ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kandaurov אמר:במצב שנוצר, גם אם שוראנוב דופק מקדונלדס באמצע אימון הוא חייב לפתוח או לקבל כמות משמעותית של דקות מול ריינה.
Apoc אמר:איזה נאחס יש על המועדון הזה
איך בשניה שהם מוכרים את החלוץ היחיד מתוך שניים שיש להם, גם השני נפצע
קיצור אני מבין שאין מה לבנות על תיקו גם מול ריינה
Apoc אמר:איזה נאחס יש על המועדון הזה
Smurk אמר:Apoc אמר:איזה נאחס יש על המועדון הזה
זה לא חוסר מזל, כשאתה מרשה לעצמך לשחרר חלוץ בכיר ולהישאר עם חלוץ אחד אתה חייב לקחת בחשבון שיכול להיות שאתה תזדיין מזה בתחת, מועדון נורמלי לא מוכר את פיירו עד שאין חלוץ סגור.
Nirgreen אמר:מגיע להם. על הראש שלהם
קהל שבויירוק רפואי אמר:יש פה מועדון שמתנהל בצורה חסרת אחריות ובלי שום מחויבות לקהל האוהדים הגדול במדינה.
לעלות למשחק ליגה באמצע ספטמבר בלי חלוץ זה הפקרות פר אקסלנס
אל תהיה בטוח במיוחד שמדובר בבכר (לדעתי הוא לא יהיה בסגל וישאילו אותו להפועל)Hulk אמר:אם אין פה חלוץ רכש עד שבת זה לגמרי על הראש שלהם.
לפחות נראה את שוראנוב מקבל דקות..
netanel412 אמר:אל תהיה בטוח במיוחד שמדובר בבכר (לדעתי הוא לא יהיה בסגל וישאילו אותו להפועל)Hulk אמר:אם אין פה חלוץ רכש עד שבת זה לגמרי על הראש שלהם.
אגב דין דוד:
החלוץ, דין דוד, חזר ממסע הנבחרת עם כאבים בברך ימין. הערב הוא עבר בדיקת MRI בה התגלה כי יש נזק מינורי בגיד האחורי. על פי החלטת הצוות הרפואי, דין יוכל לעמוד לרשותו של המאמן כבר במשחק הקרוב
netanel412 אמר:אל תהיה בטוח במיוחד שמדובר בבכר (לדעתי הוא לא יהיה בסגל וישאילו אותו להפועל)Hulk אמר:אם אין פה חלוץ רכש עד שבת זה לגמרי על הראש שלהם.
אגב דין דוד:
החלוץ, דין דוד, חזר ממסע הנבחרת עם כאבים בברך ימין. הערב הוא עבר בדיקת MRI בה התגלה כי יש נזק מינורי בגיד האחורי. על פי החלטת הצוות הרפואי, דין יוכל לעמוד לרשותו של המאמן כבר במשחק הקרוב