• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Liberman אמר:
ואם הבן שלו כשיר מבחינה רפואית, למה לא לכבד פה את החוזה ולחזור?

ודרך אגב
פלמית היא השפה המדוברת בכל בלגיה
היא דומה מאוד להולנדית
יש הטוענים שהשפה ההולנדית מושתתת על הפלמית
אבל זה כבר ויכוח היסטוריוני
לגבי השפה - יש איזורים שלמים בבלגיה שמדברים צרפתית כשפה ראשונה, והפלמית שם לא חזקה. בלגיה הרי מחולקת.
לצורך הדוגמא, סע לבריסל - כמעט ולא תשמע שם פלמית. 98% צרפתית.
לגבי הכשירות של הבן - זה בדיוק העניין. הוא להבנתי לא יוכל לטוס בזמן הקרוב. וזה אומר שאם שרי חוזר, זה לחזור לבד. והוא כמובן לא מתכנן לעשות את זה. אני מניח שאתה יכול להבין (לא יודע אם אתה אבא או לא. אבל ברור לך שהוא לא יהיה כאן בלי הילדים שלו. יש לו כבר ילדים גדולים ומשפחה רחבה).
לכן הוא רוצה להישאר בהולנד. המעבר לבלגיה אם וכאשר, זה אומר שהוא ישחק באנטוורפן, אבל יגור בהולנד, וייעשה את השעה ומשהו כל יום. אבל ברור שזה לא אידיאלי, והוא לא ירצה את זה.
הוא ציין שאם תהיה הטבה במצב של הבן, והוא לא יצטרך מעקב צמוד בית חולים, ייתכן והם כן יוכלו לעבור לבלגיה, וזה יהיה יותר נוח.

שוב, החוזה של שרי היה צריך להיות כאן באזורים של 470 אלף יורו, בשום קבוצה אחרת שהוא יחתום עכשיו, גם אם זו תהיה אנטוורפן, הוא לא יקבל סכום שמתקרב לזה. בטח לא בהולנד שקוב הקבוצות שם משלמות משכורות מאוד נמוכות.

האמת שלא הבנתי למה אתה מחפש אותו פה.

כי צובט לי שהוא לא חוזר לפה
ואם הבן שלו יהיה סבבה עוד חודש-חודשיים-שלושה, למה לא לחזור?

Liberman אמר:

פה כבר נכנסה ההחלטה של המועדון.
המועדון לא מוכן לקחת סיכון בעניין הזה.
זה לא מועדון חברים אחרי הכל. יש קבוצה מקצוענית לנהל. ראינו איך זה פגע בנו השנה, אי אפשר לבנות עליו כשזה מרחף מעל.
העונה באו לקראתו מאוד. אבל תאר לך שהוא אומר לך שהוא מוכן לפתוח פה את העונה, ואומר ונחכה ונראה מה יהיה עם הילד, וכל שבועיים הוא יטוס למשפחה. זה נראה לך הגיוני? אפשר לבנות קבוצה ככה שאחרי חודשיים הוא יגיד לך "טוב, סופית הוא לא יכול לטוס. אז ביי לכם". ושוב נעלם ואתה נתקע. זה לא רציני לבנות ככה קבוצה.
או שהוא אומר שהוא חוזר ושבוע לפני פתיחת העונה הוא בורח לך, ואין לך זמן להביא מחליף ראוי.
לחלופין תאר לך שמאשרים לו לטוס, ואז הם לא מרוצים מהטיפול בארץ, או שחס וחלילה המצב מחמיר, והוא מבקש לחזור.
המועדון אמר לו בצורה מפורשת, או שאתה חוזר בצורה נורמלית, ואם אתה לא יכול להתחייב, אז בוא נפרד כידידים.

גם לי זה כואב שהוא הולך. גם הפרסונה וגם השחקן.
אבל אי אפשר היה לעשות אחרת. זאת האמת.
המועדון והמערכת בונה קבוצה לשנה שלמה, והיא רוצה וודאות, וצריכים לקבל החלטות. וטוב שהן מתקבלות מוקדם. ובגלל שהוא זר. והוא שחקן משמעותי בתפקיד ועמדה משמעותית, אתה חייב לחתוך את זה מוקדם, ואסור לך לקחת כאן סיכונים.

גולדשטיין מפרסם על קייס גאנם שכזכור היה אמור להגיע בינואר אבל אז נפצע וירד מהפרק.

אני אישית כבר מעריך שהוא סגור כאן.

שחקן חופשי שמאוד רצו בינואר, גבוה, מהיר, חזק, יודע לשחק עם הגב לשער וזה משהו שחיפשו כבר בינואר ואני מאמין שבהנחה שפיירו עוזב ירצו גם מישהו בסגנון הזה בסגל ובטח הוא יחליף את חמד

רק מכבי אמר:
Liberman אמר:

פה כבר נכנסה ההחלטה של המועדון.
המועדון לא מוכן לקחת סיכון בעניין הזה.
זה לא מועדון חברים אחרי הכל. יש קבוצה מקצוענית לנהל. ראינו איך זה פגע בנו השנה, אי אפשר לבנות עליו כשזה מרחף מעל.
העונה באו לקראתו מאוד. אבל תאר לך שהוא אומר לך שהוא מוכן לפתוח פה את העונה, ואומר ונחכה ונראה מה יהיה עם הילד, וכל שבועיים הוא יטוס למשפחה. זה נראה לך הגיוני? אפשר לבנות קבוצה ככה שאחרי חודשיים הוא יגיד לך "טוב, סופית הוא לא יכול לטוס. אז ביי לכם". ושוב נעלם ואתה נתקע. זה לא רציני לבנות ככה קבוצה.
או שהוא אומר שהוא חוזר ושבוע לפני פתיחת העונה הוא בורח לך, ואין לך זמן להביא מחליף ראוי.
לחלופין תאר לך שמאשרים לו לטוס, ואז הם לא מרוצים מהטיפול בארץ, או שחס וחלילה המצב מחמיר, והוא מבקש לחזור.
המועדון אמר לו בצורה מפורשת, או שאתה חוזר בצורה נורמלית, ואם אתה לא יכול להתחייב, אז בוא נפרד כידידים.

גם לי זה כואב שהוא הולך. גם הפרסונה וגם השחקן.
אבל אי אפשר היה לעשות אחרת. זאת האמת.
המועדון והמערכת בונה קבוצה לשנה שלמה, והיא רוצה וודאות, וצריכים לקבל החלטות. וטוב שהן מתקבלות מוקדם. ובגלל שהוא זר. והוא שחקן משמעותי בתפקיד ועמדה משמעותית, אתה חייב לחתוך את זה מוקדם, ואסור לך לקחת כאן סיכונים.

ההסבר מאחורי ההחלטה הגיוני
השאלה אם לא יכלו לחכות עוד קצת כדי לחתוך
זה לא שיש להם בקנה איזה זר שובר שוויון להנחית פה מחר

היתרון היחיד של גאנם הוא הפיזיות והמשחק עם הגב לשער, יודע לשמור מצויין על הכדור וגם לוחץ טוב.
חוץ מזה חלוץ מאוד בינוני ומחמיצן כרוני, כמובן שהוא יגיע כחלוץ שלישי/רביעי אבל בכל זאת לדעתי רכש מיותר אם זה יקרה

כובע קש אמר:
היתרון היחיד של גאנם הוא הפיזיות והמשחק עם הגב לשער, יודע לשמור מצויין על הכדור וגם לוחץ טוב.
חוץ מזה חלוץ מאוד בינוני ומחמיצן כרוני, כמובן שהוא יגיע כחלוץ שלישי/רביעי אבל בכל זאת לדעתי רכש מיותר אם זה יקרה
אני חושב שאם וכאשר יגיע, יבנו עליו להיות סוג של ברק בדש כזה, שחקן עם סגנון משחק שונה ממה שקיים ושיכול לגוון קצת.

לא כמו שנניח היה לנו השנה שנתקענו עם פיירו וחמד ביחד

גאנם רכש מצוין כדי לתת עומק בהתקפה. טוב להחזיק חלוץ עם מהירות ופיזיות לא רעה למצבים שצריך שינוי מהספסל

גאנם חלוץ שלא נותן גולים

חוץ מללחוץ הוא לא יתן יותר מדי

התגעגעתי לימים שבכר כל עונה מביא איזה כמה שחקנים לא קשורים למציאות סטייל איתמר ישראלי
עכשיו קייס גאנם

דם ירוק!!! אמר:
אם כבר חלוץ משלים מהליגה הייתי הולך על מלמד...אחלה חלוץ משלים
הוא כבר היה חלוץ מחליף בב''ש בזמנו ולא היה מרוצה והוא מרוויח הרבה כסף בהפועל חיפה, יותר מלא מעט שחקנים פה.

(אם אני לא טועה למעלה מ200 אלף דולר)

בן דור מפרסם על כנעאן, נחמני על מלמד וגאנם, גולדשטיין על גאנם.

בנוסף, דיווח בחו''ל על קשר בשם מייקל באידו

באידו הזה שחקן, אם זה הסטנדרט של הזרים אני אופטימי מאוד לגבי החלון

Hulk אמר:

מכיר אותו?
דווקא מנתונים יבשים שראיתי הוא נראה שחקן טוב אבל לא משהו יוצא דופן

לא יהיה פה. יש דיווחים שלסטר, ויאריאל, ברוז׳ ועוד רוצות אותו.

KevinDurant אמר:
בן דור מפרסם על כנעאן, נחמני על מלמד וגאנם, גולדשטיין על גאנם.

בנוסף, דיווח בחו''ל על קשר בשם מייקל באידו

כנעאן נכנס לשנת חוזה ואחרי פציעה קשה, אם ג'קי מוכן להתפשר על הסכום אני מביא אותו

צריך לקחת בחשבון שהדיווח שהוא הוזכר לגבינו זה שהוא מועמד יחד עם עוד איזה 10 קבוצות, לא הייתי בונה על זה יותר מדי

כובע קש אמר:
Hulk אמר:

מכיר אותו?
דווקא מנתונים יבשים שראיתי הוא נראה שחקן טוב אבל לא משהו יוצא דופן
לא, זה מה שהתרשמתי מחיפוש עליו אחרי שהשם עלה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה