• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
בשביל מה אני צריך את בן דור אם בכר אמר בפה שלו שהוא רוצה 2 שחקני כנף

יש רצוו ויש מצוי

והמצוי הוא שלבכר יש הרבה יותר סיי בכל מה שקורה, בטח יותר מבן דור, האיש עם רקורד הפגיעה של 0.5% בסקופים.

אין שום תירוץ או הצדקה להחתים רק שחקן כנף אחד. לא משנה מה ינסו לספר לנו מטעם אלברמן והמועדון.
זה להגיד באופן הכי ברור שאנחנו לא בתחרות ויורקים על הקהל ועל הישגיות.

ואני לא רואה שום סרט שבכר מסכים לזה

לגמרי אין הצדקה אבל המציאות היא שאתה כבר ב-5 לספטמבר ואין פה אפילו קיצוני אחד.

Smurk אמר:
Judokan אמר:
Smurk אמר:
יש רצוו ויש מצוי

והמצוי הוא שלבכר יש הרבה יותר סיי בכל מה שקורה, בטח יותר מבן דור, האיש עם רקורד הפגיעה של 0.5% בסקופים.

אין שום תירוץ או הצדקה להחתים רק שחקן כנף אחד. לא משנה מה ינסו לספר לנו מטעם אלברמן והמועדון.

נכון. וגם ברור שבסוף יחתימו החתמות ברירת מחדל בלחץ של הרגע האחרון, כסימפטום מובהק של ניהול מקצועי כושל. כמו בעונה שעברה.
ועדיין לא רואה סרט שבו לא תהיה פה מכסת זרים מלאה. בכר זה לא דגו, הוא לא בא לפה בשביל לאכול חרא משחר ואלברמן

Judokan אמר:
Smurk אמר:
Judokan אמר:

נכון. וגם ברור שבסוף יחתימו החתמות ברירת מחדל בלחץ של הרגע האחרון, כסימפטום מובהק של ניהול מקצועי כושל. כמו בעונה שעברה.
ועדיין לא רואה סרט שבו לא תהיה פה מכסת זרים מלאה. בכר זה לא דגו, הוא לא בא לפה בשביל לאכול חרא משחר ואלברמן
מה שכתבת בהתחלת קצת סותר את מה שכתבת בסוף

Judokan אמר:
Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
בשביל מה אני צריך את בן דור אם בכר אמר בפה שלו שהוא רוצה 2 שחקני כנף

יש רצוו ויש מצוי

גם בכר בציטוטים שלו אומר שהוא רוצה להביא 2 אבל יביאו לפחות אחד. משמע גם הוא לא משוכנע שהם יצליחו להביא 2.

כשהיינו ביולי אמרו באוגוסט, כשהגיע אוגוסט אמרו שעד מחזור 1 כבר יהיה פה לפחות אחד, עכשיו אומרים שאחרי הפגרה יהיו 2. נראה, מהיכרותי עם הנפשות הפעולות יסגרו פה בלחץ אחד ויגידו ששומרים את הזר השישי לינואר.

Judokan אמר:
Smurk אמר:
Judokan אמר:

הוא תמיד יכול לצאת הכי גבר בעולם ולהתפטר אם לא נותנים לו את הכלים להצליח.

Smurk אמר:
Judokan אמר:
Smurk אמר:

מה שכתבת בהתחלת קצת סותר את מה שכתבת בסוף

לא באמת. הטענה שלי בכל הפגרה היא שהבעיה שלנו היא שאלברמן פשוט לא מסוגל לקבל החלטות ולכן דברים נמרחים ונמרחים. ברגע שיש דדליין ואי אפשר לדחות יותר, שחקנים יחתמו.
וברור ששחקן שחותם בסוף החלון ככה יהיה ברירת מחדל

סברינה צריך להגיע לפה אחרי משחקי הנבחרת שלו.

ראיתי כמה סרטונים של פאטון נראה מהיר מאוד עם טכניקה לא רעה.
לא יודע כמה תכליתי מבחינת מספרים והכי חשוב לא יודע כמה הוא באמת על הפרק.

ירוק רפואי אמר:
ראיתי כמה סרטונים של פאטון נראה מהיר מאוד עם טכניקה לא רעה.
לא יודע כמה תכליתי מבחינת מספרים והכי חשוב לא יודע כמה הוא באמת על הפרק.
נאמר כבר שלא רלוונטי, לא סתם אפילו הדיווח לא צוטט בשאר האתרים.

אם אני צריך להמר, הסלב זרק את השם, מישהו בבולגריה ראה ודיווח על סמך מה שהסלב רשם ואז בארץ "ציטטו" את זה כדיווח מחו''ל

גם בן דור שציטט את הדיווח אמר שזה שטויות

אין ברכה מסחורה מבולגריה. הספיק לנו שואו וצ'יבוטה.

אפרופו שחקני כנף, הסרדינים החתימו את דיארה של מאלי הצעירה(זה שעשה לישראל בית ספר באולימפיאדה) שחקן כנף בן 21 רכש מאוד מעניין, לא אופתע אם יהיה להיט בליגה.

איך חוטפים בכלל חמש מטבריה במשחק אימון עם ההרכב שעלינו איתו?

סאן מרינו ניצחה משחק רשמי לפני שמכבי חיפה החתימה זר לכנף.

סתם שתבינו

היה עכשיו משחק של כדורגל של הפועל ת״א נשים שחלק מהשחקניות נטשו בהפסקה כדי ללכת לחתונה והשאירו את הקבוצה שלהם ב9 שחקנים והם הפסידו 6-0. אחת מהשחקניות שעזבו במחצית? קארין סנדל שהיא יו״ר ארגון השחקנים בישראל. אותו ארגון שנלחם מלחמת חומרה נגד זה שיעלו את מספר הזרים בישראל.

עכשיו תבינו למה הענף פה נראה כמו שהוא נראה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה