ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:אני יודע שתהיה התנגדות למהלך והרבה לא יתלהבו, אבל אני הולך על אלחמיד ומביא אותו כבלם מחליף.
סוגר גם מגן שמאלי, גם בלם (גם מגן ימני אם צריך), יודע לשחק 3 בלמים.
נותן לו חוזה לעונה עם אופציה בכסף לא גבוה והוא סוגר פינה עם כל הנושא של סק ושימיץ' והסימן שאלה עם הבלמים.
KevinDurant אמר:אני יודע שתהיה התנגדות למהלך והרבה לא יתלהבו, אבל אני הולך על אלחמיד ומביא אותו כבלם מחליף.
נותן לו חוזה לעונה עם אופציה בכסף לא גבוה והוא סוגר פינה עם כל הנושא של סק ושימיץ' והסימן שאלה עם הבלמים.
לגבי כנעאן אני חושב שאם יש את סבע, רפאלוב, אפילו קינדה ואולי גם זר שיכול לשחק שם לא הייתי מביא אותו. אם סבע לא היה פה כמובן שהייתי הולך עליו.Ganjot אמר:KevinDurant אמר:אני יודע שתהיה התנגדות למהלך והרבה לא יתלהבו, אבל אני הולך על אלחמיד ומביא אותו כבלם מחליף.
מחזק, ואם כבר מעלה עוד דל"פ... בהינתן המצב עם סבע ורפאלוב שכבר שחקן שלא יכול לסחוב יותר מ40-50 דק', הייתי מביא את כנעאן כגיבוי. אם אני לא טועה הוא נכנס לשנת חוזה ככה שאפשר לסגור איזה דיל במחיר שפוי.
השאלה אם אור ישראלוב או גיל כהן יבואו להיות פה בלם 3-4 ואם משתלם להביא בלם 3-4 במחיר הזה.Judokan אמר:כשאלחמיד עולה כמועמד, זה מלמד שחרמנות הרכש גוברת על ההיגיון.
שחקן חלש, בירידה מתמדת, לא אמין בשיט ועם פיוז דפוק.
כבר עדיף להביא איזה אור ישראלוב או גיל כהן על פני הגמור הזה.
קבל פרסום ראשוןHulk אמר:פרופיל חלש שחקן שבירידה ברורה.
אבל כן ביזיון שאנחנו אפילו לא שומעים על מועמדים
מסכים איתך ב100% שאפשר להביא זרים.Shocking4U אמר:קבל פרסום ראשוןHulk אמר:פרופיל חלש שחקן שבירידה ברורה.
אבל כן ביזיון שאנחנו אפילו לא שומעים על מועמדים
השחקן שלהם לא סתם אירי, הוא אירי עם שורשים לבנוניים וגם אנוכי עשה מחקר ומסתבר שגם יש לו שורשיים פלסטינים. הם יש מצב מביאים אירי פלסטיני לבנוני. אז שלא יספרו לי שאי אפשר להביא זרים.
The real Tsepo אמר:כמה בכי ונהי, אתם זוכרים שלמכבי תל אביב יש זר אחד בסגל ולנו חמישה? בואך 7 עם עלי ודניאל.
אין לי שום בעיה שלעמדה כל כך קריטית כמו כנף זר יחכו עוד קצת (אולי רוצים לראות התפתחויות עם אצילי?).
עם כל הכבוד אנחנו במוקדמות קונפרנס ולא במוקדמות צמפיונס, ואני חלילה לא מזלזל, אבל הטראומה פה מהחלון בשנה שעברה מוגזם לגמרי
הצהבת במו"מ עם 3 זרים ואצלנו ממשיכים לפמפם שקשה להביא זרים לארץThe real Tsepo אמר:כמה בכי ונהי, אתם זוכרים שלמכבי תל אביב יש זר אחד בסגל ולנו חמישה? בואך 7 עם עלי ודניאל.
אין לי שום בעיה שלעמדה כל כך קריטית כמו כנף זר יחכו עוד קצת (אולי רוצים לראות התפתחויות עם אצילי?).
עם כל הכבוד אנחנו במוקדמות קונפרנס ולא במוקדמות צמפיונס, ואני חלילה לא מזלזל, אבל הטראומה פה מהחלון בשנה שעברה מוגזם לגמרי