ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:בכדי להחזיר את האליפות עונה הבאה שחר יצטרך להשקיע סכומים חסרי תקדים.
אני בטוח שקורנו יעזוב.
פיירו, סק ושואו צריך לשחרר.
בכר יצטרך לבנות את מכבי חיפה מחדש ואני לא בטוח שהוא טוב בלבנות קבוצות הוא יותר טוב בלקבל קבוצות מוכנות.
KevinDurant אמר:ככל שרואים יותר ויותר מכיוף ככה עולות עוד ועוד ספקות לגביו.
אני לא רואה את בכר מסכים לצאת עם שוער כזה כשוער ראשון בעונה הבאה ולידו עוד איזה למלם מארגנטינה או מישהו לא מוכח.
אני לא חושב שהוא סביר ולא חושב שזה בחודש האחרון גם.israel017 אמר:KevinDurant אמר:ככל שרואים יותר ויותר מכיוף ככה עולות עוד ועוד ספקות לגביו.
אני לא רואה את בכר מסכים לצאת עם שוער כזה כשוער ראשון בעונה הבאה ולידו עוד איזה למלם מארגנטינה או מישהו לא מוכח.
יש לו בחודש האחרון איבוד ריכוז,אבל עדין שער סביר לליגה,לא טוב עם רוצים להצליח נגד קבוצות בחול
israel017 אמר:KevinDurant אמר:ככל שרואים יותר ויותר מכיוף ככה עולות עוד ועוד ספקות לגביו.
יש לו בחודש האחרון איבוד ריכוז,אבל עדין שער סביר לליגה,לא טוב עם רוצים להצליח נגד קבוצות בחול
KevinDurant אמר:כיוף השנה עם 44 הופעות ולפי נתונים רשמיים עם למעלה מ115 הופעות ובחודש הקרוב יהיה בן 23, כמה עוד מרורים נצטרך לאכול עליו?
עד מתי נשמע שהוא שוער צעיר כשיש לו כבר ברזומה יותר מ3 עונות בוגרים כשוער ראשון?
מה הפוטנציאל המעולה שלו? אין לו נתונים חריגים, לא מבחינת גובה ולא מבחינת מוטות ידיים. הוא שוער טוב מבחינת אינסטינקטים, משחק רגל חלש, משחק גובה מזעזע. מפחד לצאת מעבר לקו שלו. מה אתה רואה בו שעושה אותו פוטנציאל כזה גדול? מה ההבדל בינו לבין משפתי או ג׳ראפי או כל שוער ישראלי גנריThe real Tsepo אמר:KevinDurant אמר:כיוף השנה עם 44 הופעות ולפי נתונים רשמיים עם למעלה מ115 הופעות ובחודש הקרוב יהיה בן 23, כמה עוד מרורים נצטרך לאכול עליו?
דוראנט אני מתפלא עליך. ברור שסקאלת התפתחות של שוער היא אחרת לגמרי, זה קצת מניפולטיבי להציג את הנתונים האלה במיוחד ביחס לזה שאין מה להשוות להיות שוער של מכבי חיפה לבין שוער של עפולה, כמעט מקצועות אחרים. גיל 23 לשוער זה צעיר לחלוטין ועם המון מקום להתפתחות.
לשריף יש פוטנציאל מעולה, היו לו הופעות מעולות באירופה אבל יש לו ליקויים ברורים. האם הוא יכול להיות פוטנציאלית שוער מעולה שנים קדימה? לדעתי ברור שכן.
האם אנחנו רוצים לשלם את שכר הלימוד? זה כבר שאלה אחרת, התשובה היא לדעתי ממש לא חד משמעית לא.
אגב, לא שאני משווה בכישרון, אבל דניאל פרץ אכל כמות הזויה של גולים עליו, לא פחות משריף.
אני לא מחפש נתונים חריגים. גובה מצויין, מוטת ידיים מצויינת. אינסטינקטים מעולים, אחד על אחד מעולה. המשחק רגל שלו יום עסל יום באסל, אבל הפוטנציאל לגמרי שם והוא יכול להתייצב שם. הדאגה המרכזית זה אכן משחק הגובה ששם הוא אפילו לא הראה ניצוצות, וזו תכונה חשובה לשוער אצלנו.Shocking4U אמר:מה הפוטנציאל המעולה שלו? אין לו נתונים חריגים, לא מבחינת גובה ולא מבחינת מוטות ידיים. הוא שוער טוב מבחינת אינסטינקטים, משחק רגל חלש, משחק גובה מזעזע. מפחד לצאת מעבר לקו שלו. מה אתה רואה בו שעושה אותו פוטנציאל כזה גדול? מה ההבדל בינו לבין משפתי או ג׳ראפי או כל שוער ישראלי גנריThe real Tsepo אמר:KevinDurant אמר:כיוף השנה עם 44 הופעות ולפי נתונים רשמיים עם למעלה מ115 הופעות ובחודש הקרוב יהיה בן 23, כמה עוד מרורים נצטרך לאכול עליו?
דוראנט אני מתפלא עליך. ברור שסקאלת התפתחות של שוער היא אחרת לגמרי, זה קצת מניפולטיבי להציג את הנתונים האלה במיוחד ביחס לזה שאין מה להשוות להיות שוער של מכבי חיפה לבין שוער של עפולה, כמעט מקצועות אחרים. גיל 23 לשוער זה צעיר לחלוטין ועם המון מקום להתפתחות.
לשריף יש פוטנציאל מעולה, היו לו הופעות מעולות באירופה אבל יש לו ליקויים ברורים. האם הוא יכול להיות פוטנציאלית שוער מעולה שנים קדימה? לדעתי ברור שכן.
האם אנחנו רוצים לשלם את שכר הלימוד? זה כבר שאלה אחרת, התשובה היא לדעתי ממש לא חד משמעית לא.
אגב, לא שאני משווה בכישרון, אבל דניאל פרץ אכל כמות הזויה של גולים עליו, לא פחות משריף.
גיל 23 לשוער זה צעיר כשמדובר בשוער שלא קיבל הזדמנויות.The real Tsepo אמר:KevinDurant אמר:כיוף השנה עם 44 הופעות ולפי נתונים רשמיים עם למעלה מ115 הופעות ובחודש הקרוב יהיה בן 23, כמה עוד מרורים נצטרך לאכול עליו?
איפה ראית אינסטינקטים מעולים? בתגובה שלו בכדור חופשי שהוא ספג בטרנר שהפסדנו את המשחק? בתגובה בבעיטה של גאנם נגד ריינה שעלתה לנו במשחק?The real Tsepo אמר:אני לא מחפש נתונים חריגים. גובה מצויין, מוטת ידיים מצויינת. אינסטינקטים מעולים, אחד על אחד מעולה. המשחק רגל שלו יום עסל יום באסל, אבל הפוטנציאל לגמרי שם והוא יכול להתייצב שם. הדאגה המרכזית זה אכן משחק הגובה ששם הוא אפילו לא הראה ניצוצות, וזו תכונה חשובה לשוער אצלנו.Shocking4U אמר:מה הפוטנציאל המעולה שלו? אין לו נתונים חריגים, לא מבחינת גובה ולא מבחינת מוטות ידיים. הוא שוער טוב מבחינת אינסטינקטים, משחק רגל חלש, משחק גובה מזעזע. מפחד לצאת מעבר לקו שלו. מה אתה רואה בו שעושה אותו פוטנציאל כזה גדול? מה ההבדל בינו לבין משפתי או ג׳ראפי או כל שוער ישראלי גנריThe real Tsepo אמר:דוראנט אני מתפלא עליך. ברור שסקאלת התפתחות של שוער היא אחרת לגמרי, זה קצת מניפולטיבי להציג את הנתונים האלה במיוחד ביחס לזה שאין מה להשוות להיות שוער של מכבי חיפה לבין שוער של עפולה, כמעט מקצועות אחרים. גיל 23 לשוער זה צעיר לחלוטין ועם המון מקום להתפתחות.
הוא צעיר ועם עונת בוגרים ראשונה בליגת העל, יש לו עוד לאן להשתפר. אגב, באותו המטבע, מה ראית מפיינגולד שיותר טוב משאר מגינים גנריים בליגה?
זו נטו הרמה הטובה והבגרוץ ביחס לגיל. זה מה שיש גם בשריף. אני גם לא נעול עליו, אבל ממש לא פוסל אותו. בעיקר ביחס למה שיש בשוק
לא מסכים בכלל. בויריאל נתן כמות הצלות אדירה עם אינסטינקטים מעולים. והיו לו עוד משחקים כאלה. הוא אחלה שוער קו, אני לא חושב שהוא איזה כישרון על, אבל לחלוטין יכול להיות בפוטנציאל שוער ליגה מעולה אם ישפר את משחק הגובה.KevinDurant אמר:איפה ראית אינסטינקטים מעולים? בתגובה שלו בכדור חופשי שהוא ספג בטרנר שהפסדנו את המשחק? בתגובה בבעיטה של גאנם נגד ריינה שעלתה לנו במשחק?The real Tsepo אמר:אני לא מחפש נתונים חריגים. גובה מצויין, מוטת ידיים מצויינת. אינסטינקטים מעולים, אחד על אחד מעולה. המשחק רגל שלו יום עסל יום באסל, אבל הפוטנציאל לגמרי שם והוא יכול להתייצב שם. הדאגה המרכזית זה אכן משחק הגובה ששם הוא אפילו לא הראה ניצוצות, וזו תכונה חשובה לשוער אצלנו.Shocking4U אמר:מה הפוטנציאל המעולה שלו? אין לו נתונים חריגים, לא מבחינת גובה ולא מבחינת מוטות ידיים. הוא שוער טוב מבחינת אינסטינקטים, משחק רגל חלש, משחק גובה מזעזע. מפחד לצאת מעבר לקו שלו. מה אתה רואה בו שעושה אותו פוטנציאל כזה גדול? מה ההבדל בינו לבין משפתי או ג׳ראפי או כל שוער ישראלי גנרי
הוא צעיר ועם עונת בוגרים ראשונה בליגת העל, יש לו עוד לאן להשתפר. אגב, באותו המטבע, מה ראית מפיינגולד שיותר טוב משאר מגינים גנריים בליגה?
זו נטו הרמה הטובה והבגרוץ ביחס לגיל. זה מה שיש גם בשריף. אני גם לא נעול עליו, אבל ממש לא פוסל אותו. בעיקר ביחס למה שיש בשוק
יש לו אחד על אחד טוב ובכל השאר הוא רע, אפילו לא ממוצע.
די עם הכל משחק עונה שני קיבלנו גול על ג'וש, קיבל ב4-5 שנים אולי 3 גולים באשמתו, סתם קיבעו נראטיב לגביו.The real Tsepo אמר:לא מסכים בכלל. בויריאל נתן כמות הצלות אדירה עם אינסטינקטים מעולים. והיו לו עוד משחקים כאלה. הוא אחלה שוער קו, אני לא חושב שהוא איזה כישרון על, אבל לחלוטין יכול להיות בפוטנציאל שוער ליגה מעולה אם ישפר את משחק הגובה.KevinDurant אמר:איפה ראית אינסטינקטים מעולים? בתגובה שלו בכדור חופשי שהוא ספג בטרנר שהפסדנו את המשחק? בתגובה בבעיטה של גאנם נגד ריינה שעלתה לנו במשחק?The real Tsepo אמר:אני לא מחפש נתונים חריגים. גובה מצויין, מוטת ידיים מצויינת. אינסטינקטים מעולים, אחד על אחד מעולה. המשחק רגל שלו יום עסל יום באסל, אבל הפוטנציאל לגמרי שם והוא יכול להתייצב שם. הדאגה המרכזית זה אכן משחק הגובה ששם הוא אפילו לא הראה ניצוצות, וזו תכונה חשובה לשוער אצלנו.
יש לו אחד על אחד טוב ובכל השאר הוא רע, אפילו לא ממוצע.
אתה רוצה לדבר איתי על טעויות נקודתיות? להזכיר לך שכל משחק עונה שני קיבלנו גול על ג'וש? להזכיר לך את הפינה שדניאל פרץ השאיר לשרי בדקה 94 בחופשית?
לכל שוער יש את קולקציית הטעויות שלו, ולשריף אכן היו לא מעט כאלה.
שלא תבין, אני חושב שג'וש טוב ממנו, פרץ בהרבה יותר מוכשר ממנו אבל הוא ממש לא שוער רע כמו שאתה מצייר, הוא פוטנציאל טוב בעיניי לחלוטין. אני גם לא יודע לקבוע אם הוא יגשים אותו או האם זה סיכון שצריך לקחת.