אלונה לא תמכור לך את אליאסי, חייקין עולה כסף שהם לא מוכנים לשלם והוא מרוצה בהודו, בקסטר שרוף פה וג׳וש לא רוצה לחזור לישראל.אליאור אמר:למה לא לנסות להביא את אליאסי/חייקין/בקשר/ג'וש? הייתי הולך all in על אחד מהם.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אלונה לא תמכור לך את אליאסי, חייקין עולה כסף שהם לא מוכנים לשלם והוא מרוצה בהודו, בקסטר שרוף פה וג׳וש לא רוצה לחזור לישראל.אליאור אמר:למה לא לנסות להביא את אליאסי/חייקין/בקשר/ג'וש? הייתי הולך all in על אחד מהם.
Shocking4U אמר:נטע לביא רוצה לחזור מתישהו לשחק כדורגל או שהוא מסתפק בלהיות שחקן ספסל בליגה היפנית?
NOSFERATU ZODD אמר:באר שבע מנסים להחתים את מלמד.
לדעתי מתאים לסגל שלנו.
Shocking4U אמר:אלונה לא תמכור לך את אליאסי, חייקין עולה כסף שהם לא מוכנים לשלם והוא מרוצה בהודו, בקסטר שרוף פה וג׳וש לא רוצה לחזור לישראל.אליאור אמר:למה לא לנסות להביא את אליאסי/חייקין/בקשר/ג'וש? הייתי הולך all in על אחד מהם.
Judokan אמר:Shocking4U אמר:אלונה לא תמכור לך את אליאסי, חייקין עולה כסף שהם לא מוכנים לשלם והוא מרוצה בהודו, בקסטר שרוף פה וג׳וש לא רוצה לחזור לישראל.אליאור אמר:למה לא לנסות להביא את אליאסי/חייקין/בקשר/ג'וש? הייתי הולך all in על אחד מהם.
מה הקשר של חייקין להודו?
Smurk אמר:Judokan אמר:Shocking4U אמר:אלונה לא תמכור לך את אליאסי, חייקין עולה כסף שהם לא מוכנים לשלם והוא מרוצה בהודו, בקסטר שרוף פה וג׳וש לא רוצה לחזור לישראל.
מה הקשר של חייקין להודו?
התכוון לבודו
מאז הטיול הגדול הוא לא רוצה לחזורJudokan אמר:Shocking4U אמר:אלונה לא תמכור לך את אליאסי, חייקין עולה כסף שהם לא מוכנים לשלם והוא מרוצה בהודו, בקסטר שרוף פה וג׳וש לא רוצה לחזור לישראל.אליאור אמר:למה לא לנסות להביא את אליאסי/חייקין/בקשר/ג'וש? הייתי הולך all in על אחד מהם.
מה הקשר של חייקין להודו?
לא זרקו אותו, הוא לא רוצה להיות כינור שני(שלישי) ורוצה לשחק, בגלל זה הוא עזב שם.Liberman אמר:NOSFERATU ZODD אמר:באר שבע מנסים להחתים את מלמד.
לדעתי מתאים לסגל שלנו.
אחלה מלמד
אחלה שחקן
תמיד מביא מספרים
אני דווקא חושב שהוא טוב
ב״ש הביאו אותו פעם וזרקה אותו מהר מדי
היה נורא בגלל השיטה. שאחרי זה עברנו לשחק 4-3-3 עם קינדה וסבע באמצע היה טוב מאוד. ה3-5-2 הזה עם 2 קשרים אחוריים לא מתאים, לא שנה שעברה אצל דגו ולא השנה אצל בכר. אין פה את נטע שמניע כדור מאחורה ברמה גבוהה ויודע לשחרר לחץ, עם גוני זה לא יעבוד.NOSFERATU ZODD אמר:קשר 10 זה חובה.
למרות הניצחון מחצית ראשונה היה פשוט כואב לראות אל הקבוצה.
גם אני מבין כך. עצובShocking4U אמר:לא נשמע מהדברים של בכר שיהיה רכש בקרוב. אמר שצריכים להתחזק תוך כדי תנועה אבל גם ״להסתפק ולהאמין במה שיש״
Shocking4U אמר:לא נשמע מהדברים של בכר שיהיה רכש בקרוב. אמר שצריכים להתחזק תוך כדי תנועה אבל גם ״להסתפק ולהאמין במה שיש״