ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הילד הזה כבר בן 19, ונתן 2 עונות מאוד בינוניות בנוער, שרוב הזמן גם היה שחקן ספסל…. לא סתם הוא בלאומית.חזיזוש אמר:אורי עזו נתן עכשיו גול בלאומית אחד לאחד כמו הגול הויראלי מהנערים עם סיומת של אמבפה, הילד הזה מתפתח למשהו מפלצתי ומרגיש לי שאנחנו הולכים להצטער מאוד על המחדל שלו
KevinDurant אמר:2 שחקני כנף זרים ואנחנו מגיעים לזה:
כיוף
נסימבה/סייף - שון/סירוטה - סק/פדראו - פיינגולד/קנדיל
מוחמד/ג'אבר - אזולאי/קינדה
סבע/רפאלוב
זר/חג'ג' - דין/פיירו - זר/חזיזה
וזה בלי חרמש, חלאיילי, אלימלך.
במסגרת אחת, אם יביאו סוף סוף את 2 הכנפיים הזרים המדוברים והם יהיו שחקנים ראויים, זה שווה אליפות.
פוטנציאל לכותרות המרגשות בהיסטורית הענףכובע קש אמר:יש מועמד חדש לפי בן דור
https://www.one.co.il/Article/24-25/1,1,4,52539/471872.html?ref=hp
KevinDurant אמר:2 שחקני כנף זרים ואנחנו מגיעים לזה:
כיוף
סבע/רפאלוב
במסגרת אחת, אם יביאו סוף סוף את 2 הכנפיים הזרים המדוברים והם יהיו שחקנים ראויים, זה שווה אליפות.
בסדר אתה גם חשבת שלהביא את אצילי אנחנו לא צריכים.Hulk אמר:אני מספיק זקן לזכור את התגובות שהיו פה שהיה דיבורים על דוידה סיסוקו שבהתחלה טעו ודיווחו שמועמד לפה ולאיוס, וזה מאותם משתמשים שהיום שואלים למה לא הבאנו אותם.
הם בנו סגל רחב ועל הנייר מאוזן אבל מבחינה איכות אין שם הרבה שוברי שוויון אם בכלל הרבה שחקני רוחב שפעם היינו מביאים כי הישראלים הבכירים היו הולכים אליהם או לבש.
היוצאים מן הכלל זה למקין ויחזקאל(אישית לא מחזיק ממנו) ואולי מדמון.
אליאור אמר:KevinDurant אמר:2 שחקני כנף זרים ואנחנו מגיעים לזה:
כיוף
סבע/רפאלוב
יש בעיה גדולה בארבע עמדות:
שוער
מגן ימני
שתי הכנפיים שעדיין לא פה וזה סימן שאלה גדולה אם יגיע לכאן שחקן כלשהו בכלל. צריך לקחת בחשבון שקיים תרחיש שיגיע לכאן שחקן אחד חלש מאוד, או שלא יגיע בכלל שחקן.
מעבר לזה אין לנו באמת מגן שמאלי מחליף וקשר אחורי מחליף כל עוד חרמש לא יוכיח אחרת. חסר עוד קשר לרוטצי של שני הקשרים שהם יותר אחוריים. עלי, אזולאי וג'אבר זה לא מספיק ויהיו משחקים שגם אולי נרצה לשחק עם שלושתם.
Hulk אמר:אי אפשר להגיד שוער בעיה שהמתחרה שלך עם משפתי בשער, זה אותו רמה וכיוף לפחות יכול להתפתח
לא הייתי מגדיר את פיינגולד כבעיה גדולה, לגבי השוער אני מסכים.אליאור אמר:KevinDurant אמר:2 שחקני כנף זרים ואנחנו מגיעים לזה:
כיוף
סבע/רפאלוב
שוער
מגן ימני
שתי הכנפיים שעדיין לא פה וזה סימן שאלה גדולה אם יגיע לכאן שחקן כלשהו בכלל. צריך לקחת בחשבון שקיים תרחיש שיגיע לכאן שחקן אחד חלש מאוד, או שלא יגיע בכלל שחקן.
מעבר לזה אין לנו באמת מגן שמאלי מחליף וקשר אחורי מחליף כל עוד חרמש לא יוכיח אחרת. חסר עוד קשר לרוטצי של שני הקשרים שהם יותר אחוריים. עלי, אזולאי וג'אבר זה לא מספיק ויהיו משחקים שגם אולי נרצה לשחק עם שלושתם.
KevinDurant אמר:לא הייתי מגדיר את פיינגולד כבעיה גדולה, לגבי השוער אני מסכים.אליאור אמר:KevinDurant אמר:2 שחקני כנף זרים ואנחנו מגיעים לזה:
כיוף
סבע/רפאלוב
שוער
מגן ימני
אם לא יגיעו 2 שחקני כנף אנחנו בבעיה, אני מסכים.
לדעתי סייף מגן שמאלי מחליף מספיק טוב, הסגל לא מושלם אבל למסגרת אחת זה בהחלט צריך להספיק. מכבי ת''א לקחו שנה שעברה אליפות עם אבישי כהן ונחמיאס מגנים ימניים ברוב שלבי העונה.
לגבי קשר אחורי, שוב, למסגרת אחת ובלי העומס של אירופה, מוחמד וג'אבר זה מספיק וגם ככה אין קשר אחורי בכיר בנמצא. אם גוני נאור היה פה הקשר האחורי המחליף זה היה מרגיע אותך או משנה את דעתך? לדעתי לא.
אני חושב שזה לגיטימי לגמרי לתת קרדיט ומקום בסגל לקשר אחורי שהוא בן 20 ושחקן בית כאופציה שלישית בקשר האחורי במסגרת אחת (אני רואה את מוחמד וג'אבר כ6, אמרתי את זה תמיד), הוא עשה עונה טובה בעפולה וכקשר אחרון אני לא רואה צורך להביא שם סתם מישהו.
זה בדיוק המקרים לדעתי שצריך לתת לשחקני בית את המקום.
צריך לתת לשחקני בית להשתלב אם מרגישים ששחקן מספיק טוב ויש אפשרות לשלב אותו.אליאור אמר:KevinDurant אמר:לא הייתי מגדיר את פיינגולד כבעיה גדולה, לגבי השוער אני מסכים.אליאור אמר:יש בעיה גדולה בארבע עמדות:
שוער
מגן ימני
אם לא יגיעו 2 שחקני כנף אנחנו בבעיה, אני מסכים.
לדעתי סייף מגן שמאלי מחליף מספיק טוב, הסגל לא מושלם אבל למסגרת אחת זה בהחלט צריך להספיק. מכבי ת''א לקחו שנה שעברה אליפות עם אבישי כהן ונחמיאס מגנים ימניים ברוב שלבי העונה.
לגבי קשר אחורי, שוב, למסגרת אחת ובלי העומס של אירופה, מוחמד וג'אבר זה מספיק וגם ככה אין קשר אחורי בכיר בנמצא. אם גוני נאור היה פה הקשר האחורי המחליף זה היה מרגיע אותך או משנה את דעתך? לדעתי לא.
אני חושב שזה לגיטימי לגמרי לתת קרדיט ומקום בסגל לקשר אחורי שהוא בן 20 ושחקן בית כאופציה שלישית בקשר האחורי במסגרת אחת (אני רואה את מוחמד וג'אבר כ6, אמרתי את זה תמיד), הוא עשה עונה טובה בעפולה וכקשר אחרון אני לא רואה צורך להביא שם סתם מישהו.
זה בדיוק המקרים לדעתי שצריך לתת לשחקני בית את המקום.
השאלה היא לא מי הם השחקנים הכי חלשים של מכבי תל אביב בשנה שעברה. השאלה היא מה צריך להיות בקבוצה לפי הסטנדרטים שלנו. כנ"ל לגבי גוני נאור - זה לא רלוונטי לסטנדרטים אם הוא היה פה או לא כי כשאני אומר שחסר קשר אחורי אני מתכוון למישהו שיכול לתרום.
אין דבר כזה "המקום שבו צריך לתת לשחקני בית את המקום". מי שמקבל את המקום זה השחקן הטוב יותר ואם הוא שחקן בית אז הרווחנו גם מזה שלא שילמנו דמי העברה.