• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אנשים פה עדיין מאמינים שנקבל שלושה ולקאמים ?
אני מעריץ את האופטימיות של אנשים פה

DelPiero אמר:

אני הייתי משוכנע שיגידו שלושה זרים
עכשיו אני בטוח שלא

אם האולטראס היו רציניים, זה הזמן להפגין ולמחות נגד יענקלך. בחמישי הבא זה לא רלוונטי כבר

בירקי אמר:
אם האולטראס היו רציניים, זה הזמן להפגין ולמחות נגד יענקלך. בחמישי הבא זה לא רלוונטי כבר

אני משער שהקהל הרחב לא יזרום בשלב הזה ובלעדיהם + קצת עזרה מהחברים של המועדון בתקשורת, לא תהיה למחאה כזאת השפעה מספקת.

אני מניח שזה חלק מהרציונל ואחרי כמה הפסדים בליגה זה כבר יראה אחרת

אם לא מוצאים חלוץ אפשר לעשות מהלך על מוחמד במבה, הוא לא משחק בלוריין בליגה הצרפתית השנייה ויש להם שלושה חלוצים לפניו ברוטציה.
הם רק רכשו אותו בינואר ב5 מיליון יורו אבל מאמין שהשאלה היא אופציה, מכיר את ישראל והוא של דודו אז יכול להתאקלם יחסית מהר

שום סיכוי שקבוצה תשחרר לנו חלוץ על רמה שנייה לפני סגירת החלון, לא כולם מתנהלים כמו מכבי חיפה.
זה משאיר אותנו עם שחקנים חופשיים שלא מצאו קבוצה עד עכשיו וכנראה יש סיבה שלא מצאו.

Nadav אמר:
שום סיכוי שקבוצה תשחרר לנו חלוץ על רמה שנייה לפני סגירת החלון, לא כולם מתנהלים כמו מכבי חיפה.
זה משאיר אותנו עם שחקנים חופשיים שלא מצאו קבוצה עד עכשיו וכנראה יש סיבה שלא מצאו.

זה גם לא שנייה לפני סגירת החלון
כי אצלם החלון כבר נסגר
אז אתה צודק

לא קשה לראות מי השחקנים החופשיים שנשארו
מבחינת חלוצים אין יותר מכמה בודדים שאפשר עוד להסתכל עליהם בכלל
וכן המצב חרבנה

DelPiero אמר:

בקצב הזה גם וולקאם אחד לא יהיה

Apoc אמר:
Nadav אמר:

כי אצלם החלון כבר נסגר
אז אתה צודק

וכן המצב חרבנה
אני מניח שסוכנים מציעים שמות של שחקנים שאנחנו לא חושבים שהם רלוונטיים ויש מקרים של סעיפי שחרור שאפשר להפעיל וכו' אבל ברור שזה לא מצב אידיאלי.

זה קצת עונה לתיאוריה הזאת של אנשים שאומרים שתמיד יש מציאות בסוף החלון ואפשר להביא כוכבים. אנחנו רואים בדיוק איזה מציאות ואיזה כוכבים יש.

קשה לי להאמין שיגיעו 3 וגם אם כן,זאת התנהלות לא רצינית לחכות לדקה ה90
חרפה

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
Nadav אמר:

כי אצלם החלון כבר נסגר
אז אתה צודק

וכן המצב חרבנה
אני מניח שסוכנים מציעים שמות של שחקנים שאנחנו לא חושבים שהם רלוונטיים ויש מקרים של סעיפי שחרור שאפשר להפעיל וכו' אבל ברור שזה לא מצב אידיאלי.

זה קצת עונה לתיאוריה הזאת של אנשים שאומרים שתמיד יש מציאות בסוף החלון ואפשר להביא כוכבים. אנחנו רואים בדיוק איזה מציאות ואיזה כוכבים יש.
עם הסכומים שנכנסו פה ציפיתי בכל עמדה שיהיה שחקן בכיר מקבוצה אחרת שנקנה. ואם היינו פונים בתחילת החלון היה להם זמן להתארגן לעזיבה של שחקן כזה, עכשיו כל קבוצה נורמלית תדרוש סכומים אסטרונומים כדי לשחרר לך שחקן בכיר ובצדק.

עכשיו זה ברור שלא יפעילו פה סעיפי שחרור ב2-3 מיליון על שחקנים זרים, מה שמשאיר אותנו עם שחקנים חופשיים שיתנו שליש מהתפוקה של פיירו.

greenguy אמר:
חרפה
אני אישית האמנתי שנסגור מכסת זרים אבל ממשיכים להתקדם עוד יום ועוד יום ונראה שכלום לא זז באופן מטורף ואנחנו כבר ב11.9 עם 3 זרים.

לפני שנתיים סגרו פה סגל לפני המחנה אימונים ועכשיו בונים סגל שבוע לפני שנסגר החלון, קיצוניות מוחלטת

אין איזה מסיבת עיתונאים של בכר לפני ריינה? צריך שהכתבים יצלבו אותם והקהל יפעיל לחץ אחרת לא יהיה שום חיזוק

KevinDurant אמר:
greenguy אמר:
חרפה
אני אישית האמנתי שנסגור מכסת זרים אבל ממשיכים להתקדם עוד יום ועוד יום ונראה שכלום לא זז באופן מטורף ואנחנו כבר ב11.9 עם 3 זרים.

לפני שנתיים סגרו פה סגל לפני המחנה אימונים ועכשיו בונים סגל שבוע לפני שנסגר החלון, קיצוניות מוחלטת

בדיוק. והתוצאות בהתאם שסגרת סגל מוקדם עלית לליגת האלופות,לא רוצה לחשוב מה יקרה העונה

חזיזוש אמר:
אני אומר שיהיו 3 וולקאמים דווקא

השאלה איזה. זה שיהיו שלושה וולקאמים זה לא אומרנשהשחקנים שיביאו באמת ישנו משהו.

זה לא רלוונטי בכלל שיהיו 3 וולקאמים עד סוף החלון (אני אישית בספק) ההתנהלות הקיץ היא בושה אחת גדולה!
גם אם יגיעו 3 זרים עכשיו יקח להם זמן להתאקלם.
להופיע למשחק ליגה בלי 4-5 שחקני סגל משמעותיים בשלב הזה זה ביזיון

גם היום לא יגיע שחקן אז

3 החתמות של שחקנים זרים בתוך 5 ימים זה שיא גינס אם וכאשר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה