MH13 TILL I DIE
אלוף המדינה
גם בתקופת בכר היינו כבר מועדון מת...ToniKroos אמר:כבר מתכננים למכור את סק וקורנו כדי להחזיר את ההשקעה. אנחנו בעיקרון, מועדון מת. גמור.
3 עונות של אחיזת עיניים אחת גדולה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
גם בתקופת בכר היינו כבר מועדון מת...ToniKroos אמר:כבר מתכננים למכור את סק וקורנו כדי להחזיר את ההשקעה. אנחנו בעיקרון, מועדון מת. גמור.
רק מכבי אמר:ToniKroos אמר:כבר מתכננים למכור את סק וקורנו כדי להחזיר את ההשקעה. אנחנו בעיקרון, מועדון מת. גמור.
איזה השקעה? קורנו בחינם, וסק עלה 350 אלף יורו.
אם יימכרו אותם, זה כי הם ביקשו ללכת.
על סק היו הצעות כל הקיץ, ודחו.
אתם גם שוכחים שיש פה מצב מלחמה, ואני לא מדבר על מה יקרה כשהמלחמה בצפון תתחיל. שום שחקן שנמצא פה לא ירצה להישאר.
קורנו היה צריך לשקר להורים שלו שהוא בקפריסין ולא בישראל, בשביל שיסכימו לו לחזור.
אפשר לבקר את הקבוצה על הרבה דברים, אבל לא צריך להיות עיוורים ולהתעלם מהתמונה הגדולה.
Smurk אמר:תרשמו. 0/3 לגבי אצילי, נטע וברק. אצילי יושב על ים של כסף, נטע נהנה ביפן וברק בכלל לא יקבל הצעה. להתאבד על לורן הזונה במידה ולוריין יורדת. הייתי שם עין על השוער של פ"ת, נראה אחלה בחלה של שוער וגם יהודי. יכול לתת לכיוף תחרות טובה.
אליאור אמר:בשתי העונות הבאות נגלה אם אנחנו הפועל ב"ש או מכבי חיפה.
יענק'לה יצטרך לפתוח את הכיס ולהגדיל את התקציב בשביל שנהיה מכבי חיפה.
Smurk אמר:תרשמו. 0/3 לגבי אצילי, נטע וברק. אצילי יושב על ים של כסף, נטע נהנה ביפן וברק בכלל לא יקבל הצעה. להתאבד על לורן הזונה במידה ולוריין יורדת. הייתי שם עין על השוער של פ"ת, נראה אחלה בחלה של שוער וגם יהודי. יכול לתת לכיוף תחרות טובה.
ברק.י אמר:Smurk אמר:תרשמו. 0/3 לגבי אצילי, נטע וברק. אצילי יושב על ים של כסף, נטע נהנה ביפן וברק בכלל לא יקבל הצעה. להתאבד על לורן הזונה במידה ולוריין יורדת. הייתי שם עין על השוער של פ"ת, נראה אחלה בחלה של שוער וגם יהודי. יכול לתת לכיוף תחרות טובה.
חושב שזה או 0/3 או 2/3 וזה תלוי רק בבכר שכמוך, גם אני חושב שלא יגיע.
GreenGirl אמר:ברק.י אמר:Smurk אמר:תרשמו. 0/3 לגבי אצילי, נטע וברק. אצילי יושב על ים של כסף, נטע נהנה ביפן וברק בכלל לא יקבל הצעה. להתאבד על לורן הזונה במידה ולוריין יורדת. הייתי שם עין על השוער של פ"ת, נראה אחלה בחלה של שוער וגם יהודי. יכול לתת לכיוף תחרות טובה.
חושב שזה או 0/3 או 2/3 וזה תלוי רק בבכר שכמוך, גם אני חושב שלא יגיע.
לדעתך אצילי יסכים לוותר על הכסף שהוא מקבל עכשיו?
Ganjot אמר:GreenGirl אמר:ברק.י אמר:חושב שזה או 0/3 או 2/3 וזה תלוי רק בבכר שכמוך, גם אני חושב שלא יגיע.
לדעתך אצילי יסכים לוותר על הכסף שהוא מקבל עכשיו?
הפרש לא משמעותי ביחס למה שיקבל פה נטו בחוזה ארוך טווח, סתם השופרות האכילו את האוהדים שלנו שטויות על "שכר העתק" שהוא מקבל שם. בלי קשר, נראה שהוא לא ברמת הזרים שהם מביאים ככה שינסו כנראה לחתוך אותו.
הוא על חוזה של 1.8 מיליון יורו במדינה שאין בה מס.Smurk אמר:איך לא הפרש משמעותי? הוא יושב על חוזה של 1.8 מיליון יורו לעונה (לפחות, הוא על חוזה משתדרג). זה אומר שבשביל לפתות אותו אתה צריך לתת לו חוזה בסביבות ה-3 מיליון כי מבחינתו האופציה של לסיים את החוזה שם ואז לבוא לפה לשכר של 400K מינימום תמיד על השולחן.
בדרכ זה אותו דבר, סביבות ה1.7-14.9 משהו בסגנון.GreenGlory אמר:מתי החלון מתחיל ומתי הוא נגמר מישהו יודע תאריכים כבר?
ובעיקרון רוב ההתעסקות שלנו עכשיו תעבור לנושא הזה אז עכשיו או אפילו עוד מעט אפשר לנעוץ את הנושא לדעתי
MH13 TILL I DIE אמר:לא יהיה כלום כי אין כלום... תתכוננו לחלון יבש