• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
סתם שתבינו

היה עכשיו משחק של כדורגל של הפועל ת״א נשים שחלק מהשחקניות נטשו בהפסקה כדי ללכת לחתונה והשאירו את הקבוצה שלהם ב9 שחקנים והם הפסידו 6-0. אחת מהשחקניות שעזבו במחצית? קארין סנדל שהיא יו״ר ארגון השחקנים בישראל. אותו ארגון שנלחם מלחמת חומרה נגד זה שיעלו את מספר הזרים בישראל.

עכשיו תבינו למה הענף פה נראה כמו שהוא נראה.

Women ☕☕☕

אני לא מאמין שאנחנו בספטמבר ועדיין רואים סרטונים של מועמדים

Shocking4U אמר:
סתם שתבינו

היה עכשיו משחק של כדורגל של הפועל ת״א נשים שחלק מהשחקניות נטשו בהפסקה כדי ללכת לחתונה והשאירו את הקבוצה שלהם ב9 שחקנים והם הפסידו 6-0. אחת מהשחקניות שעזבו במחצית? קארין סנדל שהיא יו״ר ארגון השחקנים בישראל. אותו ארגון שנלחם מלחמת חומרה נגד זה שיעלו את מספר הזרים בישראל.

באמת מביך מצידה ובמי שאישר את זה
למרות שזה שהיה משחק חסר חשיבות, זה רק מראה את הרמה של הכדורגל פה.

Shocking4U אמר:
איך חוטפים בכלל חמש מטבריה במשחק אימון עם ההרכב שעלינו איתו?

וכבר התחילו לפמפם שנער המכביה לא ברמה - בקושי שיחק עד עכשיו, שוער שהגיע מקבוצת תחתית בליגה השנייה בארגנטינה והוא לא בופון. מפתיע.... (או אפילו ג'וש שהגיע בהמלצה..)
בדקו מה יש לו בתחתונים ודופק והחתימו אותו....
מזל שהשוער הראשון שלנו זה נויר

היום ה-6.9.2024 שהם 12 ימים לסגירת החלון, הרחמן הוא ינחית כאן שני זרים אכזריים שיחזירו את האליפות לכרמל במהרה בימינו אמן.

בנוגע לסברינה קצת ממה שראיתי

יתרונות:
מהיר מאוד וזריז רגליים
דריבליסט טוב+
יודע לעבוד נכון טקטית בהתקפה ולשתף את המגן הימני
טכניקה סבירה+
גיל צעיר (23) - עוד יכול להתקדם כברת דרך

חסרונות:
קבלת החלטות לא טובה
סיומת בינונית
פיזיות רעה
משחק ראש לא קיים
אין לו הגנה לא טקטית ולא מבחינת יכולות הגנתיות

כמו שאמרתי איך שהשם שלו עלה מזכיר לי את עידן ורד

מאמין מאוד שיהיה פה בשלישי-רביעי אחרי משחקי הנבחרת שלו
השאלה מי יצטרף אליו אם בכלל

Shocking4U אמר:
סתם שתבינו

חחחחחח וואו זה גדול

Smurk אמר:
היום ה-6.9.2024 שהם 12 ימים לסגירת החלון, הרחמן הוא ינחית כאן שני זרים אכזריים שיחזירו את האליפות לכרמל במהרה בימינו אמן.

אלוהים לא עוזר לאלה שלא עוזרים לעצמם

בלי לשים לב, היוצרות התהפכו בדינמיקה של החלון העברות בינינו לבין מכבי תל אביב. הם נחושים, סוגרים דברים מהר ומראים רעב. (לא שאני חושב שאנחנו היינו שלמים עם חלק מההחתמות שהם עשו, אבל עדיין בקיץ כזה זה מתקבל) ואנחנו מדשדשים, מחכים למועמדים, פוסלים על הסף כל מועמד כדי שיבוא משהו איכותי יותר ובסוף יגיע מישהו דקה 90 בלחץ. זה העתק הדבק לכל החלונות שלהם בשנים האחרונות.
המערכת צריכה להתעורר ומהר, לחזור לעקרונות שעבדו כל כך טוב לפני שנתיים ושלוש.

The real Tsepo אמר:
בלי לשים לב, היוצרות התהפכו בדינמיקה של החלון העברות בינינו לבין מכבי תל אביב. הם נחושים, סוגרים דברים מהר ומראים רעב. (לא שאני חושב שאנחנו היינו שלמים עם חלק מההחתמות שהם עשו, אבל עדיין בקיץ כזה זה מתקבל) ואנחנו מדשדשים, מחכים למועמדים, פוסלים על הסף כל מועמד כדי שיבוא משהו איכותי יותר ובסוף יגיע מישהו דקה 90 בלחץ. זה העתק הדבק לכל החלונות שלהם בשנים האחרונות.
המערכת צריכה להתעורר ומהר, לחזור לעקרונות שעבדו כל כך טוב לפני שנתיים ושלוש.

אני פחות רואה את זה ככה שאנחנו פוסלים כל מועמד על הסף כדי שיבוא מישהו איכותי יותר.
לדעתי רצו כבר הרבה מהמועמדים שלא רצו להגיע ופסלו אותנו ולא להפך.
לדעתי מי שיגיע זה אופציה 5-6 אם לא יותר.

סיכום AI דו שבועי בג׳ונגל
https://www.mhforum.co.il/viewtopic.php?p=128820#p128820

בא לי על סרג'יניו מוייבורג. נראה שחקן וגם בדיוק הסגנון שאנחנו צריכים.
אנחנו צריכים סילונים בצדדים. שחקנים עם דריבל טוב שיודעים לפרוץ ולייצר מצבים מהצדדים. פחות צריכים לדעתי שחקן כמו נהואל שיהיה פליימקר בצד (ככה הוא נראה מהמעט שראיתי), כי יש לנו את סבע בתפקיד הזה.

אליאור אמר:
אנחנו צריכים סילונים בצדדים. שחקנים עם דריבל טוב שיודעים לפרוץ ולייצר מצבים מהצדדים. פחות צריכים לדעתי שחקן כמו נהואל שיהיה פליימקר בצד (ככה הוא נראה מהמעט שראיתי), כי יש לנו את סבע בתפקיד הזה.
חלום. הוא וסמדו לאגף שמאל ואנחנו אלופים אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד.

Smurk אמר:
אליאור אמר:

מי זה סמדו?
אני הייתי מביא אותו לאגף שמאל. סברינה אני מאמין יבוא לימין.

אליאור אמר:
Smurk אמר:
אליאור אמר:

מי זה סמדו?
אני הייתי מביא אותו לאגף שמאל. סברינה אני מאמין יבוא לימין.
כוכב כדורגל שמשחק בניקוסיה בצד שמאל, חושב שאחרי שעפנו מאירופה והם עדיין בקונפרנס זה כנראה פחות ריאלי.

הלוואי סרגיניו הוא מסוג השחקנים שקונים בשבילו הכרטיס.
אני כבר איבדתי תקווה שהאימפוטנטים האלה יספיקו להביא שני שחקנים עד סוף החלון

רואה את המשחק של הנבחרת ובאמת שבאתי להגיד על יחזקאל יאאלה איך תל אביב לקחו אותן ואז הוא עשה את בטעות של הגול ובאמת שבמשחק ברמה הזאת זה לא יכול לקרות

DelPiero אמר:
רואה את המשחק של הנבחרת ובאמת שבאתי להגיד על יחזקאל יאאלה איך תל אביב לקחו אותן ואז הוא עשה את בטעות של הגול ובאמת שבמשחק ברמה הזאת זה לא יכול לקרות

כי יש לו מיינד של שחקן כנף שחושב התקפה, גם אם עבר הסבה לכל הקו.
לנו בליגה הוא מתאים כי אנחנו קבוצה תוקפת שמחזיקה הרבה בכדור.

dyarok אמר:
DelPiero אמר:

כי יש לו מיינד של שחקן כנף שחושב התקפה, גם אם עבר הסבה לכל הקו.
לנו בליגה הוא מתאים כי אנחנו קבוצה תוקפת שמחזיקה הרבה בכדור.

זאת בדיוק הנקודה
כל עוד אנחנו בקונצנזוס נגד שלושה בלמים זה משהו שלוקחים בחשבון
אני עדיין חושב שזה היה אדיר אפ היה מגיע בכל מקרה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה