ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:יש שחקן מעניין בכוכב האדום ממוצא פנמי מעניין אם אפשר להביא אותו בהשאלה כי הוא לא משחק שם כל כך
אליאור אמר:Nirgreen אמר:יש שחקן מעניין בכוכב האדום ממוצא פנמי מעניין אם אפשר להביא אותו בהשאלה כי הוא לא משחק שם כל כך
אמרת שיש שני שחקנים במו"מ מתקדם לא?
Nirgreen אמר:יש שחקן מעניין בכוכב האדום ממוצא פנמי מעניין אם אפשר להביא אותו בהשאלה כי הוא לא משחק שם כל כך
Nirgreen אמר:אליאור אמר:Nirgreen אמר:יש שחקן מעניין בכוכב האדום ממוצא פנמי מעניין אם אפשר להביא אותו בהשאלה כי הוא לא משחק שם כל כך
אמרת שיש שני שחקנים במו"מ מתקדם לא?
כן נו וזה סותר את מה שאמרתי?
GKagelmacher אמר:Nirgreen אמר:יש שחקן מעניין בכוכב האדום ממוצא פנמי מעניין אם אפשר להביא אותו בהשאלה כי הוא לא משחק שם כל כך
חחחח אתה מסתלבט? הוא נרכש הקיץ ב2M€
Smile אמר:לפי הסרטון נראה טוב
אם נביא כנף בסגנון שלו גם לשמאל אנחנו מסודרים.
הוא גם מגיע בכושר משחק, מניח שכבר במשחק מול בית"ר נראה אותו על הדשא לדקות ראשונות.
Undertheknife אמר:GKagelmacher אמר:Nirgreen אמר:יש שחקן מעניין בכוכב האדום ממוצא פנמי מעניין אם אפשר להביא אותו בהשאלה כי הוא לא משחק שם כל כך
חחחח אתה מסתלבט? הוא נרכש הקיץ ב2M€
לא רק זה, הוא שחקן הרכב. פתח בכל המשחקים בליגה למעט משחק אחד.
מושיב את מילסון וקאטאי בספסל.
הסירטון לא עובד..מי יכול לעזור בבקשה?KevinDurant אמר:כשרואים פה את הפעולות שהוא עשה במשחקים נגד הכוכב אפשר להבין מה בכר ראה ממנו. כבר עכשיו הוא נראה שחקן טוב ועושה פעולות טובות ויש לו עוד לאן להתקדם.Kozmo אמר:קצת על סברינה (קרדיט לליאור מ-X/טוויטר-מומלץ לעקוב אחריו):
וידאו+פוסט על סברינה:דוגמאות בוידאו למטה
דריבל מגוון יודע ללכת לקו ולחתוך לאמצע בעיטה טובה מהמקום שזה דבר שקשה לעשות. דווקא בחיתוכים הוא כן לדעתי יכול לשפר את עצמו ולקחת את זה לבל קדימה כי הוא יודע לעשות אתזה אבל צריך לשפר את הבעיטה שיוצאת הרבה פעמים לא מספיק טובה ולעשות את זה יותר פעמים במשחק.
פירסט טאץ טוב אחרי שהוא משחרר את הכדור ממשיך בתנועה עומק לקבל אותו חזרה בדאבל וכו לא מהשחקנים שעומדים במקום זה עוזר לקבוצה ועזר לפרטיזן לא מעט בעונה הקודמת גם אם הוא לא קיבל את הכדור בחזרה.
טכניקה טובה אבל עדיין דריבל שמתבסס יותר על עוצמות פיזיות וצעד ראשון ופחות על כדור דבוק לרגל (כמו רוב השחקנים בסייז הזה) מה שכן,יש לו גם פעולות יפות עם הכדור על שטחים קטנים.
יודע להשתחרר משחקנים טוב מאוד שהוא מקבל בחצי תפנית סוחט ככה הרבה כרטיסים צהובים אחרי שהוא כבר מייצר את היתרון על השחקן.
כדורי רוחב הייתי מחלק אתזה לשתיים כשהוא בורח לקו הוא יודע להוציא כדורי רוחב מאוד טובים על הקרקע בימין או עם החיצון של רגל שמאל (רובם גם אחורה לשחקנים שמצטרפים) בשמאל רוב ההרמות שלו בגובה קשתיות מידי שזה מקל על ההגנה והשוער.
ההרמות הטובות שלו בשמאל עונה שעברה היו ממה שאני ראיתי יותר מכיוון קצה הרחבה לשחקן בפינה הרחוקה.
ברגל החלשה הסיומת שלו הייתה טובה בעיקר כשהוא בועט כדורים שטוחים וחזקים לרחוק.
צריך לשפר קצת את הקבלת החלטות במעברים לדעתי,צפוי בחלק מהמקרים.
https://x.com/tomer_l21/status/1832408975054155849?s=46
Apoc אמר:אני מקווה שבכר לא מתכוון לשחק עם סברינה בעמדת הכנף ימין במערך 3 בלמים, כי הגנה אין לו.
בעצם אני דיי בטוח שלשם הוא מיועד. להבנתי ההרכב שבכר רוצה לעלות איתו כרגע זה:
כיוף
סימבה נירוסטה סק פדראו סברינה
אזולאי מוחמד
סבע
דינדה פיירו
כששון יחליף את נירוסטה כשיחזור
לא פוסל שככה נעלה מול ריינה
Smurk אמר:אם יגיעו שני זרים כמו שאתה בטוח אז הוא ישחק איתם ב433. אם לא יגיעו עד אז אז סברינה לא ישחק.
הוא גם יכול לשחק 4-3-3 עם דין כחצי שמאל במערך לא סימטרי ולשלב את שניהם. סברינה לא מתאים ל3 בלמיםApoc אמר:Smurk אמר:אם יגיעו שני זרים כמו שאתה בטוח אז הוא ישחק איתם ב433. אם לא יגיעו עד אז אז סברינה לא ישחק.
יגיע עוד זר בנוסף לסברינה.
4-3-3 אומר שהוא מוותר על דינדה או פיירו בהרכב מה שאני לא רואה קורה לפחות לא כרגע.
Shocking4U אמר:אחלה סברינה. עכשיו להביא כנף שמאל.
KevinDurant אמר:הוא גם יכול לשחק 4-3-3 עם דין כחצי שמאל במערך לא סימטרי ולשלב את שניהם. סברינה לא מתאים ל3 בלמיםApoc אמר:Smurk אמר:אם יגיעו שני זרים כמו שאתה בטוח אז הוא ישחק איתם ב433. אם לא יגיעו עד אז אז סברינה לא ישחק.
יגיע עוד זר בנוסף לסברינה.
4-3-3 אומר שהוא מוותר על דינדה או פיירו בהרכב מה שאני לא רואה קורה לפחות לא כרגע.