שיחסכו מאיתנו את ״לא בטוח שצריך זר כי יש את רפאלוב, קינדה ומאור לוי״ ויביאו זר ברמה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:שיחסכו מאיתנו את ״לא בטוח שצריך זר כי יש את רפאלוב, קינדה ומאור לוי״ ויביאו זר ברמה.
רק מכבי אמר:אליאור אמר:רק מכבי אמר:לא שאני מחפש את זה, אבל מניח שראיתם שתוך כמה שעות מהפרסום שכתבתי כאן כל האתרים העלו כתבה בנושא של שרי.
מקצועית לדעתי זו פגיעה קשה. בוודאי כשהמשחק של בכר מבוסס על 10 איכותי, ואין לנו את זה בלי שרי. להביא זר ברמה לתפקיד הזה ולפגוע בו זה יהיה עניין לא פשוט, וכמובן יעלה הרבה כסף.
באשר לטענה שהוא מעבר לשיאו, היכולת שלו בליגה ההולנדית מאז שעזב פה מוכיחה שהוא עדיין יכול לתת כדורגל איכותי, מוזמנים גם לצפות בצמד שכבש היום. מה שמתאים לשם, מתאים גם לכאן. לא מקבל את הטענה הזאת שהוא לא יכול לתרום.
אך שוב, זו לא בחירה של המועדון.
כל הדיבורים על להחזיר את סבע מנותקים מהמציאות. רוב הסיכויים שהוא לא חוזר לכאן. גם כי הוא רוצה להישאר שם (ויש משמעות האם הם ישרדו בליגה), וגם כי כאן בדרגים הגבוהים יש אי רצון לראות אותו חוזר. בכר יצטרך לעבוד מאוד קשה בשביל שהוא יחזור לכאן. גם על סבע עצמו, וגם בתוך מכבי חיפה. לא הייתי בונה על זה.
בלי קשר, סבע לא 10 קלאסי. הוא הרבה יותר חלוץ שני ממנהל משחק ויוצר. וגם באמירויות כרגע הוא משחק בעיקר כחלוץ.
בסוף עוד נקבל פה את מאור לוי (שכבש גם היום, אז צפו לעוד ליקוקים בתקשורת) בעמדה הזאת. אז לא הייתי ממהר להגיד ש''לא נצטער אם שרי יילך''.
סבע תחת חוזה פה. אם אנחנו רוצים אותו, ובכר רוצה אותו, אז הוא יהיה פה.
בהנהלה צריכים לתת לבכר את מה שהוא רוצה. זה הכל. דווקא עזיבה של שרי יכולה להפעיל יותר לחץ על המועדון להחזיר את סבע. מעדיף אותו בגיל 32 מאשר את שרי בגיל 37. גם לשנים הבאות.
אני אעשה לך קצת סדר כי או ששכחת או שהתבלבלת. הזכרת ''אנחנו''(מי זה אנחנו? המועדון? מקבלי ההחלטות? מאיפה הסקת שהם רוצים את סבע?), והזכרת ''המאמן'' שרוצים את סבע.
יש גם רצון שחקן. אל תשכח.
נטע לביא. זוכר?
המועדון + מאמן (שהבין שיש בעל בית שקובע. למרות שהוא רצה שנטע ימשוך עד הקיץ) רצו שיישאר, השחקן רצה ללכת, היה תחת חוזה. עזב.
אבו פאני. זוכר?
המועדון + מאמן רצה שיישאר. הוא רצה ללכת. היה תחת חוזה. עזב.
המקרה של סבע הוא אפילו יותר קיצוני מהמקרים של לביא או פאני, כי גורמים בכירים במועדון לא רוצים את סבע בניגוד למצב שהיה עם פאני ונטע שכולם כולל כולם רצו שהם יישארו.
מעבר לזה, סבע עצמו לא רוצה לחזור לכאן, ומעדיף להישאר באמירויות.
אין משמעות לזה שהוא ''תחת חוזה''. גם העונה הוא היה תחת חוזה מאותו מקרה ועד ינואר, זה אומר שהוא שיחק?
חוזה זה לא חזות הכל. גם לשרי יש חוזה בעונה הבאה.
שוב אני אומר, צריכים לקרות הרבה מאוד דברים בשביל שסבע יהיה כאן בעונה הבאה. רוב הסיכויים שזה לא יקרה.
יהיה יותר טוב כ8 מאשר כ10. הוא וליאור לא יכולים להחזיק את המשבצת של ה10 לאורך עונה שלמה.ToniKroos אמר:Shocking4U אמר:שיחסכו מאיתנו את ״לא בטוח שצריך זר כי יש את רפאלוב, קינדה ומאור לוי״ ויביאו זר ברמה.
אחלה קינדה האמת, לדעתי אפשר לבנות עליו
KevinDurant אמר:לדעתי יהיה קיץ מעניין מאוד וזה עוד בלי שאנחנו מודעים בכלל למי עוזב.
סבע כביכול יכול להיות תחליף הולם לשרי ואני מאמין שבכר יוכל ליישר שם את ההדורים אם הוא ירצה בזה, מאמין שהוא יעדיף את זה מאשר לבזבז שם זר ולצאת להרפתקה.
ToniKroos אמר:עונה הבאה
כיוף
קורנו סק שון סונדגרן
עלי מוחמד ג׳אבר
מאור לוי
חזיזה יובאנוביץ בן שימול
ToniKroos אמר:עונה הבאה
כיוף
קורנו סק שון סונדגרן
עלי מוחמד ג׳אבר
מאור לוי
חזיזה יובאנוביץ בן שימול
KevinDurant אמר:גולדשטיין מעלה כתבה בספורט5 שאומרת שבכר מחזיק מאוד מסבע ובונה עליו לעונה הבאה.
סבע היה מצוין תחת בכר וגם יכול לפנות את המשבצת של שרי לזר נוסף, זה שיקול משמעותי מבחינת המועדון להערכתי.
מאיך שהדברים נראים כרגע, העמדות "הבטוחות" שיהיו בהם זר זה 2 בלמים ומגן שמאלי זר.
שאר העמדות האופציונליות: קשר אמצע, 10, כנף, חלוץ ושוער.
מתוך 5 העמדות האלו, יצטרכו להביא 3 זרים וזה יהיה כמובן נגזרת של מה שיצליחו להפיק בשוק הישראלי. יהיה מעניין