק מול ריינה בכל זאת ניראלי בלי אימונים נורמלים עם הקבוצה.
המשחקים שלהם ביום שבת הקרובה וביום שלישי.

GVq296jX0AAX73-
זה שחקן התקפה שמגיע בכושר משחק, יכול להשתלב בקלות.

Smurk אמר:
Smurk אמר:
אני גם לא מבין את האוננות עליו, לא אומר שהוא רע אבל 8 שערים בליגה הסרבית בקבוצה שיש לציין שהיא רמה מעל הליגה (להוציא את הכוכב כמובן) זה לא מי יודע מה מרשים.

מתחבר למה שכתבתי לגבי הסטט'

״כאשר קיצוני טוב משחק בקבוצת צמרת כמו פרטיזן בליגה הסרבית, הוא אמור לספק מספרים דו ספרתיים גם בשערים וגם בבישולים. סברינה היה רחוק מזה, עם שמונה שערים ורק בישול אחד בליגה בכל העונה שעברה. לפעמים היו לו משחקים טובים, אך הוא אף פעם לא הצליח לייצר המשכיות. הוא שחקן חסר יציבות״.
חלאיילי הבקיע בעונה שעברה 8 שערים פה, מילסון הבקיע 7

הוא שחקן כנף ולא חלוץ, אם הוא היה מבקיע 15 שערים בפרטיזן הוא לא היה מגיע לפה

איזה קיצוני טוב בפרטיזן או בכוכב האדום נתן דו ספרתי בשערים ובבישולים?

הבלבולי מוח האלה מטריפים אותי. אף שחקן בסרביה בשנה שעברה לא עשה דו ספרתי בבישולים (כולל כל הכוכבים הגדולים שהכוכב הביאו כמו קארסו ואולייניקה)

רק שחקן כנף אחד עשה שם דו ספרתי בלי פנדלים, רק 3 שחקנים בכלל עברו את הדו ספרתי בשערים.

אולי הקבוצות הקטנות שם לא משהו, אבל לא רואים שם שחקני כנף שמתפוצצים עם מספרים כמו שאצילי עשה פה לדוגמה.

החריג היחיד בשנים האחרונות שעשה מספרים אדירים בסרביה זה אלכסנדר קטאי וטאקומה אסאנו שמשחק היום בלה ליגה

בינתיים עוד אף אחד לא הגיע. אם הוא היה באמת סגור הוא כבר היה בארץ.

בחור בשם תומר בטוויטר מקדם* שחקן כנף צד שמאל בשם סרג׳יניו שמשחק בליגה הדנית.
פורסם לפני מספר שבועות שהיה מועמד למכבי ת״א, ולדעתי היה באיזשהו מקום גם קישור אלינו (אולי אצל הסלב או משהו בסגנון).
מניח שKD ואפוק מכירים את השחקן.

בכל אופן נראה שחקן פגז, כזה שיאכל פה את הליגה. הלוואי שאיכשהו תפילות הטוויטר שלו יעבדו וזה יגיע לאוזניים קשובות במכבי וגם הם יקדמו אותו ולא רק הוא :)

*מקדם כי מניח שהוא לא מועמד בכלל ולא היה.
(ממליץ לעקוב אחרי תומר אגב)

https://x.com/tomer_l21/status/1826002262742761476?s=46

https://www.transfermarkt.com/serginho/profil/spieler/697716

אני חושב שהרומני ששוחרר מבורדו שרשמתי עליו גם שחקן תפור עלינו ועל הליגה.
מקווה שיביאו מישהו בסגנון.

שום דבר לא השתנה מהשבוע שעבר
עדיין צריך באופן בהול שני כנפיים
עדיין מחכים לשני כנפיים
זה שהתפרסם בסרביה על שחקן שסגור לא מקדם אותנו לכלום

ואגב - יש עוד חוסרים לא מעטים בסגל בעיניי. זה שאומרים צריך כנפיים ומחפשים רק כנפיים זה לא אומר שהכל טוב בגזרות האחרות.

Kozmo אמר:
פורסם לפני מספר שבועות שהיה מועמד למכבי ת״א, ולדעתי היה באיזשהו מקום גם קישור אלינו (אולי אצל הסלב או משהו בסגנון).

בכל אופן נראה שחקן פגז, כזה שיאכל פה את הליגה. הלוואי שאיכשהו תפילות הטוויטר שלו יעבדו וזה יגיע לאוזניים קשובות במכבי וגם הם יקדמו אותו ולא רק הוא :)

לדעתי דמי העברה גבוהים מאוד ולכן לא רלוונטי

NOSFERATU ZODD אמר:
אני מכיר את השם מהבחינה היבשה, לא יודע למה ננעלת עליו.
העונה היה שחקן ספסל בבורדו עם שער ו2 בישולים, עונה לפני זה עשה חצי עונה טובה ברומניה עם 5 ו5 בעונת פריצה אבל בבורדו לא השתלב בשום צורה.

יותר התחברתי לסברינה האמת.

אני מניח מן הסתם שהמועדון מכיר את השם ובחן את כל האפשרויות בבורדו וגם לא חושב שמדובר בשובר שוויון.

דוראנט אני מת עליך שאתה כל כך אופטימי.
השחקנים שמועמדים עד עכשיו על הפנים זה לא מה שפיללנו לא. את האמת כבר שני קיציים שאנחנו על הפנים. כיאה למקרי עבר תמיד שיכולנו לפתוח פער רציני על הליגה,ההנהלה מורידה רגל מהגז. זה נראה כמו שושלת חדשה של הצהובים. אותי זה לא יפתיע
אי אפשר להצליח עם התנהלות כזאת. אין תירוצים

KevinDurant אמר:
Kozmo אמר:

לדעתי דמי העברה גבוהים מאוד ולכן לא רלוונטי

NOSFERATU ZODD אמר:
אני מכיר את השם מהבחינה היבשה, לא יודע למה ננעלת עליו.
העונה היה שחקן ספסל בבורדו עם שער ו2 בישולים, עונה לפני זה עשה חצי עונה טובה ברומניה עם 5 ו5 בעונת פריצה אבל בבורדו לא השתלב בשום צורה.

יותר התחברתי לסברינה האמת.

אני מניח מן הסתם שהמועדון מכיר את השם ובחן את כל האפשרויות בבורדו וגם לא חושב שמדובר בשובר שוויון.

מבחן העין.
כדור דבוק לרגל , מהיר יודע לעבור שחקנים על שטח קטן.
לדעתי כאלה שחקנים צריכים פה וזה מה שחסר לנו.

greenguy אמר:
השחקנים שמועמדים עד עכשיו על הפנים זה לא מה שפיללנו לא. את האמת כבר שני קיציים שאנחנו על הפנים. כיאה למקרי עבר תמיד שיכולנו לפתוח פער רציני על הליגה,ההנהלה מורידה רגל מהגז. זה נראה כמו שושלת חדשה של הצהובים. אותי זה לא יפתיע
על הפנים ומה שפיללת זה תלוי בציפיות שלך.

אני ריאלי ומבין את השוק, מי שחושב שיבואו לפה כוכבים מהליגה הסרבית טועה.

חוץ מספאס שלא היה שם רציני ולא ברמה, כל שאר השחקנים שהוזכרו החלון הם שחקנים על הנייר ברמה גבוהה. סברינה, נהואל, קאשצ'וק, ליבולאן, במבה

השאלה מה יצליחו להביא בסוף ומי יגיע.

שנה שעברה למעט שואו שהיה ברור שהוא בינוני הבאנו רק את שימיץ' שהיה בסדר, הבעיה הייתה שלא עשינו כלום בשוק הישראלי ולא הגבנו לעזיבות.

נסימבה פרופיל טוב מאוד למכבי חיפה, פדראו על הנייר נראה פרופיל טוב מאוד, בוא נראה מה יביאו בכנף.

אני רק מזכיר לך שדילאן הגיע בתוך שחקן הרכב מליגה פורטוגלית והיה פה בלם נהדר ופדראו על הנייר נחשב שם לא פחות מרשים ממנו ולדעתי אפילו יותר.

KevinDurant אמר:
greenguy אמר:

חוץ מספאס שלא היה שם רציני ולא ברמה, כל שאר השחקנים שהוזכרו החלון הם שחקנים על הנייר ברמה גבוהה. סברינה, נהואל, קאשצ'וק, ליבולאן, במבה

שנה שעברה למעט שואו שהיה ברור שהוא בינוני הבאנו רק את שימיץ' שהיה בסדר, הבעיה הייתה שלא עשינו כלום בשוק הישראלי ולא הגבנו לעזיבות.

נסימבה פרופיל טוב מאוד למכבי חיפה, פדראו על הנייר נראה פרופיל טוב מאוד, בוא נראה מה יביאו בכנף.

אני רק מזכיר לך שדילאן הגיע בתוך שחקן הרכב מליגה פורטוגלית והיה פה בלם נהדר ופדראו על הנייר נחשב שם לא פחות מרשים ממנו ולדעתי אפילו יותר.

פדראו פרופיל נהדר, לא בעמדה שאנחנו צריכים בה עוד זר. לכן זה רכש שמוסיף מעט מאוד נקודות זכות אם בכלל לחלון שלנו בינתיים.
אתה לא מחזיק שני בלמים זרים כשיש לך את גולדברג וכשיש לך חוסרים אחרים בהרכב כמו שוער שהוא לא ברמה.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
greenguy אמר:

פדראו פרופיל נהדר, לא בעמדה שאנחנו צריכים בה עוד זר. לכן זה רכש שמוסיף מעט מאוד נקודות זכות אם בכלל לחלון שלנו בינתיים.
אתה לא מחזיק שני בלמים זרים כשיש לך את גולדברג וכשיש לך חוסרים אחרים בהרכב כמו שוער שהוא לא ברמה.
הביאו את פדראו כי אין שום בלם ישראלי אחר להביא. מאז שארד עזב מחפשים בלם ישראלי להביא ושום דבר לא הסתדר.

למקין לא היה רלוונטי עד היומיים-שלוש האחרונים ולא יכלו לחכות עד עכשיו.

בשורה התחתונה, העונה הזאת תקום ותיפול על נסימבה, פדראו וה2 כנפיים הזרים.

ארבעתם זה כמעט חצי קבוצה ואם הם יהיו טובים וידחפו אותך קדימה, זה עולם אחר.

אם יפלו עם הזרים ובמיוחד בכנפיים או יזייפו ויביאו רק אחד ודברים כאלה, זה יפגע בנו מאוד.

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:

הביאו את פדראו כי אין שום בלם ישראלי אחר להביא. מאז שארד עזב מחפשים בלם ישראלי להביא ושום דבר לא הסתדר.

למקין לא היה רלוונטי עד היומיים-שלוש האחרונים ולא יכלו לחכות עד עכשיו.

בשורה התחתונה, העונה הזאת תקום ותיפול על נסימבה, פדראו וה2 כנפיים הזרים.

ארבעתם זה כמעט חצי קבוצה ואם הם יהיו טובים וידחפו אותך קדימה, זה עולם אחר.

אם יפלו עם הזרים ובמיוחד בכנפיים או יזייפו ויביאו רק אחד ודברים כאלה, זה יפגע בנו מאוד.

למה אתה צריך עוד בלם לרוטציה לפני שאתה צריך שוער להרכב?

2 מסקנות שהגעתי אליהן

1. ההעברה של קאסה אולי מהגרועות שהיו במכבי חיפה מבחינת העובדה שהוא גם שחקן שלא תרם וכנראה גם לא יתרום לנו, גם עלה הרבה כסף וגם כנראה האגו הפגוע של מיטש מזה שניצחנו אותו על שחקן גרם לו להתחיל לשפוך כספים על כל ישראלי שזז

2. אלברמן חזק על ברק יצחקי וחלש על מנספורד ודומיניק פרייס. הם עושים לו בית ספר כבר קיץ שני ברצף. לא יאמן שאנחנו עדיין בלי שחקן כנף זר שנחת כאן. לא יאמן שלא התחרינו בכלל על שחקן כמו למקין. פשוט ניהול הזוי

Shocking4U אמר:
2 מסקנות שהגעתי אליהן

1. ההעברה של קאסה אולי מהגרועות שהיו במכבי חיפה מבחינת העובדה שהוא גם שחקן שלא תרם וכנראה גם לא יתרום לנו, גם עלה הרבה כסף וגם כנראה האגו הפגוע של מיטש מזה שניצחנו אותו על שחקן גרם לו להתחיל לשפוך כספים על כל ישראלי שזז

2. אלברמן חזק על ברק יצחקי וחלש על מנספורד ודומיניק פרייס. הם עושים לו בית ספר כבר קיץ שני ברצף. לא יאמן שאנחנו עדיין בלי שחקן כנף זר שנחת כאן. לא יאמן שלא התחרינו בכלל על שחקן כמו למקין. פשוט ניהול הזוי

הגעת למסקנות האלו לבד או בפרלמנט ביחד עם קטן, קניאס ובן דור?

nk1230 אמר:
Shocking4U אמר:
2 מסקנות שהגעתי אליהן

הגעת למסקנות האלו לבד או בפרלמנט ביחד עם קטן, קניאס ובן דור?
אני מהמבקרים הכי גדולים של אלברמן ועדיין אני לא ברמת הרעילות או האינטרסים של השלושה הנ״ל. עם זאת אי אפשר לציין את העבודה הגרועה שנעשית פה בשנה וחצי האחרונות

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה