ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:Smurk אמר:גולדשטיין הוסיף: "הם לא ישנים בלילה, עד שלא יחתימו את סברינה ושני שחקנים זרים לא יהיה פה שקט. אני חושב שעוד שבוע נדבר אחרת כי יגיעו שחקנים ברמה גבוהה".
חחחח נראה
הם לא ישנים בלילה כי חודשיים הם ישנו על האף, גם במהלך היום.
זה משהו שאמרתי כבר כמה פעמים - אלברמן יודע לעבוד רק בלחץ.
למי אכפת אם הם לא ישנים? אתה יודע כמה פעמים אני לא הולך לישון מעצבים אחרי משחקים מרוב שאכפת לי מהקבוצה הזאת כמו כל כך הרבה אנשים אחרים פה? אם האנשים שמקבלים כל כך הרבה כסף היו ישנים בלילה במצב הנוכחי הייתי מאוד דואג יותר ממה שאני דואג גם ככה. ממש ליבי יוצא אליהם.Judokan אמר:Smurk אמר:גולדשטיין הוסיף: "הם לא ישנים בלילה, עד שלא יחתימו את סברינה ושני שחקנים זרים לא יהיה פה שקט. אני חושב שעוד שבוע נדבר אחרת כי יגיעו שחקנים ברמה גבוהה".
חחחח נראה
מה עם הרשימות של אלברמן? שהוא עובד הרי כל השנה כדי להגיע מוכן לחלון לא?NOSFERATU ZODD אמר:הבעיה היא שמי שעדיין מחפש לא ישן.
אם יש שמות אפשר לישון בשקט ולדבר איתם בשעות היום או הערב.
מדאיג מאוד.
Smurk אמר:גולדשטיין הוסיף: "הם לא ישנים בלילה, עד שלא יחתימו את סברינה ושני שחקנים זרים לא יהיה פה שקט. אני חושב שעוד שבוע נדבר אחרת כי יגיעו שחקנים ברמה גבוהה".
חחחח נראה
Shocking4U אמר:למי אכפת אם הם לא ישנים? אתה יודע כמה פעמים אני לא הולך לישון מעצבים אחרי משחקים מרוב שאכפת לי מהקבוצה הזאת כמו כל כך הרבה אנשים אחרים פה? אם האנשים שמקבלים כל כך הרבה כסף היו ישנים בלילה במצב הנוכחי הייתי מאוד דואג יותר ממה שאני דואג גם ככה. ממש ליבי יוצא אליהם.Judokan אמר:Smurk אמר:גולדשטיין הוסיף: "הם לא ישנים בלילה, עד שלא יחתימו את סברינה ושני שחקנים זרים לא יהיה פה שקט. אני חושב שעוד שבוע נדבר אחרת כי יגיעו שחקנים ברמה גבוהה".
חחחח נראה
Hulk אמר:בדיחה, גם לבכר יש חלק בזה שנה סיפרו לנו שבכר יודע לדפוק על השולחן ולדרוש רכש בנתיים נראה שהוא בעיקר פוסל מועמדים שמחלקת הסקאוטינג מביאה אחרת אין לי הסבר אחר למה אנחנו עדיין בשלב הזה 3 זרים שחסרים